Sosyal medya saygınlığı..

Böyle düşünmenizden belli iste :)

Sizin sayenizde daha iyi olacak, saglam bir reis olacak. Burda da mutlu huzurlu hallerinizi görücez eminim ben. :)

Ama beyfendinin hem yaptığı hatalardan dolayı özgüveni kırılmıs, hem sizin onun hakkindaki dusunceleriniz icin, hem cevresi, hem kendisini yetersiz hissetmesi... birlestiginde aslında nasıl depresyona girmemis şaşırıyorum ben. Çünkü sanırım onu en cok zorlayan sizin gözünüzden düşmüş olması olabilir.. azıcık destek verseniz bence o ayaga kalkar :)

Sizden baskalarının destek vermesine fırsat vermeyin de :)

Ay çok üzgünüm canım ama çok yakınım da bu sosyal hesaplara bu kafa ile girdi bikaç sene paylaşımlar beğeniler derken karşı cinse merak saldı ve maalesef en son tuzağa düşüp şantaja maruz kaldı... Çok kaptırmıştı kendini... 7/24 face e koşuyordu, şu an hala beklemedeyiz... Şantajcıların sesi çıkmadı..
Inşallah bu şahıs da kimse karşı cinse yönelmez ilgisi... Benim hayatta asla yapmaz diyeceğim bir insandı bunu yapan, hala şoktayım

Anladım ben onu :)
Hakkımızda hayırlısı olsun.

Inşallah ben sebep olmam kötü şeylere.
Şimdi hemen ona övgüler diziyorum

Her şey olabilir.
Allah şaşırtmasin canım..

Yetişkin biri hele de erkek birey için çok zor eşinizin yaşadığı. Evet çok hatalı ama sizden harçlık alacak duruma gelmek, sürekli alttan alta eleştirilmek, takdir görmemek gurur kırıcı bir durum. " Ama o da yapmasaydı, bize ev parası kaybettirmeseydi" diyeceksiniz evet haklısınız da ama bu eşinizin yaşadığı ezikliğe engel değil maalesef.

Umarım bu ilgisi sadece Facebook' ta ve bu kadar kalır. Yani bu ilgi ve gurur okşanmasından fazlasını beklemez dilerim. Eşinizi suçlamak ya da her erkek aldatır demek istemiyorum ki bence her eekek aldatmaz da ama eşiniz şu an boşlukta. Bilmem anlatabildim mi ?

Hehehehe bir arkadaşım ergenken böyleydi, babası işe giderken modemi cebine koyup götürüyordu. Kocaman adsl modemleri vardı ya beyaz? hah işte onu her gün hem de
Ben ergenken abartınca, annemler o yazılı sonuçları bir gelsin görüşeceğiz, o şak şak yazdıkların kurtaracak mı derlerdi. Ahahaha hatırladım da ne günlerdi

Şaka maka yardım alması lazım. Gerçek hayatta başarılı olamayan insanlar, sanalda like alarak tatmin olmaya çalışıyorlar. Bu çok ciddi bir durum.

Çok iyi anlattınız hem de..
Bu benim de aklıma gelmedi değil. .
Olabilir yani ne kadınlar aldatiliyor bir fazlam yok..

Açıkçası ben her şeyi görüyorum mesajlasmasina kadar. Öyle bir şeyini görmedim ama olur mu olur. Allah doğru yoldan ayirmasin.

Aslında o kadar açık ki derdi.

Şuan ben ailemin yanındayım tatili ayrı geçiriyoruz. Çekilip fotoğraf atıyor bama devamli ve yorum bekliyor. Bir övgü bir tatlı söz mesela.. Hatta bir kez hiç fotoğrafa yorum yapmadan bir arkadaşının Yanındaydı x nasılmış diye sordum direk.
Çok alındı fotoğraf attım görmedin mi dedi.

Yani böyle dikkat çekmek için iki tatlı söz duymak için komik çabaları mevcut.

Endişelenmeye başladım..

Hiç mi içinizden gelmiyor ki ? Böyle de çok dışlamış gibisiniz üzüldüm aslında. Yani siz endişelerinizde haklısınız ama adama da üzüldüm. Yani affettiniz bence konu kapanmalı eğer kapnmamışssa affetmemişsiniz demektir. Sizin için de zor biliyorum elbette. Hakkınızda her daim hayırlısı olması dileklerimle.

