Sosyal medyada özelden yazan erkekler

guelfem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2019
325
469
18
Acaba sosyal medyada özel mesaj atan erkekler ne kadar ciddiye alınabilir? Akıllı olanlar arkadaşlarını gizliyor, ama bazıları ya bilmediğinden gizlendiğini ya da sakınca görmediğinden gizlemiyor. Son zamanlarda yazanların profiline bakıyorumda, sadece kadınları takip ediyorlar. Arkadaşım ailesini takip ediyordur diyor ama ben pek ihtimal vermiyorum.

Bir de nedense karşıma kanlı canlı biri çıkmıyor, maalesef bunu sağlayacak ortamımda yok. Arkadaşım belki senin kaderinde sosyal medyadan birini bulmak var diyor. Ve bir sürü böyle tanışıp mutlu evlilik sürdürenleri örnek veriyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Bazen acaba kendi kısmetimi kendim mi kapatıyorum diye düşünüyorum.

Sosyal medyada da tanışma sağlıklı değil ,bekarım der evli çıkar ,memurum der işçi çıkar, sarışınım der esmer çıkar, çıkar da çıkar sosyal medyadan aramaktansa evlilik programları daha cazip en azından katılanın ne olduğu ortaya çıkıyor du

Maalesef gerçek hayattada olabilecek şeyler bunlar.

Belki vardır ama ben canlı kanlı gördüklerime inanmakta bile güçlük çekerken sosyal medyaya hiç güvenmezdim

Ben hayatım boyunca kimseye güvenmediğim için bekarım :) arkadaşım yazış ille buluşmak zorunda değilsin diyor ama ben bir kere boyumun ölçüsünü almıştım. Önce tanışalım edelim derler sonrada yazmayı bırakırlar. Bir de kim bilir kaç kişiye yazıyorlar.

ben genel olarak firsatlar degerlendirilmeli gozuyle baksam da bu islere,
sosyal medyadan cok korkuyorum ya,
evet guzel sonla biten ornekler var ama maalesef cok cok aci ornekler de var.
Bulasmamak daha iyidir sanki ya.

Benim bir arkadaş bir kaç kez buluştu tanışma sitesinden birileriyle, bir şey olmadı ama yinede bilemeyiz.
Çok zor işler bunlar.

Ortak arkadasiniz varsa olabilir. Aksi halde pandora nin kutusu. Icinden ne cikacagi belli degil. Cok bulasmamak daha iyi olabilir

Ablam var diye kimse beni birileriyle tanıştırmak istemiyor, yani evlenmek istiyorsam kendim bulacağım :)

Bir de erkeklerin geneli sanalda tanıştığı kıza farklı gözlerde bakma olasılığı daha yüksek kimsenin karakterini bilmiyorsunuz sonuçta yazışırken mimiklerini de duygularını da inşallah hakkınıza hayırlısı olur yine de

Arkadaşım ortada buluşma yok Bırak buluşmayı birine cevap yazmam bile çok düşük bir olasılık. Bugüne kadar efendi göründüğü ve adam akıllı bir mesaj yazdığından dolayı bir kişiye yazdım o da karaktersiz çıktı. Buluşmak istediği hafta ben tatile çıktığım için buluşma gerçekleşmemişti. Ben kimseye güvenmezdim, bu olaydan sonra daha da katı oldum.

Iste internetten bulacaksan bile ortak arkadasiniz var mi yok mu ona dikkat et. Etraf sapik manyak katil dolu

Allah korusun öylelerinden. Beni ortak arkadaşımız olmadığı halde nasıl buluyorlar bunu merak ediyorum çünkü aktif değilim, sadece bazı sayfaları takip ediyorum.

Buluşma var demedim yanlış anlaşıldım sanırım hani yüz yüze görüşmek ve sanalda yazışmak çok farklı şeyler birinde mimikleri görebiliyorsunuz diğerinde sadece konuşma o manada dedim kusura bakma yanlış anlaşıldıysam..

Eğer ortak arkadaşlarınız vs varsa olur .
Arkadaşının sayfasında görmüştür tanımak istemiştir vs
Ya da bir sayfada ortak noktanız Olan biryerde bir şekilde sohbet doğmuştur o zaman olur da hiç tanımadan bilmeden durup dururken öyle Tesadüfen ekleyen birine de güvenmezdim.

Ne kusuru, sorun değil. Ortada seni yanlış anlayacağım bir durum yok söylediklerinde haklısın. ya işte görücü usulü zor yani, herkes ablam var diye önce o evlenmeli diyor Evden işe, işten eve modunda yaşıyorum ama zaten ben dışarıya çıktığımda bana bakanı görmeyi bırak, anladığımda yüzüm düşüyor

Tanımadıklarımı kesinlikle kabul etmiyorum. Çoğu yazıyor zaten. Tanışalım da yazmıyorlar, öyle ya selam veriyorlar ya da kompliman yapıyorlar. Bazısıda cevap vereyim diye provoke etmeye çalışıyor ya ben internetten arkadaşta edindim, buluştumda ama erkeklere gelince farklı düşünüyorum.

Durup dururken selam yazana cevap yazmazdım o zaten herkese yazıyordur :)

Durup dururken selam yazana cevap yazmazdım o zaten herkese yazıyordur :)

Selam yazana yazmıyorum zaten, genelde kimseye cevap vermiyorum. Hem güvenmediğimden hem de herkese yazdığını düşündüğümden ama inan bana bir kere biri uzunca aklı selim bir mesaj yazdığı için yazdım ve sonradan pişman oldum. İnsanların ne olduğunu anlamak zor.

Sosyal medyada tanışıp evlenenler, milyonda bir. Ortak arkadaş vasıtası ile oluyor. O her önüne gelene iş atan abazaları dikkate almayın çoğu da öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…