Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 gün önce Instagramda bir kadın kullanıcıdan uzun bir mesaj geldi. İlk başta spam zannettim ve tam silecekken metnin içinde yaz sonu kısa süreli flört ettiğim kişinin adını gördüm. Mesajda; onun göründüğü gibi bir insan olmadığı bir illüzyondan ibaret olduğu, saldırgan eğilimleri olduğu için hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve defalarca karakolluk olduklarını yazmış kadın.
Kadına bana bunları neden yazdığını ve o kişinin takipçisi herkese yollayıp yollamadığını sordum. Listesindeki kadınları uyarmak için yazdığını söyledi. Ben de bunun hukuki bir sorun yaşamasına neden olabileceğini belirttim. O da birşey olmaz bu bir suç değil şeklinde cevap verdi.
Söz konusu eski flörtüme durumu yazdım, kadının diğer arkadaşlarına da aynı mesajı yazdığını hakkında şikayetçi olacağını ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Bir dönem birliktelermiş. Ancak kadının dengesiz davranışları nedeniyle bitmiş. Bugün ise çok ilginç bir şekilde tekrar görüşmek isteyip istemediğimi sordu eski flörtüm. Kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığını ve ceza davası açtığını söyledi. Hukuk bilgim yeterli değil ama dava hemen açılıyor mu bu şekilde? Biraz yuvarlak cevap vererek konuyu kapattım. Böyle bir olaya girmek istemiyorum sanırım. Toplum içinde saygınlığı ve çevresi olan biri ama kadının yazdıkları kafamda fazlasıyla soru işareti bıraktı. Kadın mı cidden sorunlu yoksa adam mı yalancı bilemiyorum.