Sürekli hata oluştu tekrar deneyiniz dedi ben de çıktım yanio siteye fake hesapla giriş yapın öncelikle. bir de o siteden gizli hesaba bakmanız için o hesabın veya takipçilerinin/takip ettiklerinin o uygulamayı kullanıyor olması lazım. kesin görürsünüz durumu yok yani ama denenebilir.
Sürekli hata oluştu tekrar deneyiniz dedi ben de çıktım yani
Şimdi onunla konuşmak istiyordum ama öncesinde güvenmek istiyorum eğer şüphelendigim gibi ise bu sadece bana yazan biri değildir başka kızlarla da konuşuyordur ve bence bizi salak yerine koymanın da bir bedeli olsun istiyorum.Güvenmiyorsan konuşma. Bu neyin ısrarı anlamadım
Daha yolun çok başındasın . Ne yaşadınız ki aranıxda ne geçti ki beedel ödetmek istiyorsun. Baştan güven yoksa zaten sonu da gelmez bu ilişkinin. Uzatma engelle gitsin. Ne halt yerse yesinŞimdi onunla konuşmak istiyordum ama öncesinde güvenmek istiyorum eğer şüphelendigim gibi ise bu sadece bana yazan biri değildir başka kızlarla da konuşuyordur ve bence bizi salak yerine koymanın da bir bedeli olsun istiyorum.
Boşver ya ne uğraşıyorsun. Sanki adam seni çok uzun yıllar kandırmışta intikam almaya çalışıyorsun.Şimdi onunla konuşmak istiyordum ama öncesinde güvenmek istiyorum eğer şüphelendigim gibi ise bu sadece bana yazan biri değildir başka kızlarla da konuşuyordur ve bence bizi salak yerine koymanın da bir bedeli olsun istiyorum.
Ya olabilir ama buluşmak istiyordu ya saf gibi gitseydimDaha yolun çok başındasın . Ne yaşadınız ki aranıxda ne geçti ki beedel ödetmek istiyorsun. Baştan güven yoksa zaten sonu da gelmez bu ilişkinin. Uzatma engelle gitsin. Ne halt yerse yesin
Ama gitmedin . Olmadı . Bi daha da böyle dosyal medyadan bulışmak görüşmek isteyen embesillere crvap vermezsin olur biterYa olabilir ama buluşmak istiyordu ya saf gibi gitseydim
Doğru en azından yüzüne bir iki hakaret etseydim bari yaBoşver ya ne uğraşıyorsun. Sanki adam seni çok uzun yıllar kandırmışta intikam almaya çalışıyorsun.Sosyal medyada binlerce alternatif erkek daha var, başka birini bul kısacası. Elin adamı için enerjini harcama.
Hiiiiç güvenmem ordan arkadaş bulanları da anlamıyorum hadi arkadaşının arkadaşı vs olsun da hiç alakasız olması yanlışlıkları getiriyor uzak dur benceÖncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
ortak arkadaşınıza sordunuz muTakipten çıkacağım fark ederse sorar hemen ben de öğrenmiş gibi yaparım doğru ise inkar etmez . Sizce bu saatten sonra yapabileceğim bir şey var mi unutup önüme bakim ya da hiç birsey olmamış gibi çıkarim hayatımdan konuşmak istemiyorum diyip.
Eşimle sosyal medyadan tanışıp evlendik..Öncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Buluşup direk olarak kimliğini göstermesini isteyin bana guvenmiyormusun bilmem ne diye ortalığı yikarsa veya unuttum derse yalancıdır. Senden sadece hoşlandım güven duygusu öyle hemen oluşan bir şey değil dersin ayrıca sosyal medyada tanıştığını nasıl hemen guvenebilecegini söylersin mantıklı biri zaten hak verir .Öncelikle merhaba herkese
Yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor.Buluşup direk olarak kimliğini göstermesini isteyin bana guvenmiyormusun bilmem ne diye ortalığı yikarsa veya unuttum derse yalancıdır. Senden sadece hoşlandım güven duygusu öyle hemen oluşan bir şey değil dersin ayrıca sosyal medyada tanıştığını nasıl hemen guvenebilecegini söylersin mantıklı biri zaten hak verir .
Evet bu yüzden en Garanti yol birlikte e devletine girer adam oda ordan bakar ..ben öyle bakmıştım eşime hatta direk bana TC ve şifresini vermişti. Konu sahibi istemesin tabiki bu aralarındaki dinamige bağlı ama yanında açabilir e devletiniYeni kimliklerde medeni durum yazmıyor.
Hayır sormadım dün soğuk davrandım yarın görüşürüz dedi cevap vermedim yazarsa konuşmak istemiyorum diyip yazmicam artıkortak arkadaşınıza sordunuz mu
konuşmak istemiyorum dersen nerden anlıcaksın evli olup olmadığını, ben merak içinde bekliyorum vallaHayır sormadım dün soğuk davrandım yarın görüşürüz dedi cevap vermedim yazarsa konuşmak istemiyorum diyip yazmicam artık
Evet bu yüzden en Garanti yol birlikte e devletine girer adam oda ordan bakar ..ben öyle bakmıştım eşime hatta direk bana TC ve şifresini vermişti. Konu sahibi istemesin tabiki bu aralarındaki dinamige bağlı ama yanında açabilir e devletini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?