Sosyal medyadan gelen uyarı mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır normal değil ama deli olduğunu size düşündürecek kadar da ileri boyutlu şeyler değil.Delirmek,akli dengeni yitirmek o kadar kolay şeyler değil psikologları,psikiyatristleri bir dinleyin anlarsınız.

Kadın büyük ihtimal kendisi biseyler yaşadıysa sizle de yaşadı mi diye gereksiz bir merak icinde ikinizide idare etmiş ya hani ondan olabilir.
Ben kadına hiçbir yorumumda deli demedim zaten bu adamın iddiası. Ben de antidepresan kullandım bunlar olağan şeyler. Bana normal gelmeyen bir kişinin takipçi listesindeki tüm kadınlara bu mesajı atması ve cinselliği ne boyutta yaşadığımızı sorgulaması. Bana normal gelmeyenler bunlar.

Tam bir pick me girl davranışı yaptığınız. Adamla tekrar görüşmek, konuşmak için kadının yaptığını kullanmışsınız resmen. Koşa koşa gidip baaak bu senin hakkında ne söyledi diye yetiştirmenin manası budur 🤷🏻‍♀️ işe de yaramış tebrikler

Katılıyorum. Adamı yeniden aramak için bir bahane lazımmış; eline fırsat geçince de kullanmış.

Kadın, adama dair daha ağır suçlar saysa da; arar mıydı acaba. Ne tuhaf insanlar var.

Son düzenleme:
Katılıyorum. Adamı yeniden aramak için bir bahane lazımmış; eline fırsat geçince de kullanmış.

Kadın adama dair daha ağır suçlar saysa da arar mıydı acaba. Ne tuhaf insanlar var.
Sevgili şermin, biz zaten irtibat halindeydik. Bunu bahane olarak kullanmadım. Daha geçen hafta doğum günümü kutladı, geçen ay görüşüp kahve içtik. Aylardır görüşmediğim biri değil bu. Sinsirella değilim düşündüğünüz gibi.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim ve sevgili olduğum kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski sevgilime durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski sevgilim. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.

yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi.

Arkadaşlar bir sakin mi olsanız acaba? İşi hakaret boyutuna taşımışsınız. Koştur koştur yazmadım. Benden önce arkadaşları haber vermiş zaten. Mesajla rahatsız edilen de benim ayrıca. Hiç tanımadığınız bir insandan böyle bir mesaj almak çok rahatsız edici buna emin olabilirsiniz.

İnstagramda arkadaş listeniz dışında yer alan ve takip etmediğiniz kullanıcılardan gelen mesajlar, istek olarak gözükmüyor mu ?

Mesaj isteğini kabul etmeyip; direkt silebilir hatta göndericiyi de engelleyebilirdiniz. Mesajla nasıl rahatsız edildiniz tam olarak ?

Adama yeniden ulaşmak için, size gönderilen mesajı da fırsat olarak kullanmışsınız. Amacınıza da ulaşmışsınız. Adam yeniden görüşmek istemiş sizinle. İçinize siniyorsa gidin görüşün o zaman.

Şöyle bir durumda var, kadının profili açıktı ve Googleda mekanlar hakkında yaptığı yorumların linkini paylaşmıştı. Bir psikiyatri kliğini hakkında yorum yapmış ve doktorun tavrından hoşlanmadığını belirtmiş.
Ee ne var bunda psikiyatri dr gitmiş olması onun bu dediklerini mi doğruluyor yani hemen adama inanın siz.belli ki kadın haklı tarafları var.

İnstagramda arkadaş listeniz dışında yer alan ve takip etmediğiniz kullanıcılardan gelen mesajlar, istek olarak gözükmüyor mu ?

Mesaj isteğini kabul etmeyip; direkt silebilir hatta göndericiyi de engelleyebilirdiniz. Mesajla nasıl rahatsız edildiniz tam olarak ?

Adama yeniden ulaşmak için, size gönderilen mesajı da fırsat olarak kullanmışsınız. Amacınıza da ulaşmışsınız. Adam yeniden görüşmek istemiş sizinle. İçinize siniyorsa gidin görüşün o zaman.
Hayır mesaj bir anda yukarıdan ekranıma düştü ve açtım. Şu kişi size mesaj attı şeklinde. Mesaj isteklerine de arada bakarım. Tanımadığınız insanlara uzun bir yazı olarak mesaj göndermek rahatsız etmek değil midir? En azından huzursuz etmiş olmaz mısınız? Adamla zaten irtibat halindeydik. Elime bir fırsat geçmedi. İçime sinmediğini zaten ilk mesajımda belirtmiştim.

Ben kadın deli ve yalancı demiyorum ki. Bir yanda iki ay olsa da tanıdığım biri var diğer yanda hiç tanımadığım biri. Ve ciddi iddialar.
Hemcinsinize bunu yapmanız çok çirkin değil mi ya! Kız sizi uyarmasaydı adamın yeniden görüşme teklifine olumlu yanıt verecektiniz ama..
Evet hanımlar hani bazen burada konu açıyorsunuz ya "sevgilisini, nişanlısını uyarayım mi diye" hahh işte uyarmayı düşündüğünüz kişilere örnek konu sahibi gibi oluyor genelde o yüzden bırakın yaşayıp öğrensin!!

görüşülmeyen eski flört sonra sevgili oldu, daha geçen hafta görüştük oldu, biraz daha devam edersek 2 çocuğunuzun babası kocanız olacak heralde.

binde bir bile ihtimal olsa niye kendimi riske atayım elin adamı için, uyarıyı değerlendirirdim ben. hadi deli gibi aşık olduğunuz ilişkiniz olsa ziyan etmeyin, araştırın da nedir bu gereksiz çaba? ben eski flörtlerin ismini bile unutuyorum yaygın bir isimse, kaldı ki uyarı mesajı için mesaj atıcam kendimi riske atıp, yazık çocuk belki iftiraya uğruyodur diye, töbe töbe :)

görüşülmeyen eski flört sonra sevgili oldu, daha geçen hafta görüştük oldu, biraz daha devam edersek 2 çocuğunuzun babası kocanız olacak heralde.

binde bir bile ihtimal olsa niye kendimi riske atayım elin adamı için, uyarıyı değerlendirirdim ben. hadi deli gibi aşık olduğunuz ilişkiniz olsa ziyan etmeyin, araştırın da nedir bu gereksiz çaba? ben eski flörtlerin ismini bile unutuyorum yaygın bir isimse, kaldı ki uyarı mesajı için mesaj atıcam kendimi riske atıp, yazık çocuk belki iftiraya uğruyodur diye, töbe töbe :)
İnanmanız için tüm mesajları mı atayım arkadaşlar :) kaç yıllık üyeyim. Neden yeni üye çakma konu muamelesi yaptınız anlamıyorum. Eski sevgilim ve kadının iddiası ikimizin birden aldatıldığı. İnanmayan arkadaşa ekran görüntülerini de attım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X