Sosyal medya sorunumuz

Amaaann ikiniz de koymayın foto. Ben bir tanidığımın başına bu fotodan bir dert açıldı ondan sonra korkudan koymadım. Kopyalayıp her turlu kullaniyorlar.

Onu etiketle sonra farketmedim dersin ya da guzel bi soz fotograf falan paylasıpta etiketleye bilirsin hem kızamaz icinden geldi falan dersin. Birde sadece instagramda mi yok ? Senin profilin acik olsun beraber fotolariniz varmis zaten biri yorum yaptiginda sen askimli falan yorum yaparsın altına gorurler heralde .

Sosyal medya kullanmıyorum çok memnunum bu durumdan açıkçası benim nerde olduğum kiminle olduğum ne giydiğim nerde gezdiğim kimseyi ilgilendirmez diye düşünüyorum zan altında bırakıyor herkesi bu sosyal medya bence dertten başka birşey değil

Benimkide ayni sekil ama dert degil. Bide kiz yorumlari falan yoktur cok sukur. Zaten instagramida kahve gibi hep erkek oldugu icin koymamasini daha iyi anliyorum. Sizinki buyuk ihtimal baskalarina acik kapi birakmak icin boyle yapiyor maleseff

6sene değil 6 aydan bahsediyoruz..
bukadar kısa bir süre de sosyal medyaya sizin koymanız da ilginç geldi..

o istediğini yapmakta özgür fakat sende aynı şekilde özgürsün ikinizin olduğu fotoları kendi ınst dan kaldır

profilini de tek olduğun foto yap

O koymuyorsa sen de koyma ya da fotoğrafının altına yorum yap zaten silerse bil ki seninle olduğunun bilinmesini istemiyor.

Sen onu etiketle.
Etiketi kaldirirsa sikinti var.

İstemiyordur koymaz allah allah.Çıkıyorsunuz diye koymak zorunda değil bence o da sana koy dememiştir.

valla 4 sene sevgili olduk ne koydu resim ne ben koydum ikimizde sorun yapmadık kime neyin ispatı bana saçma geliyor ilş,işkisi var yazıyorsa yeter bence

Yedekte tuttukları varsa demekki

senin profilin kilitli olduğu için onu etiketlesen de onun etkilendiği fotolarda seninki görünmez.
ayrıca benim fotoğrafımı koymayan insanı ben salak değilim koyayım
maşallah sende dinleyip profil fotosuna kadar ikiniz yapmışsın?
bu kadar ezdirme ya

Peki sizde profiline bitek ikinizin kini koymasını söyleyin. Çünkü profil fotoları büyümüyor instada.
Bakalım buna ne diyecek

tatlım, seni kırmak istemem ama o çocuğun sende hiç gözü yok. alta yorum yazan kızlardan da farkın yok şu an.

Seni sır gibi saklıyor gülüm. Sır olarak kalman lazım onun istediği zaman duyulacaksın çevresine, şimdi serbest bi ilişkiniz var neden annamıyorsun ki? :)

Bişey oluyor ve herkes birilerini ergence diye küçümsüyor.
Bununla yaşla bir ilgisi yok bakalım biri eşinden istesin ve ısrarla koymayacağım desin o eş , kim takmaz ki ?
Bazı insanlar çok cool burada

k,m takmaz dedin ya ben takmam,

adam beni afişe etmek istemiyor demek ki

ille de herkese göstermesi mi lazım

burada hep yazdım eşim ile yıllardır beraber çalışanlar bile evli oldu birkaç yıldan sonra öğrenmişti

yüzük vs de takmaz; anlatmaz...

bu başkasına yeşil ışık yaktığı yahut benimle olan ilişkisini ciddiye almadığı anlamına mı gelir

15 yıldır o yeşil ışığı gören olmadı yahut beni ciddiye almış ki bu kadar yıldır benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…