• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada tanıştığınız birine güvenir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sosyal medyadan tanistigim biriyle genel olarak guzel diyebilecegim 2,5 yil gecirdim ama ben bekar oldugundan emindim, ayni sehirdeydik, ortak arkadaslarimiz vardi ne kaybederim diye hic umursamadan gittigim bir bulusmaydi ama cok etkilendim ve guvendim sizin durumu bilemedim

Sosyal medyadan tanışıp evlenen vs. Bi sürü insan vardı. Ama artık ortam orda da bozuk. Dolandırıcılar, evliler cirit atıyor birilerini düşürmek için.

Bu arada dediğim hesapta bir sürü tarih var nişan evlilik doğum tarihi kesin kadın hesabı kardeşi olabilir mi dicem saçma olur eşi olsa kocasını ve kızını koyması daha mantıklı değil mi ?

Ben yorumlarken bunu kacirmisim. Genelde evli insanlar ayni pp yapiyorlar. Ayrica dediginiz gibi o kadar tarih varsa o profil erkek profili degildir kadinindir. Abisinin karisi olsa niye kaynini pp yapsin. 😁
Bu işin iç yuzunu cok merak ettim.

Bir de yine kendi nişanli flortumu araya sikistirayim. O adamin profilinde de nişanlisi olduguna dair en ufacik iz yoktu gorunurde. Tamamen şansa anneme fotograflarini gostereyim derken bi fotografin altindaki yorumlardan bir tanesi dikkatimi cekti bir gireyim dedim profile😦 arasam bulamazdim ama denk geldi ya işte. Kizin profil oldugu gibi acik ve her fotografta adamla birlikte aşk aşk aşk pozlari vardi, nişan fotograflari vardi.

O profile kesin bakin.

Öncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Birçok arkadaşımla sosyal medyadan tanışmıştık,ama sizin dediğiniz durum bayağı şüpheli..Bende böyle kandırıldım..Profili bekar erkek profiliydi,biz normal arkadaştık ama yaşadığım yere gelmişti 2 kez..Sonra motosiklet kazasında ölünce öğrenmiştim evli ve 3 çocuk babası olduğunu…Aman diyim iyice araştırın

Ben yorumlarken bunu kacirmisim. Genelde evli insanlar ayni pp yapiyorlar. Ayrica dediginiz gibi o kadar tarih varsa o profil erkek profili degildir kadinindir. Abisinin karisi olsa niye kaynini pp yapsin. 😁
Bu işin iç yuzunu cok merak ettim.

Bir de yine kendi nişanli flortumu araya sikistirayim. O adamin profilinde de nişanlisi olduguna dair en ufacik iz yoktu gorunurde. Tamamen şansa anneme fotograflarini gostereyim derken bi fotografin altindaki yorumlardan bir tanesi dikkatimi cekti bir gireyim dedim profile😦 arasam bulamazdim ama denk geldi ya işte. Kizin profil oldugu gibi acik ve her fotografta adamla birlikte aşk aşk aşk pozlari vardi, nişan fotograflari vardi.

O profile kesin bakin.
Aynisini çok küçük iken bende yaşadım derken 21 yaşında idim . O zaman face vardı tabi 2011 den bahsediyorum , adam bana yürüyordu mesaj yazıyordu oradan vs derken fotoların altında bir kadının yorumu ilgimi çekti , sonra günlerce kadının profil resminin değişmesini takip etrim ve adam nişanlı çıktı hemde düğününe kısa bir süre önce nişanlısını aldatmaya ve keklemeye çalıştığı insanlarla ...

Öncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Sana şunu söyleyeyim. Sosyal medyada kadınlara yazan adamların çocuğu her kadına kazıyor. Yani takıldığı konuştuğu tek sen değilsindir. Aklın varsa sosyal medyada birini bulmazsın.

Öncelikle mesele sosyal medya değil, kimse sosyal medyadan tanıştığı biriyle "tamam ben bunu sosyal medyadan tanıdım hemen evleneyim" demiyor. iş reelde görüşmeye deniyor. sosyal medyadan ilişki yaşadım hala da yaşıyorum, sosyal medyadan tanıştıklarıyla evlenenler var. bu konuda önyargı artık çağın gerisinde kalmak oluyor. kimse kısıtlı çevresiyle yetinmek zorunda değil.

sizin konunuz özeline gelince, mesele sadece çocuklu fotoğraf olsa belli olmaz derdim. ama aynı resim bir kadının da profilinde var diyorsunuz. elin kadını niye onun yeğeniyle olan fotoğrafını koysun? değil elin kadını isterse diyelim ablası olsun, kendi resmini koyar, kardeşinin resmini değil.

üstelik gece rahat konuşamamalar filan. bağıra bağıra evli adam. uzak durun.

