Sosyal medyada beni bulan manyak

Kocana esin seni aldatıyor diye msjlar atarim dedi. Seni bulup karşına dikilicem benim olcaksin filan gibi sacmaliklar dedi. Yani bunlar beni korkuttu acikcasi. Adam zaten dev gibi fotograflarinda yanindakiler sinek gibi cikmis
eee atsın.kocanın senden şüpheye düşeceği bir şey mi oldu? kanıtı mı var? hangi kadından ne koparsam kardır mantığıyla atılmış tipik klavye magandası lafları.bu kadar korktuğunuzu belli etmeseydiniz "pardon abla ben yazmadım hesabım çalınmışa" bağlayacaktı.

Canım nerden bileyim önceden manyak görmüşlüğüm mü var:))

Esinize gösterin isterseniz gidip savcılığa şikayetçi olun ülkemizde siber zorbalık suçu var

Önce esine haber ver! O sapik sana iyice kafayi takmis durumda

elın tanımadıgınız herıfıyle sız nıye konusuyorsunuz kı yazsın sapık o sapıklar heryere yazar burda onemlı olan cevap alamamasıydı
ayrıca kac tane hesabınız var kı tum hesaplarımı kapattım demıssınız onuda merak ettım
ben olsam ılk dakıkadan esıme tum yazısmaları gosterırdım
olur ya ustunden uzun zaman gecer sız bıle unutursunuz sapık tekrar yazar tel esınızde olur gorur yanlıs anlar
bunun onune gecmek ıcın su munasebetsıze bak bırı yazmıs resmen bosluguma dalgınlıgıma geldı cevap vermıs bulundum dırek engelledım deyıp gosterın

Elektrik elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiymiş teknolojiden iyi anlıyodur belki hackerlik bile yapiyodur. Ne biliyim benim hesaplarıma filan girer belki dedim. Bu konulardada çok bilgim yok

Instagram'ı hacklemek kolay mı ya, MSN çağında yaşamıyoruz ki artık. Kaldı ki size söylediği bilgiler doğru mu o bile belli değil.

Yıllar önce sosyal hesaplarımı kapattım kafamda rahat misss. Zaten etraf sapık dolu saçma saçma şeyler yazıyolar hiç cevap vermeyeydiniz keşke. Durduk yere biri tehdit etmez zaten aklında sıkıntı vardır sende evlisin bende falan korkmayın bişey yapamaz ama eşine aç durumu

Cevap vermeseydin keske elin gerifi sana ne sorabilirki yani:)

Hesabin aciksa kapat herkes goremesin.

Ayrica keske ben senin hakkinda suc duyurusunda buluncam deyip tehdit etseydin

Hadi buyrun sorunu anlarım da (bir ihtimal tanıdıktır diye) o verdiği cevaptan sonra "ben evliyim görmediniz herhalde" çok gereksiz olmuş. Herneyse, korkmanızı gerektirecek bir şey yok.

Yok fake bir hesap değil. Herşeyi açık. Hatta ben ailesinden birine yazmayı düşündüm. Oğlunuz beni rahatsız ediyor diye. Ama belki daha çok hırs yapacak diye korktum
Keske mesajlari silmeseydiniz. Ancak yine de rahatsiz edecek olursa en yakin savciliga gidip sikayette bulunabilirsiniz. Talep ertmeniz halinde esinizin haberi olmayacak sekilde sorusturma islemeri yapilir .

Merakına yenilmen gayet normal ve doğal.
Yanlış hiçbir şey yapmamışsin eşinin de bu konuda kizabilecegi hiçbir şey yok. Eşine haber ver.

Muhattap olmayacaktınız
Ben diğer kutuma bir göz gezdirdim yüzlerce insan Msj atmış
Dönüp birine bile cvp vermem
Hata etmişsiniz sohbeti uzatarak
Neyse eşinize anlatın
Ünlü müsünüz? Yüzlerce mesaj nasıl alıyorsunuz?

Tüm hesaplarım derken ınstagram ve facebook tan bahsediyorum.

Lütfen beni suçlayacak olanlar yazmasın artik. Çünkü yazanların yarısı hırsızı değil ev sahibini suçluyor. Ben hatalı davrandığımı kabul ediyorum ztn. Ama bu konuda tecrubesizligimdem kaynaklı ve iyi niyetle çözmeye calismamdan dolayı problem büyüdü. Günlük yaşamımda da herkesi alttan alan yumuşak huylu bir insanım. Esin yapsaydi bu hatayi kiyameti koparirdin diyenler filan gordum. Esim istedigiyle konusabilir yani kiminle konuştuğu değil ne konuştuğu önemli. Günlük yaşamda da arkadaşlarının çoğu bayandır. Aklımdan hicbir zaman olumsuz birşey geçmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…