- Konu Sahibi Melisaslan7
-
E hakliTatamda yazdiği mesaja cok sinirlendim bide beni o engellmeis
İkisi aynı şey değilE millete tacizci diyorsun, biz de taciz oyle olmaz, senin yaptığın gibi olur diyoruz..
zamanım olsa yapardim zamanım yoktudaha fena ya.
madem düzenli görüyordun yanına gidip konuşsaydın. neden mesaj atıp taciz ettin
İkisi aynı şey değil
zamanım olsa yapardim zamanım yoktu
İkisi aynı şey değil ben onu taciz etsem bile ona ne zarar verebilirim ?belki sana yazan çocuğunda zamanı yoktu..
kendi tacizine bahane uydurabiliyorsun bak
İkisi aynı şey değil ben onu taciz etsem bile ona ne zarar verebilirim ?
Hanımefendi, sakin olun kimse sizi taciz etmemiş. Arkadaş olmak istemiş saçma sapan bir üslupla reddetmişsiniz, üstüne tacizci damgasını vurmuşsunuz. Afedersiniz ama paronayaksınız. "Ay herkesin gözü bende, herkes beni kesiyo, aa bana bişey dedi biri imdat taciz ediyorlar" siz kendinizi şişirmişsiniz önce bi sönün sakinleyin. Herkes herkese arkadaşlık teklif edebilir, nazik bir dille geri çevirirsin kapanır konu, ama bildiğin adamı sen taciz etmişsin. Bi de gelip afişe ediyorsun burda. Yazık be. Bomboş konu açıp sebepsiz geriyorsunuz insanı. (Hoş, bazı yorumlara çok güldüm :))İkisi aynı şey değil ben onu taciz etsem bile ona ne zarar verebilirim ?
He canim heİkisi aynı şey değil
zamanım olsa yapardim zamanım yoktu
Tamam da konuyu niye başa çikardinEvet çocuğu taciz etmişsin.
Polise gidersen onu değil sen suçlu duruma düşersin.
Adam sana sarkmamız taciz etmemiş,düzgünce mesaj atmış (senin hoşlandığın çocuğa attığın gibi)ama sen düzgünce cevap vermemişsin.
Hayır teşekkürler demek ya da mesajı yoksaymak bu kadar zor olmamalı.
BDV kurallarında "bir konuya yazmak içinTamam da konuyu niye başa çikardin
Tamam istediğini yapBDV kurallarında "bir konuya yazmak içinMelisaslan7 hanımdan izin alacaksınız." diye bir olduğunu hatırlamıyorum,öyle bir kural varsa alıntılarsanız özrümü dileyeceğim.
Öyle bir kural olmadığına göre,istediğim konu hakkında yorum yapma hakkına sahibim. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?