- 29 Temmuz 2018
- 116
- 90
- 13
- 23
- Konu Sahibi Melisaslan7
-
Tatamda yazdiği mesaja cok sinirlendim bide beni o engellmeisBiraz abartıyor musunuz sanki? Hakaret etmemiş, ısrar etmemiş, sadece şansını denemiş. Siz olumsuz karşılayınca da kendince sitem etmiş. Üzerinde durmaya değmez engelleyin ve hayatınıza devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yanıma gelip konuşabilirdi
Abla birkac aydir burdayim aslinda yeni üye degilom mesaj attigim yerlerde var nasil hala yeni uyeyim anlamiyorum
Dalga geçmiyorum dalga geçnek nerden çikti özellikle neden peâimde koşmasini istiiyimki ?2 seçenek var ;
1) dalga geçiyorsunuz(yani daha doğrusu geçtiğinizi zannediyorsunuz)
2) çocuk peşinizden koşmadı diye , sinir oldunuz . Hırsınızı çıkarıyorsunuz .
Merhaba bu yıl okula giderken sabahları otobüste gördüğüm bir çocuk vardı nerdeyse hergün kendisini görüyordum otobüste. Birkaç kez yanina oturmuştum ama pek ilgilenmemişti benimle. Geçen gün otobüste kendisi instagramda takilirken kullanici adini gördüm ve mesaj yolladım. Aslında niyetimi bildiğinden direk hoşlandığımı söyledim ve tanışmak istedim ancak kabul etmedi sebep olarakta yaş farkını söyledi. Kendisi 20 yaşındaymış ben 16 ancak kendisi büyük gösteren birisi değil sakalı yok yüzü çok temiz ve gamzeli :) ben voleybolcuyum ve boyum ortalamadan uzun ve birazda iriyim yaşıtlarıma göre yani yaninda sevgilisi olsam siritmam ama istemedi neden olabilir beğenmedimi beni acabanasıl ikna edebilirim onu ?Eki Görüntüle 2173594 Eki Görüntüle 2173595
Çocuk mesajla selam vermiş taciz edildim diyorsunuz.
Yanınıza gelseydi neler yapardınız kim bilir.
Allah korumuş çocuğu..
yanınıza gelip daha da aşağılayamadınız diye mi bu hırs?
Dalga geçmiyorum dalga geçnek nerden çikti özellikle neden peâimde koşmasini istiiyimki ?
İyi yapmış valla akıllı çocukmuşTatamda yazdiği mesaja cok sinirlendim bide beni o engellmeis
Abartılacak bir şey değil yazdıkları kendince sitem etmiş, hakaret etmemiş. Engellemesi de normal. Ya siz engelleyecektiniz ya da o. Onun sizinle bir daha iletişime geçmemesi ve sizi engellemiş olması zaten amacının taciz değil tanışmak olduğunu gösteriyor. Siz de bu konuyu kendi içinizde tamamen kapatabilirsiniz.Tatamda yazdiği mesaja cok sinirlendim bide beni o engellmeis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?