Sosyal medya taciz yardim lütfen

Ayol bunun neresi taciz Allah iyiligini versin

ne kadar kibar bir sapık. keske her sapık böyle olsa bence polise degil kimseye gösterme gülerler, resmen sen taciz etmissin cocugu

Bu ne abartma pardon. Sanki evlisinizde bunu bile bile sizle tanışmak istemiş çocuk. Yani zavallı çocuk çok normal bişey yapmış ama normal olmayan birine rast gelmiş ne yazıkki. Resmen saçmalardan seçmeler

Nasıl taciz ben anlamadım bunu. Senle tanışmak istediğini belirtmiş hatta yanına kendini kötü hissedersin diye gelememiş bile. Kibar bir dille istemediğini söyleyebilirdin bence

Valla burdan bakınca çocugu sen taciz etmişsin. Gayet efendice yaklaşmış , çok abartmışsın , çocuğun gözünde şuan tam bir kezbansın
Tek çocuğun gözünde değil benim gözümde de o durumda şu an :)
Çocuğun dediği de çok doğru aslında ya neyse :)

Sen birilerini taciz ederken iyi biri sana kibar bi şekilde yazınca taciz edildim polis çağırın oldu şekerim git okulunu oku bitir ondan sonra gel buralara çok küçüksün ergen mevzuları sığ kalır burda.

Kendine mesaj konsepti yapmışsın burda yazarım tepkilere bakarım demişsin belli ki sürekli mesaj atmışsın buraya bu kadınlar yemez bilmiş ol

gördüğüm en kezban tiplerden birisin konuyu açan arkadaşım. O kadar rahatsız olan insan çocuğa yanıma neden gelmedin diye sormazdı herhalde. İlgiye aç birisin büyük ihtimalle ilgi çekmek için hır çıkarmaya çalışmışsın. Çocuk efendi gibi yazmış uzatmamış etmemiş. Toplumun hassas noktası diye en ufak bir şeye bile taciz dediğiniz için birçok taciz olayını insanlar ciddiye almıyor artık. Hırsını alamamışsın karşındaki çirkinleşip senin seviyene düşmeyince başına iş açmaya çalışıyorsun. Cidden ilginç. Umarım az büyür ve ne kadar gerzekçe bir şey yapmaya çalııştığının farkına varırsın.

Offf ne alaka bu taciz mi? Bende sapikca seyler mi yazdi dedim. Heralde tanimadiginiz birinden ilkkez mesaj aldiniz. Abartmayin ya. Daha bugun 2 kisi yazdi tanisabilirmiyiz diye instg.dan hayir dedim engelledim. Her mesaj atan tanimadigimizi sikayet etsek isimiz var.

Sonraki yazdiklari hos olmasada taciz degil. Hemen: beni nerden taniyosun? Illa tanimasi mi gerekiyo bi yerden. Bu bizim Turk kizlarinin bi havalara girmeleri iyyy cok itici.

E ama cocuk baya hakli. Siz de yazdigi mesaja hirslanmissiniz, neden israrci olmadi diye. Ay bi taciz diyor, polis falan diyor :) avukat halimle guldum, polis arkadaslari dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…