Ben engelledim ama başka hesap açıp tekrar ulaşmaya çalışır diye hesaplarımi dondurdum. Facebook u uzun birsüre açmayı düşünmüyorum ama ınstagram i birkac gün sonra tekrar açarımYa merak edip mesaja cevap vermekte ne var ki? Ben konu sahibini suçlu bulmadım.
Sadece karşısındaki adam zarf atıp kandırmaya çalışmış. Belki cahil biri olsa başaracaktı bilemiyoruz da. Yok kocama anlatırım bilmem ne diyerek korkutmaya istediğini yaptırmaya çalışmış. Ben olsam he he der engellerdim.
Tabi öyle yapmak mantıklı ama biz yargılamayı acik aramayi seven bir milletiz. Burda yazanlarin yarısından fazlası nasıl beni suçladıysa onlarda öyle suclayacakŞahsen Facebook hesabından ifşa ederdim. Yaptım da. Bu kişi beni rahatsız ediyor diye. Tüm erkek akrabalarım sağ olsun mesaj bombardımanına tuttu hesabını sildi. O zamanlar bekardim bide. Böylelerinden korkmamak lazım.
Tabi öyle yapmak mantıklı ama biz yargılamayı acik aramayi seven bir milletiz. Burda yazanlarin yarısından fazlası nasıl beni suçladıysa onlarda öyle suclayacak(
Çok mantikli aslinda. Taciz edilen kişinin sessiz kalmayıp bağırarak tacizciyi ifşa etmesi gibi ayni. Biraz utanmaları varsa bu onlara yeterŞahsen Facebook hesabından ifşa ederdim. Yaptım da. Bu kişi beni rahatsız ediyor diye. Tüm erkek akrabalarım sağ olsun mesaj bombardımanına tuttu hesabını sildi. O zamanlar bekardim bide. Böylelerinden korkmamak lazım.
Açıkçası öyle düşünmüyordum. Çünkü bende beni tanımayan insanlara soru sorabiliyorumSosyal medyada “birşey sorabilir miyim” diye başlayan her mesaj size sulanacağım haberin olsundur
çok iyi bir fikirSizi bir daha bulamaması için adınızda değşiklik de yapabilirsiniz.
Bir harfi fazla yazın, eksik yazın mesela.
Engelledikçe yeni hesaplar açıp sürekli sizi takip edecek değildir herhalde.
Hani o kadar da manyak değildir diye umuyorum.
Aklı sıra korkuttu, konuşmaya devam etmenizi istedi
Öff bazı erkekler cidden gebersin!
Erkekler için geçerli :)Açıkçası öyle düşünmüyordum. Çünkü bende beni tanımayan insanlara soru sorabiliyorum
QUOTE küfretmek pek becerebildiğim birşey degil kendisine soyleyebildigim tek hakaret buraya yazdığım gibi manyak :))kelimesi...Ama onu bile soylediyince adam çıldırdı sanki . Oncesinde beni güzel güzel ikna etmeye çalışıyordu. Manyak kelimesinden sonra tehditler başladi.En doğrusu baştan cevap vermemek
Ama olan olmuş
Nacizane önerim kendisine küfredin kusura bakmayın ama böylesi bundan anlar
Eşinize anlatıp da eşinizin de canını sıkmaktan çok daha etkilidir[/QUOTE
O halde tepkisiz kalınQUOTE küfretmek pek becerebildiğim birşey degil kendisine soyleyebildigim tek hakaret buraya yazdığım gibi manyak :))kelimesi...Ama onu bile soylediyince adam çıldırdı sanki . Oncesinde beni güzel güzel ikna etmeye çalışıyordu. Manyak kelimesinden sonra tehditler başladi.
Eşiniz size güveniyorsa isteyen istediği kadar iftira atsın birşey elde edemez, korkmayın ve bence eşinize söyleyin, tehditlere de pabuç bırakmayın.
Adam isterse dev olsun yedi mi kafasına odunu yıkılıverir, az evvel peşime takılan kendini bilmezin arabasına parke taşını attım kaçtı, korkmayın bu tiplerden bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?