Sosyal medya taciz yardim lütfen

gecen de ben birini yanlislikla eklemisim. aslinda ekledim mi hala bilmiyorum. cocuklarla ugrasirken yanlislikla istek gittiyse bilemiyorum.

neyse biri bana yazdi taniyor muyum diye.
ben size yazmadim ki neden taniyor muyum diye sordunuz dedim.
istek yollamissiniz dedi.
yollamadım. kasitli yollamadim herhalde yanlislikla olmustur tel cebimdeyken falan o zaman dedim.

Allahim bir trip bir trip..

iyi dikkat edersiniz o zaman falan dedi.

yanlisligin neyine dikkat edeceksem. usenmemis bir istege o kadar yazi yazdi ustune azarliyor dikkat edin diye. istek geldiyse reddet secenegi var bas gec. dunya etrafinda donuyor triplerine giriyor bazi insanlar. hayir birde ben kadinim o erkek. ona ragmen triplere girdi. nerdeyse ona asildigimi dusunucem o sekilde trip atiyor. bu konu bana onu hatirlatti.

neyse iyi olmus boyle yaptiginiz cocugu Allah kurtarmis

155 ay polis, imdaat çıkma teklif ediyolla, benden hoşlaştıklarını söylüyolla utanmadan
Ya.

İşte bu yüzden diyorum hep, oturup kalktığın, aynı arkadaş grubunda oldugun, nasıl yiyip içtiğini bildiğin adamla/kadınla sevgili olacaksın diye...
sonra böyle dışarıdan eli yüzü düzgün görünüyor, içinden böyle bir şey çıkıyor... büyük talihsizlik...

hala taciz muhabbetini arıyorum hemaa yok
bekarken bu mesajları cevap dahi vermezdim gerekte duymazdım

bence bu tarz şeyleri cokta umursamamak lazım
ne zamanki olay sözlü llaf atmalara uzatmalara
engellenmeye rağmen başka yerden ulaşılmaya gelir o zaman bi dur denir

:))) facede bazı sayfalarda ahanda bana el salladı özelden bana asılıyor taciz edior aman allahım ifsaaaaa diyen kadınlar gibi. Bunun nesi taciz insanlar birebir tanışmaya korkar olmuş artk sosyal medyadan yazıyorlar. kaba biseyde soylemems uzun uzun yazdigi son mesjda güzelms :))))

Yalnız gayet normal bir şekilde tanışmak istediğini söylemiş. Siz hemen yok taciz ediyorsun şu an triplerine girmissiniz. Problem sizde yalnız burada farkında mısınız?

E taciz bunun neresinde ki kibarca yaklaşmış, kibarca reddedilmediği için de biraz senin ayarlarınla oynamak istemiş ve başarmış. Zeki çocuk isyanını güzel dile getirmiş valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…