Sosyal medyada tanıştığınız birine güvenir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ortak arkadaş var ama çok samimi değiliz eski arkadaş aslında ona mi sorsam siz söyleyince aklıma geldi. Simdi ortak arkadaş varken evli olsa cesaret edip yazabilir mi ki
O zaman işiniz kolay. Bence de ortak arkadaşın ağzını arayın. Kuşkularınızdan ancak öyle kurtulursunuz.

İstenir mi acaba nasıl isterim şimdi
Bekar olsa zaten yeğeniyle fotoğraf koymaz, cocuksever görünmek istemiyorsa. İstediğiniz an tartışma çıkarıp toz olacaktır evliyse.
Kusura bakma kimseye güvenemiyorum sosyal medyadan, o sebeple bekar olduğumuzdan emin olarak yola devam edelim edeceksek deyin.
O değil de birbirinizde ekli olmadan mı konuşuyorsunuz? Günün hangi saatlerinde konuşuyorsunuz?

Ortak arkadaş var ama çok samimi değiliz eski arkadaş aslında ona mi sorsam siz söyleyince aklıma geldi. Simdi ortak arkadaş varken evli olsa cesaret edip yazabilir mi ki
Salak oluyor bazı erkekler. Yazabilir tabi. Ortak arkadaş da erkekse yoo bekar o diyebilir. Erkekler genelde bu konularda yalan söyler.

Eşimle internetten tanismistik ama oyle manitacilik sitesi degildi. Ayni hobiyle ugrasiyorduk o bizi bir araya getirdi. İşte 7 yillik evliyiz.
Ama bu demek degil ki onunuze gelene guvenin, yuz yuze tanistiginiz insan da guvenilir olmayabilir bunu garantilemek zor.

Onun disinda ortak tanidiklardan dolayi disarida tanisip gorustugum, flort ettigim adam nişanli cikmisti mesela. Sorsan arada ortak tanidik vardi.
Bilemezsiniz yani nereden ne cikacak.

Ekliyiz normal paylaştığı fotoğraflarda yüzük yok parmağında kadınla çekilmiş resim de yok. Hangi saatlerde konuştuğumuzu da söylersem şuan evde gec cevap veriyor ama isteyken hemen cevap veriyor birde iste iken gece 12 1 de de mesaj attığı oluyor ama ben o saatlerde uyuyor olduğum için çok konuşmuyoruz o zaman . Bugün evde ya uyuma konuşalim mi desem

Evliyse aksamlari sosyal medyada olmaz, iste olursa sosyal medya kullanir zaten sorun olmaz yada yakalanmamak icin baska sosyal medya hesaplarindan yazar cok dikkatli olmak gerekiyor.

Evdeyken geç cevap vermesi şüpheli geldi, evli olabilir. Bence hiç haber vermeden arayın

Bosuna kafa yormayın. Yan komsusunu bilemiyor insan. Bulusacaksaniz yanınıza birini alin objektif bakar hic degil. Niyetin ciddiyse iyice arastir sor sorustur. Karşı tarafta belki ayni şeyleri düşünür ama sonuçta erkek ..

Evdeyken geç cevap vermesi şüpheli geldi, evli olabilir. Bence hiç haber vermeden arayın
Numaramı vermedim daha nasıl veriyim aklımda bu şüphe varken veremem biraz daha taniyim seni burdan öyle veririm demiştim.

Evli büyük ihtimal. Ben erkeklerin pp yeğen koyacağını sanmam. İşte rahat yazıp evde geç cevap vermesi de tuhaf. Ayrıca akşamları rahat arayabilmeniz lazım. Neden mesela akşam evden aramıyor? Kadın yokken yazıyor muhtemelen de ondan. Tuvalete gidip yazar karısını uyutur yazar.

Haklısınız. Belki ben yanlış anlıyorum diye düşünüyordum hep ama benim gibi düşünenler de varmış. Sanırım ben bu şüpheyle yapamicam ya öğrenicem ya da konuşmayı bırakacağım en yakın zamanda.

Abisinin kızıyla profilde yeğeniyle olmasınada ne alaka
O zaman sen de o bulduğun diğer profili at ona sor yeminler ettir birseyler söylettir
Ama banada evli gibi geldii
Bende eşimle sosyal medyada tanıştım
Ama tesadüfen tabii tanıdık çıktı
Hiçte öyle birsey bile görmedim normalde atsalar nese ama profile eklediklerini hiç görmemiştim

Telefonda konuşmuyor musunuz? Evde geç cevap veriyor, işteyken hemen yazıyor cümlesi zaten evli olduğunu açıklıyor aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…