Tabii canım aklına gelmez ayrılmak kıskanıp sövüyor ya kesin sevdiğinden. Evlenince döver dövdüğünde ellerine sağlık kocacığım bence ben hak ediyorum dersin :)Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da.
Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.
Neden buna izin veriyorsunuz? Hesaplarınıza karışmasına talimat vermesine neden izin veriyorsunuz? Ben anlamakta güçlük çekiyorum. Neden sevgililer ve eşler birbirinin telefonunu karıştırır veya sosyal medya hesaplarına karışır? Hiç mi kişisel birşeyiniz olmasın. Nasıl bir mantık bu?Selam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.
Selam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.
Alt tarafı kişi kendinden bilir işi sözü alnında yazılı olan bir adet kamil çok büyütme. Kafanı kesin ama sevmese kıskanmaz ki safsatası karıştırıyor...Biliyorum hepinize de hak veriyorum. Ben daha önce böyle değildim kimseye tavizim yoktu ne kendi mevzularımda ne de çevremden dinlediğim sorunlarda. Nası bu hale geldim bende bilmiyorum ama kendime söz geçiremiyorum.
Biliyorum hepinize de hak veriyorum. Ben daha önce böyle değildim kimseye tavizim yoktu ne kendi mevzularımda ne de çevremden dinlediğim sorunlarda. Nası bu hale geldim bende bilmiyorum ama kendime söz geçiremiyorum.
Selam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.
Biliyorum hepinize de hak veriyorum. Ben daha önce böyle değildim kimseye tavizim yoktu ne kendi mevzularımda ne de çevremden dinlediğim sorunlarda. Nası bu hale geldim bende bilmiyorum ama kendime söz geçiremiyorum.
Cok kıskançlık= asiri sevgi saniyor bazilariTabii canım aklına gelmez ayrılmak kıskanıp sövüyor ya kesin sevdiğinden. Evlenince döver dövdüğünde ellerine sağlık kocacığım bence ben hak ediyorum dersin :)
Kendinize söz geçiremiyorsunuz çünkü o size söz geçiriyor.Biliyorum hepinize de hak veriyorum. Ben daha önce böyle değildim kimseye tavizim yoktu ne kendi mevzularımda ne de çevremden dinlediğim sorunlarda. Nası bu hale geldim bende bilmiyorum ama kendime söz geçiremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?