- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Nedense karsıma kanlı canlı bırı cıkmıyor malesef, yazdıgınız ıcın konunuzda ben evlenmek ıstedıgınızı hayatınızda kimse yok diye uzuldugunuzu dusundum. Malesef genelde uzulunce yazılır ya.Evet mutluyum cidden. Çoğu bu umursamaz tavırlarımı doğru bulmuyor. Biliyorsunuz bizim kadınlarımız evlenince tamamlandığımızı düşünüyor. Üzülerek inşallah evlenirsin diyene dünyanın sonu değil diyorum. Evlenmeden ölürsemde kahrolmam, erkek kahrı çekmeden öldüm derimherkes bana uzaylıymışım gibi bakıyor bu yüzden Bu arada gezdiğim arkadaşlarımda evlenmek istemiyor dillere düştük diyebilirim.
Nedense karsıma kanlı canlı bırı cıkmıyor malesef, yazdıgınız ıcın konunuzda ben evlenmek ıstedıgınızı hayatınızda kimse yok diye uzuldugunuzu dusundum. Malesef genelde uzulunce yazılır ya.
Madem siz böyle mutlusunuz Rabbım de daim etsin ınsallah
Zaten herkes evlenmek zorunda degil. Bazısı evlenmek bazısı cocuk istemez. Bu cok normal.Bu duruma şaşırıyorum sadece. Ve kendim tanışıp evlenmeyi daha doğru buluyorum. Ne sanalda tanışmaya ne de görücü usulüne sıcak bakıyorum. Son zamanlarda da rüyalarımda evlendiğimi gördüğümden, acaba doğru kişi karşıma çıksa nasıl anlayacağım diye kendimi sorguluyorum. Konuyu birazda bu yüzden açtım. Malum bana bakan erkekten rahatsız oluyorum, yanaşanı tersliyorumyani kabul ediyorum zor bir insanım. Ve nedense kendimi evli olarak hiç düşünemiyorum
Amin sagolun:) kismetin nereden gelecegi belli olmaz:) sanal veya reel hic farketmiyor gercekten iyi insan heryerde iyidir..disarida biri gelse tanissa numara istese cekinirsiniz verseniz nasil verdin guvendim derler:) ayni arkadas ortaminda veya akrabalardan birinin vasitasiyla tanisip goruseceksiniz buda yuzde yuz garanti vermez o kisinin karakteri hakkinda iliskide bambaska biri olabilir ben hep diyorum iliskiler evlilikler yuzde 50 sans:)geri kalanida kisinin dogru analiz yapabilmesi tanistiginiz yerin cok onemi yok yani:)
Zaten herkes evlenmek zorunda degil. Bazısı evlenmek bazısı cocuk istemez. Bu cok normal.
Bisey olmaz herkes kendi hayatından sorumlu Kımsenın yas tutacağını sanmıyorum. Hayırsız bir evlilikten hayırlı bekarlık evladır.Evlenmezsem annem ve ailede ki herkes yasa boğulurBen allahtan hayırlısını istiyorum, o isterse evlenir istemezse de evlenmem. Bunlar cidden nasip kısmet işi.
Arkadaşınız iyi gaz veriyor ama kendi evlenir miymiş sosyal medya aşkı ileAcaba sosyal medyada özel mesaj atan erkekler ne kadar ciddiye alınabilir? Akıllı olanlar arkadaşlarını gizliyor, ama bazıları ya bilmediğinden gizlendiğini ya da sakınca görmediğinden gizlemiyor. Son zamanlarda yazanların profiline bakıyorumda, sadece kadınları takip ediyorlar. Arkadaşım ailesini takip ediyordur diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.
Bir de nedense karşıma kanlı canlı biri çıkmıyor, maalesef bunu sağlayacak ortamımda yok. Arkadaşım belki senin kaderinde sosyal medyadan birini bulmak var diyor. Ve bir sürü böyle tanışıp mutlu evlilik sürdürenleri örnek veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bazen acaba kendi kısmetimi kendim mi kapatıyorum diye düşünüyorum.
Sosyal medyada yazan kişi ile ortak arkadaşınız varsa bi ihtimal. Ama diğer türlü ise emin olun 10 larca kişiye yazıyorlar
Arkadaşınız iyi gaz veriyor ama kendi evlenir miymiş sosyal medya aşkı ile
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Siz o belki kadinlar ailesidir, kaderinde sosyal medyadan biri falan var diyen arkadaşı bir silkeleyin.
Benim eski eşim beni sevgili nişanlı ve evli iken onlarca kadınla aldatmış. Allah ım bi tatlı sözler etmiş. Ta ki kadınlar ona çıplak resim atana kadar. Sonra sex muhabbetleri... sonra eşim basmış engeli. Demem o ki her türlü sapık Çıkar oralardan. Ve oralarda yazanlar da aynı anda 1456358949 kişiye de yazıyor. Bence canlısı bile fos çıkarken sanal tanışma daha riskli olsa gerekBir tanışma sitesine üye kendisi ama artık oradanda ümidi kesti. Bir çok tanıdığı internetten tanışıp evlendiği için kendisi sanaldan tanışmaya sıcak bakıyor.
Benim eski eşim beni sevgili nişanlı ve evli iken onlarca kadınla aldatmış. Allah ım bi tatlı sözler etmiş. Ta ki kadınlar ona çıplak resim atana kadar. Sonra sex muhabbetleri... sonra eşim basmış engeli. Demem o ki her türlü sapık Çıkar oralardan. Ve oralarda yazanlar da aynı anda 1456358949 kişiye de yazıyor. Bence canlısı bile fos çıkarken sanal tanışma daha riskli olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?