- 14 Ağustos 2018
- 21.198
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.352
- 598
o laf klasik sapık lafıdır.hepsi aynı şeyi yazar.Inanın benimkinde de çok msj var. Bende cvp vermem . Ama birşey soracaktım diyince merak ettim. Bide genç bir ünivesite öğrencisi olunca o niyetle yazmadığını düşündüm
eee atsın.kocanın senden şüpheye düşeceği bir şey mi oldu? kanıtı mı var? hangi kadından ne koparsam kardır mantığıyla atılmış tipik klavye magandası lafları.bu kadar korktuğunuzu belli etmeseydiniz "pardon abla ben yazmadım hesabım çalınmışa" bağlayacaktı.Kocana esin seni aldatıyor diye msjlar atarim dedi. Seni bulup karşına dikilicem benim olcaksin filan gibi sacmaliklar dedi. Yani bunlar beni korkuttu acikcasi. Adam zaten dev gibi fotograflarinda yanindakiler sinek gibi cikmis
Canım nerden bileyim önceden manyak görmüşlüğüm mü var:))eee atsın.kocanın senden şüpheye düşeceği bir şey mi oldu? kanıtı mı var? hangi kadından ne koparsam kardır mantığıyla atılmış tipik klavye magandası lafları.bu kadar korktuğunuzu belli etmeseydiniz "pardon abla ben yazmadım hesabım çalınmışa" bağlayacaktı.
Esinize gösterin isterseniz gidip savcılığa şikayetçi olun ülkemizde siber zorbalık suçu varIyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.
Canım nerden bileyim önceden manyak görmüşlüğüm mü var:))
Ay çok tatlısınız ya :)Kocana esin seni aldatıyor diye msjlar atarim dedi. Seni bulup karşına dikilicem benim olcaksin filan gibi sacmaliklar dedi. Yani bunlar beni korkuttu acikcasi. Adam zaten dev gibi fotograflarinda yanindakiler sinek gibi cikmis
Ben pek yaşımın kadını değilim galiba. Hem dış görünüş olarak hem mantik olarak. Genelde düşünmeden hareket ederim sonrada pişman olurumAy çok tatlısınız ya :)
Ben pek yaşımın kadını değilim galiba. Hem dış görünüş olarak hem mantik olarak. Genelde düşünmeden hareket ederim sonrada pişman olurum(
Önce esine haber ver! O sapik sana iyice kafayi takmis durumdaIyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.
elın tanımadıgınız herıfıyle sız nıye konusuyorsunuz kı yazsın sapık o sapıklar heryere yazar burda onemlı olan cevap alamamasıydıIyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.
Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiymiş teknolojiden iyi anlıyodur belki hackerlik bile yapiyodur. Ne biliyim benim hesaplarıma filan girer belki dedim. Bu konulardada çok bilgim yok
Keske mesajlari silmeseydiniz. Ancak yine de rahatsiz edecek olursa en yakin savciliga gidip sikayette bulunabilirsiniz. Talep ertmeniz halinde esinizin haberi olmayacak sekilde sorusturma islemeri yapilir .Yok fake bir hesap değil. Herşeyi açık. Hatta ben ailesinden birine yazmayı düşündüm. Oğlunuz beni rahatsız ediyor diye. Ama belki daha çok hırs yapacak diye korktum
Ünlü müsünüz? Yüzlerce mesaj nasıl alıyorsunuz?Muhattap olmayacaktınız
Ben diğer kutuma bir göz gezdirdim yüzlerce insan Msj atmış
Dönüp birine bile cvp vermem
Hata etmişsiniz sohbeti uzatarak
Neyse eşinize anlatın
Tüm hesaplarım derken ınstagram ve facebook tan bahsediyorum.elın tanımadıgınız herıfıyle sız nıye konusuyorsunuz kı yazsın sapık o sapıklar heryere yazar burda onemlı olan cevap alamamasıydı
ayrıca kac tane hesabınız var kı tum hesaplarımı kapattım demıssınız onuda merak ettım
ben olsam ılk dakıkadan esıme tum yazısmaları gosterırdım
olur ya ustunden uzun zaman gecer sız bıle unutursunuz sapık tekrar yazar tel esınızde olur gorur yanlıs anlar
bunun onune gecmek ıcın su munasebetsıze bak bırı yazmıs resmen bosluguma dalgınlıgıma geldı cevap vermıs bulundum dırek engelledım deyıp gosterın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?