- 14 Kasım 2015
- 1.470
- 2.568
- 133
Kocana esin seni aldatıyor diye msjlar atarim dedi. Seni bulup karşına dikilicem benim olcaksin filan gibi sacmaliklar dedi. Yani bunlar beni korkuttu acikcasi. Adam zaten dev gibi fotograflarinda yanindakiler sinek gibi cikmisBenim anlamadığım neden korktuğunuz? Bu adamla bir ilişkiniz, flörtüz konuşmanız fotoğrafınız falan mı var. Ee gelip nasıl bulacak velev ki buldu ne yapacak? Bence bu kadar korkak olmayın sakın onun ailesinden arkadaşlarından birine yazayım ya da benimkilere anlatayım demeyin o zaman iş büyür. Çok korkuyorsanız bir süre hesaplarınız kapalı kalsın hatta yeni bir hesap açın olmadı temizinden
Facebook daysa yaşını 18 den küçük yaparsan arkadaşın olmayanlar mesaj atamıyor. Eşine söyleyip şikayetçi olunIyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.
Kocanı nerden bilecekKocana esin seni aldatıyor diye msjlar atarim dedi. Seni bulup karşına dikilicem benim olcaksin filan gibi sacmaliklar dedi. Yani bunlar beni korkuttu acikcasi. Adam zaten dev gibi fotograflarinda yanindakiler sinek gibi cikmis
Eşiniz size güveniyorsa isteyen istediği kadar iftira atsın birşey elde edemez, korkmayın ve bence eşinize söyleyin, tehditlere de pabuç bırakmayın.Kocana esin seni aldatıyor diye msjlar atarim dedi. Seni bulup karşına dikilicem benim olcaksin filan gibi sacmaliklar dedi. Yani bunlar beni korkuttu acikcasi. Adam zaten dev gibi fotograflarinda yanindakiler sinek gibi cikmis
Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiymiş teknolojiden iyi anlıyodur belki hackerlik bile yapiyodur. Ne biliyim benim hesaplarıma filan girer belki dedim. Bu konulardada çok bilgim yokKocanı nerden bilecek
Nasıl Msj atacak
Ohh iyi yapmışsınEşiniz size güveniyorsa isteyen istediği kadar iftira atsın birşey elde edemez, korkmayın ve bence eşinize söyleyin, tehditlere de pabuç bırakmayın.
Adam isterse dev olsun yedi mi kafasına odunu yıkılıverir, az evvel peşime takılan kendini bilmezin arabasına parke taşını attım kaçtı, korkmayın bu tiplerden bu kadar.
Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiymiş teknolojiden iyi anlıyodur belki hackerlik bile yapiyodur. Ne biliyim benim hesaplarıma filan girer belki dedim. Bu konulardada çok bilgim yok
Daha nelerElektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiymiş teknolojiden iyi anlıyodur belki hackerlik bile yapiyodur. Ne biliyim benim hesaplarıma filan girer belki dedim. Bu konulardada çok bilgim yok
Valla bence de elime sağlık, bir daha karşıma çıksın arabasını pert edip kendisinin de kafasını yarmayı düşünüyorum, küfürleri de yedi afiyetle, eve gelince de ilk iş eşime söyledim, ben ne korkacağım onlar korksun.Ohh iyi yapmışsın
tüm gece kıvranır densiz,arabam hasarlandı diye
Bir daha iki kere düşünür
Rena07 korkmayın bu kadar, bu tipler korkudan besleniyorlar, siz sindikçe üstünüze gelirler.Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiymiş teknolojiden iyi anlıyodur belki hackerlik bile yapiyodur. Ne biliyim benim hesaplarıma filan girer belki dedim. Bu konulardada çok bilgim yok
Valla bence de elime sağlık, bir daha karşıma çıksın arabasını pert edip kendisinin de kafasını yarmayı düşünüyorum, küfürleri de yedi afiyetle, eve gelince de ilk iş eşime söyledim, ben ne korkacağım onlar korksun.
Hackerlarin isi gucu yok evli kadinlara asilacak.Daha neler
Öyle birşey kolay kolay olmaz
Engelledin birdaha ulaşamaz
Baktın mı dürtükleseydin korkutsaydınHackerlarin isi gucu yok evli kadinlara asilacak.
Silik biri zaten. Anca sanalda oter borusu.
Konu sahibi birakmiyor. Ben de facebook a sikayet ettim.Baktın mı dürtükleseydin korkutsaydın
Sosyal medya beceriksizliği o. Farkında olmadan:))Peki neden aynı konudan iki tane canısı
İyi yaptın bir kaç şikayet almıştır çoktanKonu sahibi birakmiyor. Ben de facebook a sikayet ettim.
Hep kotu yanini kullanirlar.İyi yaptın bir kaç şikayet almıştır çoktan
Böylelerine teknoloji haram olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?