- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi freshvegetables
-
Ne yazik ki psikolog ve psikiyatrist'e gitmis birisi olarak sunu soyleyebilirim, ikisininde bana faydasi olmadi. Birisi beni dinledi ve sadece sunu yap bunu yap diye komutlar verdi, oysa istedigim bu degildi sadece samimi tavsiyelerdi ama bunu kendisinden alamamistim, bir digeri ise ilac verdi ben zaten kafamdaki bu kargasayi bi hapla cozemem ki, 21 yasinda bircok seyi anlayacak yastayim ama ne yazik bazen akil yasta degil basta oluyor. Benimkisi sadece duygusal diye dusunuyorum, kiskandigim insanlara ozenmek gibi de bir cabam yok. Sadece keske benim de imkanim olsa bunlari yapabilsem diye uzuluyorum bu kadar. HAYATİN GERCEKLERİNİ GORDUKCE BU DUSUNCELERİMDE GİDER BELKİ... yorumunuz icin tesekkurler iyi gecelerr :)konunu gordugumde bir an 17-18 yasinda ergen sanirim dedim ama 21 yasindasin cocuk ta degilsin ki...
herseyi idrak edebilecek yastasin ve ediyorsun da aslinda, boş işler pesindesin buna bir kere inandir kendini...
yasadigin hayatla mutlu olamiyorsan , baskalarina ozenip kiskaniyorsan psikolojik problemin var diye dusunuyorum bir psikologtan destek alman iyi olabilir senin icin...
evet, coachella onemli degil benim icin de sadece amerikaya gitmek oralari gormek isterdim, baska zamana artikk :))
o insanlar siz o videolari izledikce sizin yasamak iatediginiz hayata bir adim daha yaklasiyorlar izlemeyin ise buradan baslayinArkadaslar hepinize hayirli kandiller.
Uzun bir suredir youtube'deki makyaj kanallarini takip ediyorum bu kisileri ayni zamanda instagramda da takip ediyorum, aslinda onlari sevdigimden ya da yaptiklari makyajin ilgimi cektiginden dolayi degil, yansittiklari satafatli hayatlarini kiskaniyorum bir nevi. Durust olmak istiyorum sahip oldugum hayat gayet iyi herseye sahibim cok sukur, sahip olamadiklarimda var elbette ama bu kisilerin luks hayatlarina bakinca kendi yasantimi kiyaslamaya basliyorum. Ornegin, Duygu ozaslan denen kiz kendisini pek sevmesemde yasadigi hayati gercekten kiskaniyorum, gecenlerde tatile amerikaya gitti, keske diyorum imkanim olsada bende gidebilsem. Bu cok kotu bir duygu arkadaslar, bu kiyaslama duygusundan kurtulmak istiyorum. Benim yasadigim hayata sahip olmak isteyen bircok insan varken benim bu sekilde hissetmem gunah resmen. Sukretmek lazim... Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
Katiliyorum ben de kapaticam bu gidisle.Doguma girerken foto atiyorlar bikac saat sonra sonunda dogurdum yaziyorlar.Pes diyorum.Insan neden her anini paylasir ki.Gebelik testini dahi paylasan gordumFacebook'a girmiyorum, İnstagram'ı sildim. Youtube'de işime yarayan videolara bakıyorum.
Diğer hiçbir sosyal mecrayı kullanmıyorum. Kullanmıyorum çünkü o kadar salak saçma ki. Herkes en mükemmel haliyle. Ben daha uykudan kalkmış pijamalı birini görmedim. Sanki hayat kusursuz, olması gereken buymuş gibi ve o takipçiler... Kendilerinden daha fazla savunuyorlar takip ettiklerini. Ama o en mükemmel kime göre, neye göre?
Merak ediyorum bir kaç kere yazmayı da düşünmedim değil " İşiniz mi yok alla sen." diye ama aman dedim el alemin derdi beni mi gerdi. Yaradılışta senle aynı olan kişileri ilahlaştırmayı bırak.
