sosyal sinif :(

Ben de sinif farki goremedim. Ikiniz de lise mezunusunuz sonucta. Aslinda saglik memuru musun, yoksa gercekten hemsire misin bilemem ama sonucta universite mezunu bile degilsin.

Sevgilin de bugun temizlik gorevlisi olur, yarin baska birsey olur. Sonucta onun meslegi yok. Lise mezunu birinden mesleki olarak cok sey bekleme yani. Kucumsemiyorum, sadece durum bu. Birseyler basarmak istiyorsa ona destek olarak sevgini ve sadakatini belli edebilirsin. Yoksa boyle "o ne der, bu ne der"... Baskasi icin yasiyorsan bu iliskiyi, uzatma, birak gitsin yani.

Sizin aranızda bir sınıf farkı yok... Ama senin bu adamla mutlu olma ihtimalinde yok... Etraf ne der konusundan önce sen kabul etmiyorsun... böyle "kendini üstün gören" bir konu açmışsın...

ahaha çok güldürdün beni nerden çıkardın ki kendimi yetiştiremediğimi sadece ben denk olmaktan yanayım mezuniyet bakımından konu sahibi açısından bişe göremedim çünkü ikisi de lise mezuunu

Sınıf farkı yok ki.Rahatsız oluyorsanız başka yerlerde çalışırsınız.Ama bence rahatsız oluyorsanız zaten ayrılın.

o da abartıymış lise terk ve üni mezunu kocan karşısında ezilmiyormusun

arkadaşım şaşırdığın örneğin tam tersini de ben yaşıyorum.ben ünv mezunu eşim lise terk.ailem sıkıntı yapmadı değil ama o kadar kültürlü donanımlı zeki bir insan ki herkes onun durumunu unuttu bile.bir çok insan her konuda ondan fikir alır.önemli olan kendini geliştirebilmek.etiket de bir yere kadar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…