Sosyal medyada özelden yazan erkekler

Kendime elbette yetiyorum ama biliyorsun ki çocukta yalnız olmuyor :) allaha şükür çalışıyorum, sağlıklıyım. Arkadaşlarımla geziyorum, tatile çıkıyorum. Ailemle yaşıyorum, annemden allah razı olsun işten eve gelince yemeğim önümde. Çift kişilik yatağımda yalnız ve rahat bir şekilde uyuyorum. Yani ben hayatımdan son derece memnunum. Evlenmesemde karaları bağlamam, sadece anne olamadım diye üzülürüm.

Facebook hesabim acikken sizin gibi ben de kadin arkadaslarla bulusup gorustum halen de görüsüyoruz .Gurbette yasadigim icin cevre edinmek amacliydi ama benim demek istedigim bir erkegin kadina yazmasi ,yaklaşmasiydi .Bu tamamen farkli bir sey cunku.Konu sahibi de bunu sormustu

Sana yazanlar kesinlikle sapık, neyse ki ben bekar olduğumdan bu kadar sövmüyorum,
sadece görmezden geliyorum mesajları :)

Ben de zaten tek bana yazmıştır, öyle de olması gerekiyor diye düşünmüyorum. Gecen arkadaşla hatta aynı senin
söylediklerini konuştuk. Eğer maksat ciddi bir şekilde biriyle tanışıp onunla evlenmesek ise o zaman bir şey demem, ama işte bunu ayırt edemiyorsun.

Arkadaşımın arkadaşına yazan bir kişi başkasıyla da aynı anda yazışıyormuş, ilk onunla buluşunca buna yazmış ki ben diğeriyle buluştum ve evlenmeye karar verdik, hesabımı kapatıyorum. Yani şimdi diğer kız bunu nasıl öğrensin mesela? Reel olsun sanal olsun kandırılmayacağımızın bir garantisi yok dediğin gibi.

Konu sahibi zaten benim :) Erkeklerle kadınları sadece karşılaştırmak istedim. Demek istediğim kadınlara güveniyorum ama erkeklere asla güvenmiyorum nedense, ama gördüğüm kadarıyla herkes nerdeyse benimle aynı fikirde.

Farkedemedim :)) afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…