Sosyal Medya Psikolojimi Bozdu

Emlak işi olabilir ama o jetleri kiralayan firmalar varmış Amerika da. Adını yaz araştır internetten. Bu yazdıklarım çıkıyor zaten. Hatta bir internet sitesinde vardı bu yazdıklarım.

Kate Middletona bakayım dedim geçenlerde. Yalan olmasın ama 3 tane fotosu var sanırım. Başka da yok.

Kendi tanıdığım bazı kişiler haricinde bi yemek sitelerini takip ediyorum ha yaptığımdan degil yemeyi seviyorum Çok özenmiştim herkes bakımlı süslü ben böyle sap kazma kalmayayım deyip üc bes moda makyaj sitesi takip ettim yok hic ilgimi çekmedi o danla mıdır nedir onu hatırlıyorum bak bi o da sarmadı. Zaten üç paylaşım üst üste yapınca sayfa direk takibi bırakıyorum instg da anladı benim hic ilgilenmediigmi anasayfamda da çıkmıyor artık Ben kendimden aşağı olanlara bakma fikrini çok benimsemiyorum napayım bundan haz mı alayım. Benim hayatımın güzel yanları var şükrettigim şeyler var baskasıyla kıyaslamaya gerek bile duymadan veya zor tarafları var beni bunaltan. Her insanın da bu şekilde oldugunu düşünürüm. O yüzden başkasının hayatının güzelliklerini talep ederken zorluklarının da olabileceğini düşünmem lazım.

Bende takip ediyorum suan sok oldum avaba niye asikti habire orda burd geziyolar esiyle bide bebegiyle evet omn eltisi de var ikiside gercekten luks yasamlarini surekli gosteriyorlar .sasirdimm hepmi ole suratsizdi o anmi acaba
Gostermeliktir bence.Cunku insan paylasmaktan ani yasayamiyor

onların bır cogu sponsor falan buluyor fan falan olusturdugun da kullandıgı herseyı kendı almıyor reklam amaclı onlara yollanıyor yurt dısına gıtmek o kadar buyuk bır olay değil yanı uygun hesaplı aracı fırmalar da var gıdebılıyorsun rahatlıkla bana sorarsan once kendı ulkesını gezmeli insan.. ben hayatta herseyın sosyal medyada ki gibi musmutlu surdugunu de sanmıyorum bu dert bıle değil bana sorarsan en kotu derdın bu olsun dıyeyım artık ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Haha ya on nömerö tespitler hakkat.Varosluk kesinlikle.Bir dilim keki bile on farkli açıdan atanlari biliyorum

Duygu ozaslan mi yapmayın ya. Kurduğu şirket kargo göndermedigi için bir sürü şikayet almış liseden çıkıp sevgili parası ile beyaz türk taklidi yapan varoş yani
Görgüsüz bi kiz görünce bile bu ne ya diyorum. Takip edilecekse donanımlı birilerini takip edin.

instagram kullanmiyorum
burada okuyunca abkdim ozge ismine
çok merak ettim yarim milyon insan bu kizi niye takip ediyor ?
sanatçi unlu falanmi ? ben son unluleri pek taniliyorumda

Silin instagramdan hepsini takip etmeyin sorun çözülücek. Ve emin olun o gördüğünüz gibi değil hayatları. Ben acıyorum onlara. ne kadar lüks hayat okadar az dost. Çünkü kimseye güvenemez oluyorsun ve sürekli paranoya halinde yaşıyorsun. Budamı beni kullanıyor diye. O yüzden yaşadığız hayata şükredin. Ben bir kanal var Gizli iyilik MELEKLERİ diye onu izlemenizi tavsiye ederim. 1 kg pirince şükreden insanlar var orada. Bir kez izlemenizi tavsiye ederim.ben onları gördükçe amerikada tatile giden insanlara acıyorum. Yatıcak yerleri yok o insanların. Ne kadar para o kadar günah. Çünkü o açlardan sende sorumlu oluyorsun.

Aklıma Türkçe derslerindeki bir okuma parçası geldi.Kurbağanın patlaması.Herkes kendi imkanlarıyla yetinmeli bence.