Aynisini çok küçük iken bende yaşadım derken 21 yaşında idim . O zaman face vardı tabi 2011 den bahsediyorum , adam bana yürüyordu mesaj yazıyordu oradan vs derken fotoların altında bir kadının yorumu ilgimi çekti , sonra günlerce kadının profil resminin değişmesini takip etrim ve adam nişanlı çıktı hemde düğününe kısa bir süre önce nişanlısını aldatmaya ve keklemeye çalıştığı insanlarla ...

Ben 21den de kucuktum ve facebooktan bakmistim ben de.😬
Kiza da soylemedim zaten hiç. Soylesem de ayrilmazdi herhalde evlenmiştir.

Ben psikopatına denk geldim, asla diyenlerdenim. O şekilde tanışanlarin cogu yalan makinasina bağlansa, makina susmaz. Ayrica dediğiniz kişi bana göre kesinlikle evli yada hayatında biri var. Kimse profiline erkekle resmini koymaz diye düşünüyorum

Gerçekten evli ise insanlara olan güvenim azıcık ta olsa var iyice biter ne zamana kadar saklayabilir ki kendine bağlayıp öyle mi soylicek nedir . Eğer doğruysa o kız da onun çocuğu o zaman insan kendisine evlat veren kadına bunu yapar mı ? İnşallah değildir aramızda bir şey olsun diye değil olmasa da bu sebepten dolayı olmamış olsun istemem hayatımda bir şe...z daha tanımak istemiyorum.

Ben 21den de kucuktum ve facebooktan bakmistim ben de.😬
Kiza da soylemedim zaten hiç. Soylesem de ayrilmazdi herhalde evlenmiştir.
Ben soyleyecem diye tehdit ediyodum başkası ile yapmasın diye ama kıza kiyamazdim yoksa mesajlarını filan atardım pisliğin . O potansiyel var hep o pisliklerde evliyken ,bir başkası ile sevgili iken ,nişanlı iken onlara hava hoş ...takı işte toslayana dek

Gerçekten evli ise insanlara olan güvenim azıcık ta olsa var iyice biter ne zamana kadar saklayabilir ki kendine bağlayıp öyle mi soylicek nedir . Eğer doğruysa o kız da onun çocuğu o zaman insan kendisine evlat veren kadına bunu yapar mı ? İnşallah değildir aramızda bir şey olsun diye değil olmasa da bu sebepten dolayı olmamış olsun istemem hayatımda bir şe...z daha tanımak istemiyorum.
Maalesef öyle ... Evli ise kendisi sizi kendine bağlandıktan sonra diyecek ayak yapacak diyeceği de şu . Ailem beni zorla evlendirdi ,görücü usulü evlendik ,ben eşimi sevmiyorum ,zaten birbirimizden tamamiyle koptuk,boşanma asamasindayiz vs ...

Maalesef öyle ... Evli ise kendisi sizi kendine bağlandıktan sonra diyecek ayak yapacak diyeceği de şu . Ailem beni zorla evlendirdi ,görücü usulü evlendik ,ben eşimi sevmiyorum ,zaten birbirimizden tamamiyle koptuk,boşanma asamasindayiz vs ...
Klasik bahaneler...

Malesef ya bağlayınca söyleyecek yada derdi beraber olmak. Evliligi icinde zaten bitmek üzere diyecektir.

Klasik bahaneler...
Evet inanın gerçekten bu . Ben o zaman o salağı çözmeme ya kalbim ya aklım ileri imiş düşününce çünkü şehir dışı ama bizim memleketli vs bizim oraya gelmeyi tanışmayı düşünüyor hemde zamanlama düğünden sonra imiş sonradan çözdüm . Öğrenince tabi şok oldu kendisi . Ama dediği ilk cümle akrabamizdi ve zorla evlendiriliyorum . 😁 Yersen tabi

Eşi olduğunu düşündüğünüz kişinin instagram hesabı gizliyse postegrodan bakın. İkisinin beraber fotoğrafları falan varsa ortaya çıkar.

ya o uygulamayı benim telefon bir anda otomatik sildi.
eskiden sadece ios ta yasaklıydı artık google play de izin vermiyor
apk sı indirilebilir blki

Evet inanın gerçekten bu . Ben o zaman o salağı çözmeme ya kalbim ya aklım ileri imiş düşününce çünkü şehir dışı ama bizim memleketli vs bizim oraya gelmeyi tanışmayı düşünüyor hemde zamanlama düğünden sonra imiş sonradan çözdüm . Öğrenince tabi şok oldu kendisi . Ama dediği ilk cümle akrabamizdi ve zorla evlendiriliyorum . 😁 Yersen tabi
Allah böyle insanlardan korusun bizi 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X