- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Emlak işi olabilir ama o jetleri kiralayan firmalar varmış Amerika da. Adını yaz araştır internetten. Bu yazdıklarım çıkıyor zaten. Hatta bir internet sitesinde vardı bu yazdıklarım.Yok artik takip ediodum onuda onun amerikada emlak sirketi var ortahiyla ama jeti var yalanmiymis hatta cemiyet hayatindan bi kadinlada cok ykn arkdsti adini unttm cok luks yasiyo roportajini dinlemistm suan sok oldm ayrica azonce o kiza baktim kiz serenay sarikayaya ozenmis bi tip duruyo
Bakicam adama bak hele dogum gnunu pejonun sahibini ve elisa saab i cagirmisti guyaEmlak işi olabilir ama o jetleri kiralayan firmalar varmış Amerika da. Adını yaz araştır internetten. Bu yazdıklarım çıkıyor zaten. Hatta bir internet sitesinde vardı bu yazdıklarım.
Kate Middletona bakayım dedim geçenlerde. Yalan olmasın ama 3 tane fotosu var sanırım. Başka da yok.Sosyal medyada ben zenginim her gün ordayım burdayım diye gösterme niyetinde olanlar genelde varoş. Sabancı ailesini akşam yemeği tabağı pozu atarken göremezsiniz. Sosyal medyayı da ünlüleri de aşırı takip eden ciddiye alan kafa yoran insanlar da boş bence. Maalesef memleketimizdeki nüfusun en azı %30u boş beleş bu hesabıma göre.
Evet. Kimse de gelmemiş.Bakicam adama bak hele dogum gnunu pejonun sahibini ve elisa saab i cagirmisti guya
Gostermeliktir bence.Cunku insan paylasmaktan ani yasayamiyorBende takip ediyorum suan sok oldum avaba niye asikti habire orda burd geziyolar esiyle bide bebegiyle evet omn eltisi de var ikiside gercekten luks yasamlarini surekli gosteriyorlar .sasirdimm hepmi ole suratsizdi o anmi acaba
Haha ya on nömerö tespitler hakkat.Varosluk kesinlikle.Bir dilim keki bile on farkli açıdan atanlari biliyorumSosyal medyada ben zenginim her gün ordayım burdayım diye gösterme niyetinde olanlar genelde varoş. Sabancı ailesini akşam yemeği tabağı pozu atarken göremezsiniz. Sosyal medyayı da ünlüleri de aşırı takip eden ciddiye alan kafa yoran insanlar da boş bence. Maalesef memleketimizdeki nüfusun en azı %30u boş beleş bu hesabıma göre.
Gostermeliktir bence.Cunku insan paylasmaktan ani yasayamiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?