- 11 Mayıs 2012
- 2.013
- 1.005
- 333
- Konu Sahibi freshvegetables
-
ee gezmek, yurtdısına gitmek pahalı birşey değil ki insanlar bu kafada olduğu için gezmiyor sonra içli içli bakıyor
ben öğrenci zamanımda harçlığımla yurtdışına giderdim hep hatta burda harcayacağımdan cok cok daha az harcardım.
harçlık dediysem kyk kredisi yani o kadar az :)
Çok haklısınız,eltsine inat yapıyor o kadar belli ki. İnsanlar hayatlarını çok saçma şeylerle harcıyorlar,herşeyden önce evlat yetiştirmek zor benim bir kızım bir de oğlum var ve ikisi de tamamen aynı,sağlıklı hayırlı olsun gerisi hikaye. En çok üzüldüğüm nokta; bu sosyal medya uğruna daha anne karnında bu çocuklar ellerinde oyuncak oluyor,sonumuz hayrola."Oğlan annesi olmak zor" yaziyor hamile olan. Buldumcuk. Bir dogsun da bak bakalim kolay mi zor mu o zaman karar verilir...
Benim de oglum var Allah biliyor ya kalbimden hep kiz bebek gecmisti. Tabii saglikli dogdu baska hic bir seyin onemi yok.
Uçak bilet sitelerinde zaman zaman indirimli uçuşlar oluyorGercektenmi Nasil ya ucaklar ates pahasi
Bende makyaj kanalları bakıyordumArkadaslar hepinize hayirli kandiller.
Uzun bir suredir youtube'deki makyaj kanallarini takip ediyorum bu kisileri ayni zamanda instagramda da takip ediyorum, aslinda onlari sevdigimden ya da yaptiklari makyajin ilgimi cektiginden dolayi degil, yansittiklari satafatli hayatlarini kiskaniyorum bir nevi. Durust olmak istiyorum sahip oldugum hayat gayet iyi herseye sahibim cok sukur, sahip olamadiklarimda var elbette ama bu kisilerin luks hayatlarina bakinca kendi yasantimi kiyaslamaya basliyorum. Ornegin, Duygu ozaslan denen kiz kendisini pek sevmesemde yasadigi hayati gercekten kiskaniyorum, gecenlerde tatile amerikaya gitti, keske diyorum imkanim olsada bende gidebilsem. Bu cok kotu bir duygu arkadaslar, bu kiyaslama duygusundan kurtulmak istiyorum. Benim yasadigim hayata sahip olmak isteyen bircok insan varken benim bu sekilde hissetmem gunah resmen. Sukretmek lazim... Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
Evet aynen o zaten un peşinde birşeyler yapmaya çalışıyor YouTube bağımlısı abone sayısı artsın diye yapıyor o yüzden sevmedim biliyorum onuo kızı ben de incelemiştim
bence 3 5 maddi imkan uğruna tüm hayatını sosyal medyaya yaymak çok büyük bir bedel. izlenme takip edilme mükemmel görünme çabası çok sıkıntılı
25 yaşında kırışıcam diye botoks yaptırmış bi kızı kıskanmak biraz ne bileyim saçma değil mi?
bakış açısını değiştirmek lazım.
ayyyy sorma vallahi icimi okumussun resmen, dun bu duygunun youtubede bi videosunu izledim, zorlu center'da konusma yapmis kendisi ve acik acik herseyini itiraf ediyor kiz resmen linkini de hatta izlemek isteyenler icin paylasicam. Bu instagram dunyanin ne denli sahte oldugunu bu sahislarin ustumuzden ne paralar kazandigini videoyu izleyince daha da iyi anladim, hatta oyle kiz bi cumlesinde "benim hayatimda hic birarada gormedigim bi para" diye bir cumle kurdu yani yanlis hatirlamiyorsam. Bu gibi kanallarin zamanla tukenip yok olacagina inaniyorum herseyin sonu oldugu gibi ve son olarak dun gece cagla sikelin kanalina denk gelmemle kadina aninda abone oldum, resmen youtubede aranan makyaj kanali! Kadin cok samimi ve cok tatliii :))Bende makyaj kanalları bakıyordum
Duygu ozaslani bende sevmiyorum ona baktıkça zengin züppe diyorum aslında o kadın özendirme peşinde. Bakmışsın ben bıraktım takip etmeyi hep aynı makyaj yapıyor sadece ürün tanitma peşinde. Do adında marka açtı sevgilisi taylanla günlük video açtı amacı un peşinde.. oyuncu model olmak istiyormuş sevgilisi duyguyla mutlu değil gibi geldi adam gülmedi onun yanında. Gülüşü sahtedir.. bilirim hep izlediğim için. Eskiden çok video yapardı abone sayısı artınca bide marka kurunca video çekmiyor eskisi gibi canlı değil ne bilim. Bide Ayşegül vardı onu da sevmiyorum hepsi aynı yapıyor öğrendim artık :) onlar makyaj nasıl yapıldığı değil ürün tanitma pesindeler:) su an çağlasikelin kanalına bakiyom orası daha canlı
sizi takdir ediyorum dogrusu, onerilerinizi dikkate alacagim tesekkurler :)Sosyal medya herkesi esir aldı. Çoğunlukla bir öz çekimin paylaşılıp instagram a konulmasının altında ki mesaj - hey bakın ben ne kadar güzelim. Şimdi siz de altına yazın bunu ve egomu besleyin....
Bahsettiğiniz kişileri takip etmiyorum ama keşfette çıkıyor 2 tanesi. Duygu mu ne o kişiyi mesela hiç bilmiyorum. Diğerlerini görüyorum sıklıkla... O kadar kurgu bir hayat ki, bir defa dahi özenmedim.
