Sosyal medyadan gelen uyarı mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam bir pick me girl davranışı yaptığınız. Adamla tekrar görüşmek konuşmak için kadının yaptığını kullanmışsınız resmen.
Cidden adama gidip kızın biri senin hakkında saldırgan diyor, ne diyorsun buna demek de nedir? Sevgili bile değil, flört, ki o da "eski". Amaç nedir? Adamı kızın üstüne tekrar salmak mı? Ki başarılı olmuş bu konuda, tebrik ederim, çok güzel batırmış Nil Hanım.

Yaklaşık 2 ay sürdü, sakin biriydi. O yüzden şaşkınım bu durum karşısında. Bu olay olmasa isterdim ama şimdi emin değilim. Bir de bu olayın hemen akabinde tekrar görüşmek istemesi tuhaf geldi.

Siz görüşmek istesin diye kendinizi hatırlatmak amacıyla mesaj atmadınız mı zaten? Başka ne için atmış olabilirsiniz ki?

Bana da zamanında "x'e dikkat et" şeklinde bir mesaj gelmişti ve tam da sizin gibi çoktan görüşmeyi bıraktığım biriydi. Ne kadına cevap yazdım ne adama bilgi verdim, çünkü bana ne?
Kimin doğru söylediğini bilmeden niye adamı kadının üzerine salıyorsunuz ki?

Sizin adamla görüşesiniz varmış dediğiniz gibi, bu da iletişime geçmek için bahane olmuş. Kadın haklıysa bile bile başınızı belaya sokmuş olacaksınız. Bence değmez. Zamanında olmadıysa çok da gerekli bir ilişki değilmiş demek ki.

1-Her psikolog ve psikiyatra giden ilaç kullanan deli değildir
2-Bu tip durumlarda önce kadına inanılır çünkü 5. dünya ülkesinde yaşıyoruz kadına yapılanlar ortada
3- sadece 2 ay takıldığınız adamı tanıyamazsınız
4-Koştur koştur adama yazmanız büyük hata
5-Ben olsam kadına ne yaşadığını sorardım büyük ihtimalle
6-Şu saatten sonra o adamla görüşmem
7-O adamla konuşabilmem için dava dosyasını ve delilleri görmem gerekir sanırım

Yaptığınız şeyden bir hemcinsim olarak utandım. Çok tehlikeli ve düşüncesizce

Tam bir pick me girl davranışı yaptığınız. Adamla tekrar görüşmek, konuşmak için kadının yaptığını kullanmışsınız resmen. Koşa koşa gidip baaak bu senin hakkında ne söyledi diye yetiştirmenin manası budur 🤷🏻‍♀️ işe de yaramış tebrikler
Hayatımda hiçbir zaman böyle bir insan olmadım. İlişkiyi bitiren de bendim zaten. Görüşme taleplerini geri çeviren de ben olmuştum.

Arkadaşlar bir sakin mi olsanız acaba? İşi hakaret boyutuna taşımışsınız. Koştur koştur yazmadım. Benden önce arkadaşları haber vermiş zaten. Mesajla rahatsız edilen de benim ayrıca. Hiç tanımadığınız bir insandan böyle bir mesaj almak çok rahatsız edici buna emin olabilirsiniz.
Ortada hakaret yok. Yazdiklarimi iyi oku.

Hayatımda hiçbir zaman böyle bir insan olmadım. İlişkiyi bitiren de bendim zaten. Görüşme taleplerini geri çeviren de ben olmuştum.
Demek ki o zaman görüşmek istemeseniz de şu an görüşmek konuşmak istemişsiniz. Yukarda arkadaşları zaten söylemişlerdi durumu demişsiniz. Buna rağmen adama yazmanızın başka nasıl bir gerekçesi olabilir?

Nesi tuhaf geldi allahaskina, kendini hatirlatmissin. O da bundan gaz almış, yazmış işte.
Tuhaflık bunun neresinde? Ben de konuşmadığım- ailesi deprem bölgesinden eski sevgilime yazmıştım. O da bundan gaz alıp sonrasinda beni bir yerlere davet etti vs.
İlk mesaj senden gitmiş yani. Sanki sen aklından geçirmişsin de adam yazmış gibi bir düşünce içine girme.
Ayrıca muhtemelen o kadın haklidir,yoksa neden uğraşsın. Zaten bitmiş gitmiş mesele. Sakin görüşme adamla
Ama biz zaten irtibat halindeydik ve yakın zamanda görüşmüştük. Unutma hatırlatma durumu yok aramızda. Ama evet görüşmeyi düşünmüyorum.

