sosyal sinif :(

hemsire_68

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
18
0
6
35
Aksaray
Hoslandigim biri var, ben lise mezunu hemsireyim o universiteyi yarida birakmis calistigim hastanede personel. Oda benden hoslaniyo ciddi ciddi evlenmeyi dusunuyoruz. Uzman cavus olmaya calisiuo olursa hersey iyi olcak gibi ama olamazsa bilmiyorum yari yolda birakmak istemiyorum etraf ne der diye dusunmekten bi hal oldum ne yapmaliyim kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun...

Elinden geleni yapsın,inşallah olur.Ama önce birbirinize zaman verin ve bir şeyler oturmadan da aileleri haberdar etmeyin.

Hoşlanıyosun ve uzman çavuş olsa iyi, personel olsa kötü yani. Bırak tatlım sen çocuğu yazık elinde harcanmasın.

Ben bu kırmızıladığım cümleye istinaden yazdım. Bir gün siz de etrafın dediklerini dinlememeniz yada ciddiye almamanız gerektiğini anlayacaksınız. Henüz o aşamaya gelememişsiniz. Eğer kafanıza bu takılıyorsa zaman bırakın bekleyin. Bu arada çocuğu oyalarım diye düşünüyorsanız yani uzaman çavuş olmazsa ayrılırım diye düşünüyorsanız yazık etmeyin, ah almayın. Sonrasında deil personel kimseyi bulamazsınız sevecek. diğer tüm ya da çoğu özelliği kafanıza uyuyorsa da sadıksa sakinse değer veriyorsa yada sizin için önemli olan nitelikleri taşıyorsa. Devam edin.

Ablacim yazdiklarina hak veriyorum daha henuz hersey yeni ama dedigim gibi kesinlikle yari yolda birakmak istemem coook hoslandigim anlastigim biri cok yuksek ihtimal anneminde oluru var benim anlamak istedigim o kadar insanin lafina sozune ragmen mutlu olabilirmiyiz

Benim anlayamadığım siz lise mezunu hemşiresiniz o üniversiteyi yarıda bırakmış yani oda lise mezunu ben sınıf farkı göremedim yazdığınızdan.

Benim anlayamadığım siz lise mezunu hemşiresiniz o üniversiteyi yarıda bırakmış yani oda lise mezunu ben sınıf farkı göremedim yazdığınızdan.

evet işte bu. laf söyleyene böyle söylersiniz. o da lise mezunu ben de dersiniz aramızda sosyal fark yok dersiniz. Gerçi bazı meslekler kendini eğitim durumuna bakmaksızın çok yukarılarda görüyor. Kraldan kralcı diyoruz onlara. Onlardan deilseniz tabi.

Yok ablacim ben boyle seyleri umursamam venim asil takildigim konu basta kendi birinci dereceden akrabalarim karsi cikacak

"sen hemşiresin o temizlik personeli olmaz bu iş" diyenlere de ki "o da benden çok okumuş"

senin bu tür laflara takıldığını bilse bence o istemeyebilir ilişkinizi..

Bu arad personel dediğin, ne iş yapıyor ki. memur statüsünde mi yoksa öylesine sözleşmeli falan mı. yani uzman çavuş olmasa bile iş deiştirebilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…