Sosyal medya krizi

hakaret etmeye hakki yok ama ozel hayata karismaya hakki var ? bence her ikiside olmamali. ''sevgilim'' istiyor diye hayatimdan ve fcden kimseyi cikarmam.

e sen ipleri vermissin sur diyosun biz ne diyelim şimdi adam bi cirpida konuşmayalım diyecek kadar senden az seviyor enazindan trip atabilir yinede konuşmayalım demezdi neticede ayrılık çanlarıdır konuşmamak ayrilmazsan ayrılma ama bu adam seni her bişeyi teklif ettiğinde yapmazsan konusmam der çözmüş işi hayırli olsun
Bu bizim kozumuzdu ne ara erkeklere kaptirdik ki yaaa hehe

Ya adami birakacaksin ya sosyal ya hesabini birakacaksin. Baska çaresi var mi?

E o zaman sevgilin ne diyorsa onu yap, lafını hakaretini yeme. Ne diyelim yani ayrılmak istemiyorsan. Bu tiplerle böyle geçinilir.

Bana ayrıl demeyin dedim çünkü asıl merak ettiğim daha önce bu gibi şeyler yaşayan kişiler varsa bunun dışında bi çözüme varılıyor mu sorusuydu. Kendi hesaplarında samimi olmadığı insanlar ekli değil. Ben 20 yaşındayım o benden 3 yaş büyük biz 2 sene samimi arkadaşlıktan sonra 3 aydır sevgiliyiz okul iş dışında tüm ortamlarımız bir, bırakamam deme sebebim her şeyden önce yakın bi arkadaşımı kaybetmek istemeyişim. Tabi ki işler arkadaşlıktaki gibi yürümüyo herkesin farklı huyları çıkıyo ortaya. Sinirlendiğinde hemen parlayan bi yapısı var evet bunu biliyorum ama bu hakaret olayı ilk kez oldu. Bugün görüştük o konuda özür diledi konuşmayalım dememin sebebi yaptığım hareketi kendime yakıştıramamamdı bi daha olmayacak ama bu noktaya getiren de sendin dedi. Yaptığı yanlışın farkında ama diğer konuda hala kendini haklı görüyo. Bende kendimce haklıyım şimdilik durum böyle görüşleriniz için de teşekkürler.

bir zamanlar bende de vardı böyle. bi kaç yıllık birliktelikti ama sonunda o kadar bunalmıştım ki ayrıldım ondan.

ay iyi oldu öyle biriyle olduğumu şu an düşünemiyorum

konuşmadığın yüzyüze tanımadığın kişileri sil demeye hakkı olmalı neticede mahremine aldığın seni seven ve sahiplenen insan.
ben haklı gördüm sevgilini.

Sayginin olmadigi yerde sevgi olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…