Fotolardan hangisi samimi sizce? Tamamen kurgulanmış, oynanmış sahneler...
Allah affetsin güzel de bulmuyorum. Rabbimin yarattığına lafım yok fakat sert hatlar , erkeksi bir yüz.
Şimdi burada yazmak istemiyorum ama bana kadından daha farklı bir cinsiyeti çağrıştırıyorlar.
Takipçi sayım çok değil, ama istekleri onaylasam bende de olur birsürü takipçi. Ben onaylamıyorum.
Ve takipçi sayısının az olmasını bir başarasızlık olarak düşnmüyorum birçok insanın aksine :)
Boşverin... İnanın o fotoların altına yapılan yorumlardan 1 tanesinin sahibi olacağıma , sürünmeyi yeğlerim. Hayatta bir duruşum var, birebir tanımadığım kimseye '' canım, aşkım, sana ölürüm v.s.'' gibi muazzam bir anlamsızlık barındıran sözler etmedim. Kesseler etmem, kendimi o duruma düşürmem. Biz mütevazi yaşayalım, inan çok daha asil oluyor...
Sevgiler....
sanirim ucuz yurtdisi tatili icin sizden ogrenmem gereken cok sey var :) ozellikle havayolu sirketleri konusunda kafam cok karisik, easyjet gibi degisik firmalarla ucmak guvenli midir sizce, bilginiz var mi??Uçak bilet sitelerinde zaman zaman indirimli uçuşlar oluyor
mesela ortalama 100 tl civarına istanbul roma -paris-barselona vs ucusları olabliyor yine avrupa sehirleri dahil
bunun dışında ucuz uygun otellerde mevcut hostel da kalırsanız 5-10 euro gecelik 3 günlük mesela toplam 100 tl ye bir otel olsa diyelim
bu sekilde orada da uygun yemekler bulunabilir 1 euroya bi dilim pizza ile doyuyordum büyük oluyordu cünkü
şuan max 600 tl ye yine giderim biryerlere (yalnız tabi pasaport vize vs hariç )bir kez pasaport alınıp birkaç aylık schengen vize alınabiliyor.
Evet aynen duygunun tek dileği para.. bı videosu vardı Antalya'ya tek başına tatil yapmış otelleri gösteriyordu yorumları baktım baba parasıyla gezen gibi bişey yazmışlar parası olmasa bunları yasayamazmış düşün.. o parasıyla yasiyor hayatı.. bide cansu akın var biliyorsun o dün ünlü değildi bı anda oldu. Duygu sayesinde kavuştu. Bide kardeşi murathanla video yaptı kızlar murathanla hasta.:) Onunla ilgili video istiyorlar YouTube de küçük yaşta kızlar bile üye oluyor atıyorum çağla demirel bide moda hayatım buket onlarda ünlü oldu garip:) daha küçüklere var saçma sapan video paylaşıyor izlemiyorum bile. Instagrami hiç takip etmiyorum oradakiler de bişey peşinde hatta üye de olmadım YouTube ye üye değilim sadece seyrederim yeter yorum da yazmam boş işler bunlar işte herkes ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum ben sadece seyrediyorum milleti o kadar. Çağla Şikeli ben çok severim çok oturaklı bir kadın. Emre Altuğ dan boşanmasına çok uzulmusim ama tekrar araya gelmesni istiyorum.ayyyy sorma vallahi icimi okumussun resmen, dun bu duygunun youtubede bi videosunu izledim, zorlu center'da konusma yapmis kendisi ve acik acik herseyini itiraf ediyor kiz resmen linkini de hatta izlemek isteyenler icin paylasicam. Bu instagram dunyanin ne denli sahte oldugunu bu sahislarin ustumuzden ne paralar kazandigini videoyu izleyince daha da iyi anladim, hatta oyle kiz bi cumlesinde "benim hayatimda hic birarada gormedigim bi para" diye bir cumle kurdu yani yanlis hatirlamiyorsam. Bu gibi kanallarin zamanla tukenip yok olacagina inaniyorum herseyin sonu oldugu gibi ve son olarak dun gece cagla sikelin kanalina denk gelmemle kadina aninda abone oldum, resmen youtubede aranan makyaj kanali! Kadin cok samimi ve cok tatliii :))
bahsettigim videonun linki:
tabi ki ben ryanair havayoları ile paristen romaya gitmiştim 7 euroyasanirim ucuz yurtdisi tatili icin sizden ogrenmem gereken cok sey var :) ozellikle havayolu sirketleri konusunda kafam cok karisik, easyjet gibi degisik firmalarla ucmak guvenli midir sizce, bilginiz var mi??
ahh keske turkiyeden seferleri olsaa bu ryanair'in :)tabi ki ben ryanair havayoları ile paristen romaya gitmiştim 7 euroya
en ucuz havayolu ryanair ona bile güveniyorum uygun olsun bizim olsun
turkiyede en ucuz havayolu sirketi sun expresstir sanirim, ben gecen sene 4 kisi izmir-istanbul gidis- donus 159 tl ye almistim toplamda :) yani tek yon 19 tl ye gelmis oluyordu, aklinizda bulunsun genee :) izmirden adanaya da 25 tl ye ucak bileti bulmustum sun expresste ogrenci icin cok iyi oluyo :)tabi ki ben ryanair havayoları ile paristen romaya gitmiştim 7 euroya
en ucuz havayolu ryanair ona bile güveniyorum uygun olsun bizim olsun
Cok tesekkur ederım guzel bı bakıs açısıBanada sosyal medya kullanmayanlar hep daha cool gelmiştir.Kendine haksızlık etme en iyisini yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?