Sosyal medyada tanıştığınız birine güvenir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle mi dersin evinin resmini istiyim ordan belli olur dicem ama bu da istenir mi ya durup dururken
Evin resmini istemek nedir?
Biri evimin resmini istese tedirgin olurum ben
Evim ne alaka diye

Geçen biri kan grubumu sormuştu aklıma o geldi
O da çok alakasız gelmişti

Numaramı vermedim daha nasıl veriyim aklımda bu şüphe varken veremem biraz daha taniyim seni burdan öyle veririm demiştim.
Sosyal platform instagram mı? Facebooksa eskiden messengerdan sesli arama özelliği vardı, hala vardır belki bilmiyorum, numaranızı vermeden oradan konuşabilirsiniz ki. İnstada yok sanırım öyle bir seçenek. Yani bir şekilde konuşmanız lazım mesela şu an işte değilse. Evdeyken konuşabiliyor musunuz ona bakın. Balkona mı çıkıyor, dışarı mı çıkıyor konuşmak için, dış ortam sesi nasıl ona bakın. Ben evli olduğu şüphesine fazlasıyla düştüm şahsen.

Valla internette tanıştığın insanların %99,9’una güvenme :) Herşeyini öğrenmeden de kapılma.

Instagramda vs tanıştıysanız oradaki arama seçeneğini kullanabilirsiniz, illa da telefon no vermenize gerek yok. Hem görüntülü arama ile evi de kontrol etmiş olursunuz.

İnstagram da konuşuruz evde şuan bazen hemen cevap veriyor bazen geç bilmiyorum müsait değil herhalde belki ondandır inşallah öyledir çok safım ya beni daha çok üzerler

İnstagram da konuşuruz evde şuan bazen hemen cevap veriyor bazen geç bilmiyorum müsait değil herhalde belki ondandır inşallah öyledir çok safım ya beni daha çok üzerler
İnstagramda görüntülü arama seçeneği varmış işte. Akşamları görüntülü konuşalım deyin.

Evin resmini istemek nedir?
Biri evimin resmini istese tedirgin olurum ben
Evim ne alaka diye

Geçen biri kan grubumu sormuştu aklıma o geldi
O da çok alakasız gelmişti
Benim uzak ülkeden bir sevgilim var, pandemi zamanı bol bol online okey oynardik. Kazanan bir şey isterdi . Genelde anlık foto, şarkı söylemek falan. Bir keresinde benden ev turu istemişti, "odandan başka yeri görmedim" diye. Ben de çekmiştim tüm evin resmini

Erkek müsait değil olamaz bekarsa. Musait olacak her anı vardır evdeyse. Ve özellikle akşamları hiç kaçırmaz soyleyim.

Bu bi hafta içinde olmamıştır ama di mi?
Hayır de bana
Nolur

Yoksa yaşlı hissedeceğim kendimi

Eşi olduğunu düşündüğünüz kişinin instagram hesabı gizliyse postegrodan bakın. İkisinin beraber fotoğrafları falan varsa ortaya çıkar.
Nasıl yani? Gizli hesabımız da mı olamayacak? İsteyen uygulamayla görebilecek mi? Aman tanrım didim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…