Tam bir pick me girl davranışı yaptığınız. Adamla tekrar görüşmek, konuşmak için kadının yaptığını kullanmışsınız resmen. Koşa koşa gidip baaak bu senin hakkında ne söyledi diye yetiştirmenin manası budur 🤷🏻‍♀️ işe de yaramış tebrikler
Kesinlikle +10000000000000

Demek ki o zaman görüşmek istemeseniz de şu an görüşmek konuşmak istemişsiniz. Yukarda arkadaşları zaten söylemişlerdi durumu demişsiniz. Buna rağmen adama yazmanızın başka nasıl bir gerekçesi olabilir?
Ama biz zaten irtibat halindeydik. Kendimi hatırlatma durumum yok ki. Beni seç tavrım olamaz.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski flörtüme durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski flörtüm. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum sanırım. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.
edevletten uyaptan dava dosyalarını göstersin size adam Temizse sorun yok
Ama eger kadın doğru söylüyorsa muhakkak orada görünecek

Ama biz zaten irtibat halindeydik ve yakın zamanda görüşmüştük. Unutma hatırlatma durumu yok aramızda. Ama evet görüşmeyi düşünmüyorum.

Bu yaz sonu flort ettim dediginiz kisi ilk gorusmede ocakbasina goturen ve evli cikan sevgiliniz degildir umarim.

1-Her psikolog ve psikiyatra giden ilaç kullanan deli değildir
2-Bu tip durumlarda önce kadına inanılır çünkü 5. dünya ülkesinde yaşıyoruz kadına yapılanlar ortada
3- sadece 2 ay takıldığınız adamı tanıyamazsınız
4-Koştur koştur adama yazmanız büyük hata
5-Ben olsam kadına ne yaşadığını sorardım büyük ihtimalle
6-Şu saatten sonra o adamla görüşmem
7-O adamla konuşabilmem için dava dosyasını ve delilleri görmem gerekir sanırım

Yaptığınız şeyden bir hemcinsim olarak utandım. Çok tehlikeli ve düşüncesizce
Adamla görüşmeyi düşünmüyorum. Ama Kadının sorduğu sorular ve suçlamaları emin olun çok rahatsız ediciydi. Adamla flört edip etmediğimi ve ne kadar ileri gittiğimi sordu. Bu rahatsız etmez miydi sizi. Hangimiz tanımadığımız kadınlara böyle mesajlar atıp sorular yöneltiriz ki

Geçtiğimiz 2 haftada 2 konu vardı ve eşlerin savunması o psikolojik sorunlu diye ve olaylar gerçek çıktı..siz inanmayabilirsiniz ama ayrıldığınız adama neden koştur koştur !!!!! haber veriyorsunuz .Ya kıza bir şey yapsa?

Üstelik mesaj adamın saldırgan eğilimleri olduğu ve kızı tehlikeye attınız !!!! ( Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.)

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski flörtüme durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski flörtüm. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum sanırım. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.
sevdiğim bir söz var,insanlara dengesini kaybettirip sonra normal davranmasını bekleyemezsiniz,belki kadın doğru söylüyordur,belkide eski sevgiliniz doğru söylüyordur,iki türlüde can sıkıcı bir durum,eğer kadın millete msj atacak kadar dengesizse(sonuçta normal ruh halinde hiçbir kadın kimseye eski sevgilisiyle ilgili msj atmaz var bir sıkıntı belli)yada deliyse,ruh hali dalgalıysa vs. neden oyle bir kadınla birlikte olmuş,sonuçta normal bir erkekte nerede nasil davranacağını bilmeyen bir kadınla birlikte olmaz,eğer kadın normalse ve eski sevgiliniz çok kötü bir insansa sizi uyarıyorsa yinede sıkıntılı bir durum,eski sevgiliniz manyak olmuş oluyor, yani uzak durmak en mantıklısı çünki her iki ihtimaldede eski sevgiliniz sıkıntılı gibi görünüyor

Arkadaşlar bir sakin mi olsanız acaba? İşi hakaret boyutuna taşımışsınız. Koştur koştur yazmadım. Benden önce arkadaşları haber vermiş zaten. Mesajla rahatsız edilen de benim ayrıca. Hiç tanımadığınız bir insandan böyle bir mesaj almak çok rahatsız edici buna emin olabilirsiniz.

Yaptığın gereksiz bir şey olmuş. Üzerinde durulacak bir şey değil aslında. Ünideyken bir sınıf arkadaşımın hakkında, en yakın kız arkadaşını taciz ettiğini, daha önce tacizden davası olduğunu duyar duymaz bu kişiyi sosyal medya hesabımdan engelledim. Hiç gidip doğru mu değil mi diye sorgulamadım. Zaten öyle sohbetimin olduğu biri değildi. Önemsemediğim biri olduğu için hemen sildim, dertte etmedim. Senin yerinde olsaydım bu kişiyle konuşmak yerine kadını da adamı da siler engeller daha da muhattap olmazdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X