Sosyal medya sorunumuz

adeaa3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
9
1
1
34
Kızlar merhaba size sosyal medya hakkında şikayetçi olduğum bir konuyu anlatacağım çözüm bulamıyorum lütfen yardımcı olun. 6 aydır birlikte olduğum biri var konumuz insta. ben insta.ya fotoğrafımızı koymasını istiyorum ama bir türlü sağlayamadım onun resimleri benim sosyal medyamda var ben doğal olarak onda da olsun istiyorum. Yaptığı açıklamalar mantıklı gelse de ben bu durumdan hiç memnun değilim. Zorla da yapmasını istemiyorum ama ne zaman o konu açılsa ya kapatıyoruz konuyu yada tartışıyoruz. Şimdiye kadar da hiç bir kız arkadaşının fotoğrafını da koymamış bu arada bazı açıklamalarında da sosyal medyaya olan ilgini anlamıyorum senin fotoğrafını orada yayınlasam bakmayan kalmayacak diyor daha bir sürü açıklama.. Ben bu durumdan çok rahatsızım insta. konusunu da açmak istemiyorum çünkü ben sıkıldım o konuyu açmaktan ona nasıl fotoğraf koydurtabilirim sizce? Bir de işe yeni başladım (insta.profilim kapalı) profil resmime kıskandığı için ikimizin fotosunu koydurttu görsünler sevgilimin olduğunu diye . Ben de kıskanıyorum bir resim paylaşıyor altına bir sürü kız yorumları çok yakışıklı olmuşsun, sakal yakışmış, özledim vs. Ben bunları dile getirdiğimde o konu yine bir şekilde kapatılıyor. Ben de resmimizi koysun istiyorum artık. Yardım ederseniz çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var.

Ciddi dusunmuyor demekki .
Yada biz fazla yilisiktik esimle :))
Cikmaya basladigimiz an elimizin fotosunu cekip butun sosyal med hesaplarina koymustukki ozamanla face msn falan vardi :))
Bide koymama sebebi neymis ?

Vay arkadas boyle instagram felan resim koymaca okuyunca kendimi magarada yasiyor musum gibi hissediyorum. Ne instagrammis arkadas. Adamlarin derdine bak. Ne olacak resminizi koyunca? Ben tam tersine hicbir mecrada resmimin olmasini istemiyorum. Hicbir sosyal medya zimbirtisinda fotografim yok. Insanlar utanmasalar tuvalete giderkende fotograf cekip koyacaklar. Ne ozel kaldi ne gizlilik peh.

Bence cok gereksiz insteg. Her animi ben niye yayainliyimda milket baksi. Yotum yapsin face.de yokmu sonucta bunlarin hepsi .bana gereksiz geliyor.. Benim esim benim arkamin donuk oldugu dugun resimlerimizi palasmisdi baska yok.. Demekki kiskaniyor seni sevgilin ve millet gorup yorum yapsin istemiyor.. Bence cok takilma ... Inst. Resimlerinin altina yorum yaz askim yine cok yakisiklisin gibi ...

Madem resim koymuyor yazı koydur
Senin ismini içeren ve sevgilisi olduğunu belli eden bir yazı fotoğrafı paylaştır onuda yapmazsa zaten uğraşcak bişi yok demektir yol ver

Ya sevmıyor sana bırılerı baksın , kıskanıyor yada bırılerıne acık kapı bırakmak ıstıyor ?

Tatlım yaş kaç ergenimsi bir konuda

Ya bakın kişiler istemez koyulmaz anlarım ama bir taraf koyuyor ve istiyorsa itirazı anlamıyorum.
Açıklamaları seni tatmin etmiyor anladığım kadarıyla.
Ben koyamıyorum mesela ailem yüzünden ama erkek arkadaşım attı , atmasa sorunmuydu hayır ama isteseydim ve açıklaması tatmin etmeseydi sorundu.

Birlikte olduğunuzu, mutlu olduğunuzu her yerde konuşur herkese söylerseniz nazar değer. Yaşamış biri olarak söylüyorum. Çok üzüntü ve acı veriyor. Bırak koymasın. Amacı ilişkinizi korumak tam anlamıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…