İlk isteğini kabul etmemen gerekiyordu. Sen çocuk musun, o senin baban mı? Kimi ekleyip ekleyemeyeceğine kendin karar veremeyecek durumda mısın? Bu kadar yüz vermeyin bu adamlara. Hatta boyle adamlarla sevgili olup evlenmeyin. Bak burada kocam beni eve kilitliyor, kocam ailesi görmemiş istemiyor, kocam kiyafetlerime karışıyor, camdan dışarı bakamıyorum, arkadaşlarını göremiyorum turevinden ne kadar öküz kocalı içerik varsa bu tiplerden çıkıyor. Boyle adamlar kendilerine guvenmedikleri için yanlarındaki kadina da güvenmez. Ayni boyle sendeki gibi kisitlamalarla baslar köleliğe kadar götürür işi. Kadınlar da bunu saf saf aşk olarak yorumlar 'ay beni ne çok seviyor' diye gezinir. Halbuki sevgi karsindakini olduğu gibi kabul etmek onu kisitlamamaktir.Selam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.
şu sosyal medya hesapları yokken insanların ilişkileri ne kadar da güzeldi meğerseSelam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.
Biliyorum hepinize de hak veriyorum. Ben daha önce böyle değildim kimseye tavizim yoktu ne kendi mevzularımda ne de çevremden dinlediğim sorunlarda. Nası bu hale geldim bende bilmiyorum ama kendime söz geçiremiyorum.
Sende kapat gitsin nolucakki sanki zaten sami i olmadığın insanlarmış sevdiğin adamdan daha mi önemli .boş yere kavga çıkmış sinirli olusanuna gelecek olursak ben olsam şöyle düşünürdum eger yapı itibariyle bir anda parlayip bir anda sönen biriyse vede sonradan yaptığı yersiz sinirlenmelerinden dolayı Özür dilerse belki katlanma olasılığın olabilir ama bunu yapmiyorsan her yaptığın gözüne batıyor ve kavga cikariyorsa vede pisman olmayıp hatasinin farkına vermiyorrsa bu ilerde problem olabilir. Çünkü yani bazı insanların yapısı bu sevdiği kişinin yersiz tepkilerini duymazdan gelip ses çıkarmıyor sonra adamda anlıyor yaptığı sacmalik tepkisiz kalinca özür diliyor tatliya bağlanıyor karşı taraftaki huyu bu herkesin eksik yanları olabilir seviyorum sonuçta diye düşünebiliyor.Selam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.
Hahah. Helal olsun içimden geçenlerı yazmışsınızBırakma, yapış çünkü o bir bulunmaz hint kumaşı. Sen bulmuşsun mazallah bırakırsan başkası kapar. Kaç genç kadına nasip olur ki böylesi.
En güzeli sosyal medya hesaplarını sadece sevgilin kalacak şekilde düzenlemek. O zaman hiç bir sorun kalmaz aranızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?