İg ye ilk girdiğimde bende senin gibi hastalık boyutuna gelmiştim :)) ama olayın reklam iş birliği gösteriş sahtelik ve riyakarlıklarla dolu olduğunu anlayınca bıraktım .şuan yer bildirimi yapanlar bile acayip itici geliyor !!!
komşum sabah kahvaltı bildirimi yaptı x mekandan canım aşkımlı akşam geldiğinden beri kocası ile tartışıyor ...
Bir diğeri Önceki gün kavga ettiğini evdeki cam çerçeve ne varsa kırıldığını çok iyi bildiğim arkadaşım çift ertesi gün Kapadokya'da balayı diye paylaşım yapmış çok aşığız biz sonsuz aşk falan yazmış ..o kadar itici ve samimiyetsiz ki hiç hoşlanmıyorum instagramdan ..

Sırf meraktan çatlayıp girip baktım kıza kimmiş diye. Makyaj videolarını falan anlarım da benimle bir gün ne ya. Senin gününün nasıl geçtiğinden kime ne. Bide sabah uyanıp benimle hazırlan videoları oluyor. Ben sabah kalkıp makyajsız saç baş dağılmış şekilde video çeksem insanlar korkar. Bunlardaki özgüven de iyiymiş. Konu sahibi boş vaktini daha faydalı şeyler yaparak geçir. Kitap oku. Yabancı dizi izle. How I met your mother 'a başla izlemediysen. İnan aklına bile gelmez bu saçma videolar.

Önceden sizin gibiydim. Çok özenirdim. Ama kurtuldum.. ama kurtulmak için özel bi şey yapmadım. Arkadaşım okuyup çok beğendiği bir iki kitap tavsiye etti. Okudum. Tabiki kişisel gelişim filan değil. Gerçek hayatın ta kendisi.. bazen savaşin ortasında genc bir kızı. . Bazen şeriat yönetimlerinde idamını bekleyen bir kadını.. bazen nazi almanyasından paçayü kurtarmaya çalışan bir çocuğu. . Hepsi gerçek. Hepsi yasanmıs. Okuyunca araliksız 1 sene şükür namazı kılarsınız..kitap isimlerini yazıyorum. Fakat psikolojik olarak hassas olanlar ya da çabuk etkilenebilecek olan arkadaşların okumaması daha sağlıklı olabilir. Çocukların okumamasına özen göstermekte fayda var.
Aleksandr cavelius_ leyla
Jerzy kosinski_ boyalı kuş
Tehmina durrani_ kafir
Sinan akyüz_ incir kuşları

Bin muhteşem güneş ( bunu okuyan arkadaşlar cogubluktadır. Belki birisi sizinle fikrini paylaşır)

Iyi okumalar. Allak şükür namazınızı şimdiden kabul etsin.

Önceden sizin gibiydim. Çok özenirdim. Ama kurtuldum.. ama kurtulmak için özel bi şey yapmadım. Arkadaşım okuyup çok beğendiği bir iki kitap tavsiye etti. Okudum. Tabiki kişisel gelişim filan değil. Gerçek hayatın ta kendisi.. bazen savaşin ortasında genc bir kızı. . Bazen şeriat yönetimlerinde idamını bekleyen bir kadını.. bazen nazi almanyasından paçayü kurtarmaya çalışan bir çocuğu. . Hepsi gerçek. Hepsi yasanmıs. Okuyunca araliksız 1 sene şükür namazı kılarsınız..kitap isimlerini yazıyorum. Fakat psikolojik olarak hassas olanlar ya da çabuk etkilenebilecek olan arkadaşların okumaması daha sağlıklı olabilir. Çocukların okumamasına özen göstermekte fayda var.
Aleksandr cavelius_ leyla
Jerzy kosinski_ boyalı kuş
Tehmina durrani_ kafir
Sinan akyüz_ incir kuşları

Bin muhteşem güneş ( bunu okuyan arkadaşlar cogubluktadır. Belki birisi sizinle fikrini paylaşır)

Iyi okumalar. Allak şükür namazınızı şimdiden kabul etsin.

konunu gordugumde bir an 17-18 yasinda ergen sanirim dedim ama 21 yasindasin cocuk ta degilsin ki...

herseyi idrak edebilecek yastasin ve ediyorsun da aslinda, boş işler pesindesin buna bir kere inandir kendini...

yasadigin hayatla mutlu olamiyorsan , baskalarina ozenip kiskaniyorsan psikolojik problemin var diye dusunuyorum bir psikologtan destek alman iyi olabilir senin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…