- 25 Şubat 2017
- 575
- 586
- 103
Çok yanlış düşünmüşsün. Kırk yıllık eşini bile sonradan tanıyabiliyor insan.Haberlerde neler görüyoruz. Devir değişti artık. Eskisi gibi değil.Hele ki evlilik için veya bu niyette birini tanımak için insan bin defa düşünmeli. Ölçmeli tartmalı. Ben cezaevi lojmanında oturuyorum. Burada olanları bi görseniz, duysanız inan ki evden dışarı çıkamazsınız. Kimseyle de kolay kolay konuşmasınız. Hele ki İnternet üzerinden tanıştığınız biriyle.Ben de ilk defa cesaret ettim aynı şehirde olduğumuz için birde ne olcak artık herkes böyle tanışıyor diye düşündüm
Anlayamadığım için konuşmayacağım ben de ama bana öyle geliyor . Zaten istek atar atmaz profil resmini gördüm ya dedim bu kızı kesin ya evli ya da boşanmış konuşunca sordum yeğenim dedi ben de inandım ta ki diğer hesabı görene kadar içime kurt düştü burda yazılanlar da gayret mantıklı benim de içimden geçenleri yazdılar çoğu kişi demek ki süphelerim de haklıymışım.konuşmak istemiyorum dersen nerden anlıcaksın evli olup olmadığını, ben merak içinde bekliyorum valla
Anlayamadığım için konuşmayacağım ben de ama bana öyle geliyor . Zaten istek atar atmaz profil resmini gördüm ya dedim bu kızı kesin ya evli ya da boşanmış konuşunca sordum yeğenim dedi ben de inandım ta ki diğer hesabı görene kadar içime kurt düştü burda yazılanlar da gayret mantıklı benim de içimden geçenleri yazdılar çoğu kişi demek ki süphelerim de haklıym
Soyadı yok bir erkek ismi ve kadın ismiyle kullanıcı adı var (örneğin hasanayse gibi) ama o erkek isim onun değil . Tarihler var bebek emojisi olan tarih pp deki kızın yaşını tutturuyor yaklaşık o zamanda doğmuştur o da.profil fotosunda aynı çocuk bulunan kadınla soyadı falan aynı mı?
ay seneler evel 20lerimin baharında ben de bir tipe kanmıştım. ben de ortak arkadaşlar da gayet bekar sanıyorduk.
bir gün telefonda konuşurken "baba" diye erkek çocuk sesi geldi, dedim bu ne. hava sıcak balkondayım, sokaktan geldi dedi ama dış ortam sesi yoktu.
susup bekledim.
tabi o zamanlar daha iyi niyetliyim, bir gün tansiyonu fırlamış yanına hastaneye gittim.
nüfus cüzdanı girişte bankodaymış, almaya gittim, yeni değişmiş !
üsteledim orada acımadan, yeni boşanmış mal. benimle görüştüğü tarihte evliymiş, üstelik çocuğu da varmış. yani duyduğum ses çocuğuymuş.
tansiyonu daha da zıpladı, g.t gibi bırakıp çıktım oradan.
bu erkeklerin herşeylerini takip etmek lazım cidden.
Eğer buluşma olsaydı ben de kalabalık bir ortam seçerdim bizim ki buluşmaya kalmadan bitti bazı aşklar erken biter dünya 2. Bir Romeo ve Juliet'i kaybetti ahskjxjdbugün sosyal medyadan tanıştığım biriyle bi kahve içicem, akşam.
ama kalabalık bir ortamda tabii.
tabii ki tam anlamıyla güvenemiyorum, her şey olabilir.
zaman gösterecek.
teşekkür ederim :)Eğer buluşma olsaydı ben de kalabalık bir ortam seçerdim bizim ki buluşmaya kalmadan bitti bazı aşklar erken biter dünya 2. Bir Romeo ve Juliet'i kaybetti ahskjxjd(senin konunu okudum takipteyim umarım hersey gönlünce olur )
Bu da aynı şehirdeyiz ortak arkadaş da olunca konuştum ama dediğim gibi evli sandım yorumlar da o şekilde olunca iyice emin olup sildim bir anda o da yazınca söyledim ve şuan evli olmadığı kesin ama gururdan konuşmayı bitirdim yine, tekrar yazmayacak o da kesin. Neyse bir daha böyle bir işe girişmeyeceğim onu anlamış oldumhiç güvenmezdim ama ben aynı şehirde olduğu için ve aynı ünide okuduğumuz ve bilinen bir yerde çalıştığı için güvenip buluşmuştum ve evlendikböyle olmasına rağmen hemen güvenemedim yani buluşurken tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?