Ortak arkadaş var ama çok samimi değiliz eski arkadaş aslında ona mi sorsam siz söyleyince aklıma geldi. Simdi ortak arkadaş varken evli olsa cesaret edip yazabilir mi kiAyrıca nasıl tanıştınız mesela? İlk mesajı kim attı ve ortak arkadaşınız mı vardı nereden buldunuz birbirinizi?
Evet ya keşke bakabilsemİlk görüşmede e-devletine bakmak lazım. Evli mi bekar mı? Davası var mı? Üzerine kayıtlı neler var? Sağlık durumu nasıl :))
O zaman işiniz kolay. Bence de ortak arkadaşın ağzını arayın. Kuşkularınızdan ancak öyle kurtulursunuz.Ortak arkadaş var ama çok samimi değiliz eski arkadaş aslında ona mi sorsam siz söyleyince aklıma geldi. Simdi ortak arkadaş varken evli olsa cesaret edip yazabilir mi ki
Bekar olsa zaten yeğeniyle fotoğraf koymaz, cocuksever görünmek istemiyorsa.İstenir mi acaba nasıl isterim şimdi
Salak oluyor bazı erkekler. Yazabilir tabi. Ortak arkadaş da erkekse yoo bekar o diyebilir. Erkekler genelde bu konularda yalan söyler.Ortak arkadaş var ama çok samimi değiliz eski arkadaş aslında ona mi sorsam siz söyleyince aklıma geldi. Simdi ortak arkadaş varken evli olsa cesaret edip yazabilir mi ki
Ekliyiz normal paylaştığı fotoğraflarda yüzük yok parmağında kadınla çekilmiş resim de yok. Hangi saatlerde konuştuğumuzu da söylersem şuan evde gec cevap veriyor ama isteyken hemen cevap veriyor birde iste iken gece 12 1 de de mesaj attığı oluyor ama ben o saatlerde uyuyor olduğum için çok konuşmuyoruz o zaman . Bugün evde ya uyuma konuşalim mi desemBekar olsa zaten yeğeniyle fotoğraf koymaz, cocuksever görünmek istemiyorsa.İstediğiniz an tartışma çıkarıp toz olacaktır evliyse.
Kusura bakma kimseye güvenemiyorum sosyal medyadan, o sebeple bekar olduğumuzdan emin olarak yola devam edelim edeceksek deyin.
O değil de birbirinizde ekli olmadan mı konuşuyorsunuz? Günün hangi saatlerinde konuşuyorsunuz?
Konuyu dağıtmak istemem ama allah aşkına nasıl ikna etmiş kadın?Geçenlerde bi tanıdığın oğlu internette tanıştığı kadına 30 bintl kaptırmış. Söyleyeceklerim bu kadar.
Evliyse aksamlari sosyal medyada olmaz, iste olursa sosyal medya kullanir zaten sorun olmaz yada yakalanmamak icin baska sosyal medya hesaplarindan yazar cok dikkatli olmak gerekiyor.Ekliyiz normal paylaştığı fotoğraflarda yüzük yok parmağında kadınla çekilmiş resim de yok. Hangi saatlerde konuştuğumuzu da söylersem şuan evde gec cevap veriyor ama isteyken hemen cevap veriyor birde iste iken gece 12 1 de de mesaj attığı oluyor ama ben o saatlerde uyuyor olduğum için çok konuşmuyoruz o zaman . Bugün evde ya uyuma konuşalim mi desem
Evdeyken geç cevap vermesi şüpheli geldi, evli olabilir. Bence hiç haber vermeden arayınEkliyiz normal paylaştığı fotoğraflarda yüzük yok parmağında kadınla çekilmiş resim de yok. Hangi saatlerde konuştuğumuzu da söylersem şuan evde gec cevap veriyor ama isteyken hemen cevap veriyor birde iste iken gece 12 1 de de mesaj attığı oluyor ama ben o saatlerde uyuyor olduğum için çok konuşmuyoruz o zaman . Bugün evde ya uyuma konuşalim mi desem
Numaramı vermedim daha nasıl veriyim aklımda bu şüphe varken veremem biraz daha taniyim seni burdan öyle veririm demiştim.Evdeyken geç cevap vermesi şüpheli geldi, evli olabilir. Bence hiç haber vermeden arayın
Evli büyük ihtimal. Ben erkeklerin pp yeğen koyacağını sanmam. İşte rahat yazıp evde geç cevap vermesi de tuhaf. Ayrıca akşamları rahat arayabilmeniz lazım. Neden mesela akşam evden aramıyor? Kadın yokken yazıyor muhtemelen de ondan. Tuvalete gidip yazar karısını uyutur yazar.Ekliyiz normal paylaştığı fotoğraflarda yüzük yok parmağında kadınla çekilmiş resim de yok. Hangi saatlerde konuştuğumuzu da söylersem şuan evde gec cevap veriyor ama isteyken hemen cevap veriyor birde iste iken gece 12 1 de de mesaj attığı oluyor ama ben o saatlerde uyuyor olduğum için çok konuşmuyoruz o zaman . Bugün evde ya uyuma konuşalim mi desem
hatta evini göstersin videoluEvdeyken geç cevap vermesi şüpheli geldi, evli olabilir. Bence hiç haber vermeden arayın
Haklısınız. Belki ben yanlış anlıyorum diye düşünüyordum hep ama benim gibi düşünenler de varmış. Sanırım ben bu şüpheyle yapamicam ya öğrenicem ya da konuşmayı bırakacağım en yakın zamanda.Evli büyük ihtimal. Ben erkeklerin pp yeğen koyacağını sanmam. İşte rahat yazıp evde geç cevap vermesi de tuhaf. Ayrıca akşamları rahat arayabilmeniz lazım. Neden mesela akşam evden aramıyor? Kadın yokken yazıyor muhtemelen de ondan. Tuvalete gidip yazar karısını uyutur yazar.
Ben her olayda bu konuyu anlatıyor gibi olacağım ama biz bu sitede kral arthura para kaptıran kadını okudukKonuyu dağıtmak istemem ama allah aşkına nasıl ikna etmiş kadın?
Merakkmdan ölüyorum
Fake hesaptan istek mi atim acaba fotoğraflardan anlaşılır eşi olsa birlikte fotoğrafları olur belki.Açık açık sorsanız da doğruyu söylemeyecektir ki… Çok merak ediyorsanız başka bir hesaptan eşi olduğunu düşündüğünüz kişiye istek atın.
Ay hakikatenBen her olayda bu konuyu anlatıyor gibi olacağım ama biz bu sitede kral arthura para kaptıran kadını okuduk
Abisinin kızıyla profilde yeğeniyle olmasınada ne alakaÖncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Telefonda konuşmuyor musunuz? Evde geç cevap veriyor, işteyken hemen yazıyor cümlesi zaten evli olduğunu açıklıyor aslında.Ekliyiz normal paylaştığı fotoğraflarda yüzük yok parmağında kadınla çekilmiş resim de yok. Hangi saatlerde konuştuğumuzu da söylersem şuan evde gec cevap veriyor ama isteyken hemen cevap veriyor birde iste iken gece 12 1 de de mesaj attığı oluyor ama ben o saatlerde uyuyor olduğum için çok konuşmuyoruz o zaman . Bugün evde ya uyuma konuşalim mi desem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?