Sosyal medyada beni bulan manyak

Benim anlamadığım neden korktuğunuz? Bu adamla bir ilişkiniz, flörtüz konuşmanız fotoğrafınız falan mı var. Ee gelip nasıl bulacak velev ki buldu ne yapacak? Bence bu kadar korkak olmayın sakın onun ailesinden arkadaşlarından birine yazayım ya da benimkilere anlatayım demeyin o zaman iş büyür. Çok korkuyorsanız bir süre hesaplarınız kapalı kalsın hatta yeni bir hesap açın olmadı temizinden

Şu konuda bile kadın suçlu ya.
''Bir şey sorabilir miyim'' e ''buyrun'' demek normal olandır arkadaşlar.Konu sahibinin bir suçu yok.Ne meraklısınız herkesi linç etmeye ya,hayret bir şey.''Neden hala merak ediyorsun'' diyenler falan var,tövbe tövbe...
Konu sahibi bir şey yapamaz,bir süre hesabınızı kapalı tutun,sonra geri açarsınız.Utanacak neyiniz var,insan gibi cevap vermişsiniz bunun için mi korkuyorsunuz ?

Kocana esin seni aldatıyor diye msjlar atarim dedi. Seni bulup karşına dikilicem benim olcaksin filan gibi sacmaliklar dedi. Yani bunlar beni korkuttu acikcasi. Adam zaten dev gibi fotograflarinda yanindakiler sinek gibi cikmis

Facebook daysa yaşını 18 den küçük yaparsan arkadaşın olmayanlar mesaj atamıyor. Eşine söyleyip şikayetçi olun

Kocana esin seni aldatıyor diye msjlar atarim dedi. Seni bulup karşına dikilicem benim olcaksin filan gibi sacmaliklar dedi. Yani bunlar beni korkuttu acikcasi. Adam zaten dev gibi fotograflarinda yanindakiler sinek gibi cikmis
Kocanı nerden bilecek
Nasıl Msj atacak

Eşiniz size güveniyorsa isteyen istediği kadar iftira atsın birşey elde edemez, korkmayın ve bence eşinize söyleyin, tehditlere de pabuç bırakmayın.
Adam isterse dev olsun yedi mi kafasına odunu yıkılıverir, az evvel peşime takılan kendini bilmezin arabasına parke taşını attım kaçtı, korkmayın bu tiplerden bu kadar.

Kocanı nerden bilecek
Nasıl Msj atacak
Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiymiş teknolojiden iyi anlıyodur belki hackerlik bile yapiyodur. Ne biliyim benim hesaplarıma filan girer belki dedim. Bu konulardada çok bilgim yok

Ohh iyi yapmışsın
tüm gece kıvranır densiz,arabam hasarlandı diye
Bir daha iki kere düşünür

Ohh iyi yapmışsın
tüm gece kıvranır densiz,arabam hasarlandı diye
Bir daha iki kere düşünür
Valla bence de elime sağlık, bir daha karşıma çıksın arabasını pert edip kendisinin de kafasını yarmayı düşünüyorum, küfürleri de yedi afiyetle, eve gelince de ilk iş eşime söyledim, ben ne korkacağım onlar korksun.

Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiymiş teknolojiden iyi anlıyodur belki hackerlik bile yapiyodur. Ne biliyim benim hesaplarıma filan girer belki dedim. Bu konulardada çok bilgim yok
Rena07 korkmayın bu kadar, bu tipler korkudan besleniyorlar, siz sindikçe üstünüze gelirler.

Bravo
Sapıklaştı millet iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…