Boş işlerle vakit geçirme, sil hepsini sonra aç bir kitap. Bir fincan da kahve ohhhh mis... Bence yaşamak bu...
Katiliyorum ben de kapaticam bu gidisle.Doguma girerken foto atiyorlar bikac saat sonra sonunda dogurdum yaziyorlar.Pes diyorum.Insan neden her anini paylasir ki.Gebelik testini dahi paylasan gordum
Sizin yazdığınızı okuyunca çok şaşırdım çünkü birkaç gün önce bu iki hesaba da denk geldim,birinin kızı var diğer elti de hamile oğlu olacakmış her lafından biri aslan oğlum ben hep erkek istedim kız isimlerini bile düşünmedim aşırı mutluyum koçişim de kocişim vb paylaşımlar yapıyor,hatta kendi kendime 'bu kadar övünürse bir gün socialmom gibi patlayacak' diye düşündüm ve yazdığınızı okuyunca taşlar yerine oturduYazın tatile gittiğimiz otelde bir sabah kahvaltıda bir çift görmüştüm. Kız nasıl mutsuz nasıl nemrut..
Sonra instagram'da o çifti gördüm. Dedim ki hiç bir şey göründüğü gibi değil. Gizem zor diye bir kız. Aman allahım sanki rüya çift inst'a göre. Ama gerçekte neden öyle mutsuzdu bilmem.
Sonra kızın eltisi varmış onu gördüm. Zeynep zor. Meğer iki elti .idik yarıştırıyormuş, kavgalıymış küsmüş falan. Resimlere bak rüya gibi yaşıyorlar. Gerçeğe bak, sürekli bir haset kıskançlık her anını paylaşmaya çalışmaktan bitap ve mutsuz düşmedilerse ne olayım..
Sizi mutsuz ediyorsa girmeyin derim. İnanın sizin gibi çok insan mutsuz oluyor bu sahte yaşamlara. Ben de zaman zaman sinir oluyorum, özellikle de korkunç estetikler yaptırıp patatese dönmüş suratlarını her beş dakikada bir paylaşan eş dost komşu vs'ye. Altına yazıyorlar ya çok güzelsin falan diye, hem koyanın özgüvenine, hem de yalan yorum yazan riyakarlara kılım.
Sizin yazdığınızı okuyunca çok şaşırdım çünkü birkaç gün önce bu iki hesaba da denk geldim,birinin kızı var diğer elti de hamile oğlu olacakmış her lafından biri aslan oğlum ben hep erkek istedim kız isimlerini bile düşünmedim aşırı mutluyum koçişim de kocişim vb paylaşımlar yapıyor,hatta kendi kendime 'bu kadar övünürse bir gün socialmom gibi patlayacak' diye düşündüm ve yazdığınızı okuyunca taşlar yerine oturduİkisi de seyahat yazarı,birinin kızı var diye öbürü de erkek anası olmayı marifet sanıyor belli ki,koçişkolarını yarıştırıyorlar fln abooov yazarken bile yoruldum sosyal medya bataklık gibi,insan girdi mi hele ki biraz popüler oldu mu bir daha çıkamıyor,kimisi bebesine kimisi de koçişinin sağladığı imkanlara güveniyor ve yazıktır ki insanlar bunları bir halt sanmaya başlıyor. Bu sosyal medya fenomenleri yüzünden gelecek nesillerin halini iyi görmüyorum,fenomenlerin çocuklarına ise şimdiden çok üzülüyorum göz göre göre takıntılı nesiller yetiştiriyorlar.
Banada sosyal medya kullanmayanlar hep daha cool gelmiştir.Facebok u yıllar yıllar once kapattım inst. Yok
Gecen kuaforum sordu hesabın varsa kendı hesabındakı sac modellerıne bakmam ıcın yok deyınce adam oyle bı sustu kı sankı çağ dısı kalmısım gıbı kendıme cok acıdım o an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?