Sosyal medyada beni bulan manyak

Ya merak edip mesaja cevap vermekte ne var ki? Ben konu sahibini suçlu bulmadım.

Sadece karşısındaki adam zarf atıp kandırmaya çalışmış. Belki cahil biri olsa başaracaktı bilemiyoruz da. Yok kocama anlatırım bilmem ne diyerek korkutmaya istediğini yaptırmaya çalışmış. Ben olsam he he der engellerdim.
 
Ben engelledim ama başka hesap açıp tekrar ulaşmaya çalışır diye hesaplarımi dondurdum. Facebook u uzun birsüre açmayı düşünmüyorum ama ınstagram i birkac gün sonra tekrar açarım
 
Tabi öyle yapmak mantıklı ama biz yargılamayı acik aramayi seven bir milletiz. Burda yazanlarin yarısından fazlası nasıl beni suçladıysa onlarda öyle suclayacak(
 
Tabi öyle yapmak mantıklı ama biz yargılamayı acik aramayi seven bir milletiz. Burda yazanlarin yarısından fazlası nasıl beni suçladıysa onlarda öyle suclayacak(

Ben sizi suclamadim. Ben Türkiyedeki akrabalarımın bir çoğunu tanimiyordum. Bana onlardan biri veya başkası yazsa hep sorarım "kimsiniz" diye. Akraba çıkınca eklerim. Başka biri olsa kibarca iyi günler diler sohbeti kapatır. Israrcı olanı direk engellerim. Beni bilen bilir zaten. Altinda birşey aramak isteyenin de canı cehenneme. :)
 
Çok mantikli aslinda. Taciz edilen kişinin sessiz kalmayıp bağırarak tacizciyi ifşa etmesi gibi ayni. Biraz utanmaları varsa bu onlara yeter
 
Sizi bir daha bulamaması için adınızda değşiklik de yapabilirsiniz.
Bir harfi fazla yazın, eksik yazın mesela.
Engelledikçe yeni hesaplar açıp sürekli sizi takip edecek değildir herhalde.
Hani o kadar da manyak değildir diye umuyorum.
Aklı sıra korkuttu, konuşmaya devam etmenizi istedi
Öff bazı erkekler cidden gebersin!
 
Birsey olmaz korkma
Ama hesaplarini dondurma nedenini esin sorarsa acikca soyle
Ya da o sormadan sen soyle esine
 
çok iyi bir fikir
sadece arkadaşlara yapın..yorumlarada kapatın..isim değiştirdikten sonra profil resimide değiştirin .tanımadığınız kimseyi almayın.
 
En doğrusu baştan cevap vermemek
Ama olan olmuş
Nacizane önerim kendisine küfredin kusura bakmayın ama böylesi bundan anlar
Eşinize anlatıp da eşinizin de canını sıkmaktan çok daha etkilidir
 
En doğrusu baştan cevap vermemek
Ama olan olmuş
Nacizane önerim kendisine küfredin kusura bakmayın ama böylesi bundan anlar
Eşinize anlatıp da eşinizin de canını sıkmaktan çok daha etkilidir[/QUOTE
QUOTE küfretmek pek becerebildiğim birşey degil kendisine soyleyebildigim tek hakaret buraya yazdığım gibi manyak :))kelimesi...Ama onu bile soylediyince adam çıldırdı sanki . Oncesinde beni güzel güzel ikna etmeye çalışıyordu. Manyak kelimesinden sonra tehditler başladi.
 
O halde tepkisiz kalın
Korktuğunu hissederse üstünüze gelir
Havlayan köpek ısırmaz şeklinde düşünün
Yok sayın
 
Cevap vermek yanlış olmuş biraz
Korkma hiçbişey yapamaz
Göz korkutmaya calusiyor
 
Bence savciliga verin, korkutmak nasil olurmus gorsun
 

Acaba kardeş olabilir miyiz ? :) benim de zamanında araba camı patlatmıslığım var abla. Çocukların dediği kaç oğlum kaç bu bizden manyak hak ediyorlar ama pH ellerin dert görmesin
 
Bence sosyal medya hesaplarınızı dondurarak, olayı büyütmüş, sanki daha önemli bir şey varmış gibi bir kıvama getirmişsiniz. En başından eşinize anlatabilirdiniz. Alelade bir sapık işte. Engellemeniz yeterliydi. Şuan ki tavrınız, sanki sizin de bir suçunuz varmış gibi bir intiba bırakıyor, ki aslında yok. Sanki delilleri yok etmiş gibi olmuşsunuz. Birine "ne soracaksınız" diye geri dönüş yapmak, kötü bir şey değildir. Biraz rahat, başınız dik, şeffaf davranmak lazım böyle durumlarda. Ve insan eşinden böyle şeyleri saklamamalı. Aynı şeyi eşiniz yapsa delirirsiniz herhalde değil mi?
 
Ne konustunuzda yapmadiginiz biseyicin korkuyosunuz allah aşkına kaniti warmi yok taniyomusun yok açın hesaplarinizi anlatin esinize sapik yazdi bende engelledim baska hesaptan yazdi diyin yine engelledim diyin bitti soylememek yersiz sonra bir gun cikarsa hakliyken haksiz olursunuz.Hem ne diye korkuyosunuz adamin g.... kan alirlar tobee tobee kimmis o it herifte ewli barkli kadini tehtit ediyo ortada bisey yokken.Allahim ne sinirlendim hee.Az cesaretli dişli olun vede bir kez daha boyle bir hataya dusmeyin erkek mi yazdi mesaja bile bakmadan engelleyin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…