- 25 Ağustos 2014
- 21.013
- 50.187
- 798
- Konu Sahibi Melisaslan7
-
Kör zindanlarNeden yanıma gelmedin nedir Allah aşkına?
Tanıdığın biriymil sen bundan hoşlanıyorsun muhtemelen. Anında vaZgeçti diye de yediremiyorsun kendine.
Polisin de başka işi gücü yok ergen tribi çekecek.
Git şikayet et kör zindanlara atarlar kesin
Hahaha ya bu mesajı 30 kere falan beğenmek istiyorum hahaha cocuk az bile demiş sen tam bir kezbansınValla burdan bakınca çocugu sen taciz etmişsin. Gayet efendice yaklaşmış , çok abartmışsın , çocuğun gözünde şuan tam bir kezbansın
BeEski konuna baktım da sende geri cevrilmissin çok nazikçe şimdi sizin yaptığınızı o zaman beyefendi yapsa ne düşünürdunuz acaba ?
İlk konumla bu konunun ne alakası var allah aşkına herkes ilk konuma yorum yapıyorFake ekşiciler genelde "abla" hitabi kullaniyor benim denk geldigim sahte konularinda, bir de şu "30'dan sonra şu şu olur" kismi tam polemiklik ama kesin bi sey diyemiyorum tabii..
Bir de, gerçek isen, ilk konun ayri bi facia.. Ne sacma bi mantik ve cumle ile israr etmissin oyle
O zaman sende ilk konudaki çocuğu taciz ettin diyorum hani bu konudaki çocuk seni taciz etti diyorsun ya sen ...Be
İlk konumla bu konunun ne alakası var allah aşkına herkes ilk konuma yorum yapıyor
O çocukla bu aynı değilO zaman sende ilk konudaki çocuğu taciz ettin diyorum hani bu konudaki çocuk seni taciz etti diyorsun ya sen ...
Tamam sustum benO çocukla bu aynı değil
Hayır tepki vermezdimkezban mısınız gerçekten ya?
gelip yanına tanışabilir miyiz dese herhalde emniyet müdürlüğüne koşacaktın
E millete tacizci diyorsun, biz de taciz oyle olmaz, senin yaptığın gibi olur diyoruz..Be
İlk konumla bu konunun ne alakası var allah aşkına herkes ilk konuma yorum yapıyor
E çocuk bişey dememiş. Psikolojik sorunların var galiba. Selam tanışabilir miyiz taciz olduysa buradaki tüm kadınlar yandık yani.Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
Ama ben onu düzenli göruyordum
Merhaba sosyal medyadan tacize uğradım ne yapabilirim ? Kim olduğunu biliyorum polise gidip mesajları göstersem birşey olabilir mi ?Eki Görüntüle 2194049 Eki Görüntüle 2194050
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?