Öyle mi dersinTelefonda konuşmuyor musunuz? Evde geç cevap veriyor, işteyken hemen yazıyor cümlesi zaten evli olduğunu açıklıyor aslında.
Sonda ki benEki Görüntüle 2886866
Sondaki siz ... Saf olmayın yaaa kim elin erkeğini profil resmi yapar??
Ayni yorumu yapmışsın görmeden sonda ki ben dedimEki Görüntüle 2886866
Sondaki siz ... Saf olmayın yaaa kim elin erkeğini profil resmi yapar??
Evin resmini istemek nedir?Öyle mi dersinevinin resmini istiyim ordan belli olur dicem ama bu da istenir mi ya durup dururken
Sosyal platform instagram mı? Facebooksa eskiden messengerdan sesli arama özelliği vardı, hala vardır belki bilmiyorum, numaranızı vermeden oradan konuşabilirsiniz ki. İnstada yok sanırım öyle bir seçenek. Yani bir şekilde konuşmanız lazım mesela şu an işte değilse. Evdeyken konuşabiliyor musunuz ona bakın. Balkona mı çıkıyor, dışarı mı çıkıyor konuşmak için, dış ortam sesi nasıl ona bakın. Ben evli olduğu şüphesine fazlasıyla düştüm şahsen.Numaramı vermedim daha nasıl veriyim aklımda bu şüphe varken veremem biraz daha taniyim seni burdan öyle veririm demiştim.
Evet saçma olur farkındayımEvin resmini istemek nedir?
Biri evimin resmini istese tedirgin olurum ben
Evim ne alaka diye
Geçen biri kan grubumu sormuştu aklıma o geldi
O da çok alakasız gelmişti
Telefonunu isteyin. Hala varsa numara gizleme, numaranızı gizleyip arayın.Öyle mi dersinevinin resmini istiyim ordan belli olur dicem ama bu da istenir mi ya durup dururken
İnstagram da konuşuruz evde şuan bazen hemen cevap veriyor bazen geç bilmiyorum müsait değil herhalde belki ondandır inşallah öyledir çok safım ya beni daha çok üzerlerSosyal platform instagram mı? Facebooksa eskiden messengerdan sesli arama özelliği vardı, hala vardır belki bilmiyorum, numaranızı vermeden oradan konuşabilirsiniz ki. İnstada yok sanırım öyle bir seçenek. Yani bir şekilde konuşmanız lazım mesela şu an işte değilse. Evdeyken konuşabiliyor musunuz ona bakın. Balkona mı çıkıyor, dışarı mı çıkıyor konuşmak için, dış ortam sesi nasıl ona bakın. Ben evli olduğu şüphesine fazlasıyla düştüm şahsen.
İnstagramda görüntülü arama seçeneği varmış işte. Akşamları görüntülü konuşalım deyin.İnstagram da konuşuruz evde şuan bazen hemen cevap veriyor bazen geç bilmiyorum müsait değil herhalde belki ondandır inşallah öyledir çok safım ya beni daha çok üzerler
Benim uzak ülkeden bir sevgilim var, pandemi zamanı bol bol online okey oynardik. Kazanan bir şey isterdi . Genelde anlık foto, şarkı söylemek falan. Bir keresinde benden ev turu istemişti, "odandan başka yeri görmedim" diye. Ben de çekmiştim tüm evin resminiEvin resmini istemek nedir?
Biri evimin resmini istese tedirgin olurum ben
Evim ne alaka diye
Geçen biri kan grubumu sormuştu aklıma o geldi
O da çok alakasız gelmişti
Erkek müsait değil olamaz bekarsa. Musait olacak her anı vardır evdeyse. Ve özellikle akşamları hiç kaçırmaz soyleyim.İnstagram da konuşuruz evde şuan bazen hemen cevap veriyor bazen geç bilmiyorum müsait değil herhalde belki ondandır inşallah öyledir çok safım ya beni daha çok üzerler
Yok ben engellemeye gidiyorum artık benden bu kadarErkek müsait değil olamaz bekarsa. Musait olacak her anı vardır evdeyse. Ve özellikle akşamları hiç kaçırmaz soyleyim.
Postegro mu ilk defa duydumEşi olduğunu düşündüğünüz kişinin instagram hesabı gizliyse postegrodan bakın. İkisinin beraber fotoğrafları falan varsa ortaya çıkar.
Onu öğrenemedimKonuyu dağıtmak istemem ama allah aşkına nasıl ikna etmiş kadın?
Merakkmdan ölüyorum
Bu bi hafta içinde olmamıştır ama di mi?Benim uzak ülkeden bir sevgilim var, pandemi zamanı bol bol online okey oynardik. Kazanan bir şey isterdi . Genelde anlık foto, şarkı söylemek falan. Bir keresinde benden ev turu istemişti, "odandan başka yeri görmedim" diye. Ben de çekmiştim tüm evin resmini
Nasıl yani? Gizli hesabımız da mı olamayacak? İsteyen uygulamayla görebilecek mi? Aman tanrım didim.Eşi olduğunu düşündüğünüz kişinin instagram hesabı gizliyse postegrodan bakın. İkisinin beraber fotoğrafları falan varsa ortaya çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?