- 22 Temmuz 2015
- 2.060
- 4.112
- 48
Yedekte tuttukları varsa demekkiKızlar merhaba size sosyal medya hakkında şikayetçi olduğum bir konuyu anlatacağım çözüm bulamıyorum lütfen yardımcı olun. 6 aydır birlikte olduğum biri var konumuz insta. ben insta.ya fotoğrafımızı koymasını istiyorum ama bir türlü sağlayamadım onun resimleri benim sosyal medyamda var ben doğal olarak onda da olsun istiyorum. Yaptığı açıklamalar mantıklı gelse de ben bu durumdan hiç memnun değilim. Zorla da yapmasını istemiyorum ama ne zaman o konu açılsa ya kapatıyoruz konuyu yada tartışıyoruz. Şimdiye kadar da hiç bir kız arkadaşının fotoğrafını da koymamış bu arada bazı açıklamalarında da sosyal medyaya olan ilgini anlamıyorum senin fotoğrafını orada yayınlasam bakmayan kalmayacak diyor daha bir sürü açıklama.. Ben bu durumdan çok rahatsızım insta. konusunu da açmak istemiyorum çünkü ben sıkıldım o konuyu açmaktan ona nasıl fotoğraf koydurtabilirim sizce? Bir de işe yeni başladım (insta.profilim kapalı) profil resmime kıskandığı için ikimizin fotosunu koydurttu görsünler sevgilimin olduğunu diye . Ben de kıskanıyorum bir resim paylaşıyor altına bir sürü kız yorumları çok yakışıklı olmuşsun, sakal yakışmış, özledim vs. Ben bunları dile getirdiğimde o konu yine bir şekilde kapatılıyor. Ben de resmimizi koysun istiyorum artık. Yardım ederseniz çok sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var.
Bişey oluyor ve herkes birilerini ergence diye küçümsüyor.
Bununla yaşla bir ilgisi yok bakalım biri eşinden istesin ve ısrarla koymayacağım desin o eş , kim takmaz ki ?
Bazı insanlar çok cool burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?