Sosyal medyada da tanışma sağlıklı değil ,bekarım der evli çıkar ,memurum der işçi çıkar, sarışınım der esmer çıkar, çıkar da çıkar sosyal medyadan aramaktansa evlilik programları daha cazip en azından katılanın ne olduğu ortaya çıkıyor du
Belki vardır ama ben canlı kanlı gördüklerime inanmakta bile güçlük çekerken sosyal medyaya hiç güvenmezdim
ben genel olarak firsatlar degerlendirilmeli gozuyle baksam da bu islere,
sosyal medyadan cok korkuyorum ya,
evet guzel sonla biten ornekler var ama maalesef cok cok aci ornekler de var.
Bulasmamak daha iyidir sanki ya.
Ortak arkadasiniz varsa olabilir. Aksi halde pandora nin kutusu. Icinden ne cikacagi belli degil. Cok bulasmamak daha iyi olabilir
Ben hayatım boyunca kimseye güvenmediğim için bekarım :) arkadaşım yazış ille buluşmak zorunda değilsin diyor ama ben bir kere boyumun ölçüsünü almıştım. Önce tanışalım edelim derler sonrada yazmayı bırakırlar. Bir de kim bilir kaç kişiye yazıyorlar.
Iste internetten bulacaksan bile ortak arkadasiniz var mi yok mu ona dikkat et. Etraf sapik manyak katil doluAblam var diye kimse beni birileriyle tanıştırmak istemiyor, yani evlenmek istiyorsam kendim bulacağım :)
Bir de erkeklerin geneli sanalda tanıştığı kıza farklı gözlerde bakma olasılığı daha yüksek kimsenin karakterini bilmiyorsunuz sonuçta yazışırken mimiklerini de duygularını da inşallah hakkınıza hayırlısı olur yine de
Iste internetten bulacaksan bile ortak arkadasiniz var mi yok mu ona dikkat et. Etraf sapik manyak katil dolu
Arkadaşım ortada buluşma yokBırak buluşmayı birine cevap yazmam bile çok düşük bir olasılık. Bugüne kadar efendi göründüğü ve adam akıllı bir mesaj yazdığından dolayı bir kişiye yazdım o da karaktersiz çıktı. Buluşmak istediği hafta ben tatile çıktığım için buluşma gerçekleşmemişti. Ben kimseye güvenmezdim, bu olaydan sonra daha da katı oldum.
Buluşma var demedim yanlış anlaşıldım sanırım hani yüz yüze görüşmek ve sanalda yazışmak çok farklı şeyler birinde mimikleri görebiliyorsunuz diğerinde sadece konuşma o manada dedim kusura bakma yanlış anlaşıldıysam..
Eğer ortak arkadaşlarınız vs varsa olur .
Arkadaşının sayfasında görmüştür tanımak istemiştir vs
Ya da bir sayfada ortak noktanız Olan biryerde bir şekilde sohbet doğmuştur o zaman olur da hiç tanımadan bilmeden durup dururken öyle Tesadüfen ekleyen birine de güvenmezdim.
Durup dururken selam yazana cevap yazmazdım o zaten herkese yazıyordur :)Tanımadıklarımı kesinlikle kabul etmiyorum. Çoğu yazıyor zaten. Tanışalım da yazmıyorlar, öyle ya selam veriyorlar ya da kompliman yapıyorlar. Bazısıda cevap vereyim diye provoke etmeye çalışıyorya ben internetten arkadaşta edindim, buluştumda ama erkeklere gelince farklı düşünüyorum.
Durup dururken selam yazana cevap yazmazdım o zaten herkese yazıyordur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?