Amin. Çok teşekkür ederim.

Onu anlamaya çalışıyorum ama anlamakta güçlük çekiyorum.

Kardeşleri ve ben hepimizin gözünde hiç oldu. Çok ağır laflar ettik. Üzerine hep eleştiri hep eleştiri.

Geçen bir eleştirimin üzerine dedi ki ''Bir kere de öv bir şeyimi beğen bir kere. Hiç mi güzel bir şeyim yok." Böyle deyince de üzüldüm tabi ama sonra yine kendi hayal kirikliklarimin içinde kaybolup duygusuz o kişi oluveriyorum..

O kadar ki bir kere de " Bak sen begenmezsin ama onlar nasıl beğeniyor." Dedi. Yine sosyal medyadaki beğenileri kastederek..

Aslında sayesinde dert ve hesap kitapla boğuşuyor haldeyim. Üzerine onun bu saygı sevgi açlığını doyurmayı düşünecek durumum olmuyor..

Herkes haklı işte. .

Her insan hata yapar bu malum. Ancak esinizin yaptigi hata buyuk dahi olsa hala evli oldugunuza gore affedilebilir birsey olsa gerek. Esiniz hatalarinin farkinda ve bunu bir sekilde size belirtmeye calisiyor. Ama siz tepkisiz kalarak onu dustugu bu durumdan daha da dibe çekiyorsunuz bence.

Allah kimseyi ayirmasin ancak ayrilmayi dusunmuyorsaniz eşinize bir fırsat tanıyın. En azindan yazdiklariniza bakinca esinizin bu firsati hakettigini dusunuyorum. Umarim duzelir hersey Allah yardimciniz olsun.

Sağolun yorumunuz için. . Elimden geleni yapacağım..

Saygı ve sevgi açlığı ya da ihtiyacı diyelim bu zaten ısmarlama olacak bir şey değil ve korkarım ki siz sevginizi de kaybediyorsunuz yavaş yavaş saygının yanında.

Dediğim gibi hayırlısı.

Sağolun yorumunuz için. . Elimden geleni yapacağım..
Rica ederim. Son birsey soylemek istiyorum musadenizle.. Sizin de bu durumdan rahatsiz oldugunuz cok acik ki konu actiniz. Esinize bir sans vermelisiniz dedim ya aslinda o sansi siz kendinize vermis olacaksiniz.

Şuan ki durumunuzu bir düşünün bu şekilde nereye kadar gider. Bir ömür böyle geçer mi? Evliliginizi bir balon yapilan hatalarida o balonu sisiren bir nefes olarak dusunun. O balon patlasin mi yoksa balon boğazı gevsetilip nefes mi alsin? Karar sizin. Mutluluklar dilerim

Balon çok iyi bir benzetme :)
Teşekkür ederim faydali yorumlarınız için.
Elbette hata üzerine hata eklemek istemiyorum. Bir şeyler düzelsin artık istiyorum. Inşallah başarabilirim.
Gerçekten etkili oldunuz cabalayacağim..
Sağolun tekrar

Tipik kumarbaz özelliği. Sevilmedigine yahut begenilmedigine dair beslediği saçma inanç. Eziklik ve yetersizlik hali. Valla ben artık bu modeli ezberledigim için hiç merhamet edemiyorum :) kendi haline bırak hiiiic yorma kafani kardeş.

Suan içimde zerre merhamet birakmadin ama ne yaptın sen? :)

Eger durum anormal değilse gerçekten çok mutlu olurum. Gerçekten size göre bu durum anormal değil mi?

Bence değil.En sosyal insanlar bile sosyal medyada deli gibi paylaşım yapıyorlar ona bakarsanız.Sosyal medya bence insanların kendi gibi düşünenleri bulmak istemesi ve fikirlerini yayması amacıyla da kullanılıyor.Sonuçta hepimiz insanız ve en temek ihtiyaçlarımızdan birisi de onaylanmak.Ama bunun için bir kesim tarafından reddedilmiş olmak gerekmiyor bence.Böyle bir durum yaşanmamış olsa da insanlar yine de tanımadığı insanlar tarafından onaylanmak istiyor.

En ünlü gazeteciler, yazarlar, politikacılar da sosyal medyada.Ne kadar desteklendiğini görmekten mutlu oluyor çünkü insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…