Sosyal medya krizi

"Bırakmayı istesem de yapamam" ne demek ya? Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam?
Benim sevgilim de seninki gibi sosyal medya hesaplarıma karışmaya başladı önce alttan aldım bi şey demedim ama ondan sonra arkadaşlarımla görüşmeme bile laf etmeye başladı.
Ben de ayrıldım. Daha 5 gün falan oldu ayrılalı ama ohhh be diyorum. İyi ki de ayrılmışım.
demek istediğim taviz tavizi doğurur. Bugün bunu ister, yarın başka bi şey ister.

İlk isteğini kabul etmemen gerekiyordu. Sen çocuk musun, o senin baban mı? Kimi ekleyip ekleyemeyeceğine kendin karar veremeyecek durumda mısın? Bu kadar yüz vermeyin bu adamlara. Hatta boyle adamlarla sevgili olup evlenmeyin. Bak burada kocam beni eve kilitliyor, kocam ailesi görmemiş istemiyor, kocam kiyafetlerime karışıyor, camdan dışarı bakamıyorum, arkadaşlarını göremiyorum turevinden ne kadar öküz kocalı içerik varsa bu tiplerden çıkıyor. Boyle adamlar kendilerine guvenmedikleri için yanlarındaki kadina da güvenmez. Ayni boyle sendeki gibi kisitlamalarla baslar köleliğe kadar götürür işi. Kadınlar da bunu saf saf aşk olarak yorumlar 'ay beni ne çok seviyor' diye gezinir. Halbuki sevgi karsindakini olduğu gibi kabul etmek onu kisitlamamaktir.

Buradaki kıskanç yorumlara bakma, bunları yapıyor çünkü seni sahipleniyor. Bu devirde kimse kimseyi böyle sahiplenmez açıkçası adam seviyor demek ki.
Ben de bir erkek sahiplenmek istiyorum, besleyebileceğim uysal, tüy dökmeyen bir erkek tanıyorsanız haber verirseniz sevinirim.

Çok kıskanmak beni çok seviyor demek değil. Kendine güvensizliğini sizi kısıtlayarak bastırıyor demek. Patolojik kıskançlık bu hatta, ileride başınız çok ağrır. Ben ayrılmaktan başka bir öneri sunamam. Evli değilsiniz, bir şey değilsiniz şimdiden bu kadar sizi bağlayan hakaret eden adam ileride dövse sesinizi çıkaramayacak boyuta getirir sizi. Tek erkek sizin sevgiliniz mi? Bulunmaz hint kumaşı mı? Siz kendinize değer vermezseniz kimseden değer görmezsiniz. Adamın her dediğine "Tamam aşkım, olur canım" derseniz hep taviz verirsiniz, hep buralara konu açar diğer hemcinsleriniz gibi ağlarsınız. Yol yakınken dönün.

Sorun sadece sosyal medyaysa, kapatın gitsin. İlişkilerde bunun sorun olmasını hep çok saçma bulmuşumdur.

Sen bu adamla evlenirsen hayatını mahvedersin. Allah sana gösteriyor görmüyorsun sonra da evlendikten sonra çekemeyince suçu da Allah'a atıyorsunuz.

şu sosyal medya hesapları yokken insanların ilişkileri ne kadar da güzeldi meğerse

e tabi ki bırakma.. şimdi hemen aç telefonu ve özür dile, bütün sosyal ağları bırak, whatsapp'ını sevgilinin bilgisayarına yönlendir, aramalarını da yönlendir onun istemediği numaraları sakın açma.. ne kadar saygıda ve hürmette kusur etmezsen seni o kadar çabuk bırakır, şey pardon o kadar sağlam bir ilişkiniz olur.. mutluluklar <3

Madem ayrıl dememizi istemiyordun şöyle bir tavsiye bir süre görüşmeyelim demiş ya görüşmeyin.bir süre ilk arayanda sen olma.burnunu sürt o zaman. sen değil o kovalasın.dönerse senindir dönmezse zaten senin olmamistir

ben de bi süre görüşme . ilk arayan sen olma diyorum .

QueenPi ,

Evliliği, sevgililiği hayatımıza sorun katsınlar, bizi yorup üzsünler diye gerçekleştirmiyoruz.

Hayat zaten zamanla yoracak seni, neden şimdiden bunlar için kafa yoruyorsun.

Yaşın daha genç anladığım kadarıyla; seni şimdiden sıkmaya başlamış, bunun evliliği var hele allahhhh ooooo çocuğunun olması var, sorumluluk yük, iş hayatı derken, hayat arkadaşımız olan kişi bizi dinlendirmeli.

Sevmek herşeye yetmiyor, mantıken uymak da lazım.

Hayata erken başlamayın, lütfen.

Sosyal medya hesaplarınızı tümden kapatın. Böylece adamın işine gelmeyen başka bir konu olana kadar hakaret yemekten kurtulursunuz.

Bir de sövülmeye, edilen hakaretleri hazmetmeye alıştırın kendinizi.

Mesela murat boz.. o ki yakısıklılık timsali o kii genc kızların sevgilisi. ama sadece aslı enveri takip ediyor. Onu okadar cok seviyorum diyorsanız sadece onu takip edin. Heee ama unutmayın hayat bu belkide bunu yaptıktan bi süre sonra karsınızdaki baska bir bahane bulup ayrılmak isterse okadar sildiğiniz insanı geri ne hakla eklersiniz yada sizi kabul ederler mi biraz soru işareti

Biliyorum hepinize de hak veriyorum. Ben daha önce böyle değildim kimseye tavizim yoktu ne kendi mevzularımda ne de çevremden dinlediğim sorunlarda. Nası bu hale geldim bende bilmiyorum ama kendime söz geçiremiyorum.

Tek soru onun sosyal medya hesaplari temiz (!) Mi?
Eger sizi baskilarken kendisi her istedigini yapiyorsa, siz de buna raziysaniz baska yorum yapilacak bir durum yok zaten.

Sende kapat gitsin nolucakki sanki zaten sami i olmadığın insanlarmış sevdiğin adamdan daha mi önemli .boş yere kavga çıkmış sinirli olusanuna gelecek olursak ben olsam şöyle düşünürdum eger yapı itibariyle bir anda parlayip bir anda sönen biriyse vede sonradan yaptığı yersiz sinirlenmelerinden dolayı Özür dilerse belki katlanma olasılığın olabilir ama bunu yapmiyorsan her yaptığın gözüne batıyor ve kavga cikariyorsa vede pisman olmayıp hatasinin farkına vermiyorrsa bu ilerde problem olabilir. Çünkü yani bazı insanların yapısı bu sevdiği kişinin yersiz tepkilerini duymazdan gelip ses çıkarmıyor sonra adamda anlıyor yaptığı sacmalik tepkisiz kalinca özür diliyor tatliya bağlanıyor karşı taraftaki huyu bu herkesin eksik yanları olabilir seviyorum sonuçta diye düşünebiliyor.

Hahah. Helal olsun içimden geçenlerı yazmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…