Selam arkadaşlar. Sevgilim sosyal medya hesaplarımı temizlememi istemişti bu isteğini belli bi ölçüde gerçekleştirdim tanımadığım kimse kalmadı ama pek yakın olmadığım bölümden ordan burdan simayen tanıdığım insanlar vardı onları da gereksiz bulduğunu çıkarmamı istediğini söyledi. Bende bunu yapmak istemediğimi bi zararını görmediğimi herhangi bi sıkıntı olursa böyle bi konuda ayarına bakacağımı söyledim. Zaten çok çabuk sinirlenen bi tip olduğu için saydı sövdü ordaki insanlara hatta ucu bana da dokunacak şekilde. En ağrıma giden de bu oldu ne olursa olsun hakaret etmeye hakkı var mı? Bende ağzını topla buna hakkın yok deyince bi süre konuşmayalım dedi. Bu adam düne kadar evlilik hayalleri kurduğum birlikte ailelere açmayı planladığımız insan. İyiyken her şey çok güzel ama kötülüğü gerçekten kötü. Düşünüyorum bi yandan acaba yol yakınken bunun olması iyi mi oldu şimdiden böyleyse ilerde işler daha ciddiye bindiğinde neler yapar diyorum. Bi yandan da çok seviyorum bi şeyleri alttan mı almalıyım diyorum. Bi süre konuşmayalım ne demek? Bırak gitsin diyecek olanlar yorum yapmasın lütfen ben bunu düşünmedim değil ama istesemde yapamam ki istemiyorum da. Ama başka tavsiyelerinize açığım.