- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi hemsire_68
-
Sağlık meslek çıkışlılar 45 - 50 puanla atanıyor sonra kendilerini bişey sanıp bi üst sınıfa geçtiğini düşünüyorlar, çok komik ya. Neyin sınıfıysa sanki kendi burjuva sevgilisi köle
Hoslandigim biri var, ben lise mezunu hemsireyim o universiteyi yarida birakmis calistigim hastanede personel. Oda benden hoslaniyo ciddi ciddi evlenmeyi dusunuyoruz. Uzman cavus olmaya calisiuo olursa hersey iyi olcak gibi ama olamazsa bilmiyorum yari yolda birakmak istemiyorum etraf ne der diye dusunmekten bi hal oldumne yapmaliyim kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun...
Çok çok haklısınız..İnsanlar konu başkası olunca,aman canım ne olur sanki birbirinizi seviyosunuz yeter derler.Ama acaba kendileri aynı durumda olsa evlenirler miydi?
Şimdi bir örnek vereceğim daha iyi anlaşılır bu durum.Ben kızımı ameliyat ettirmek Kayseri'ye götürmek istediğim zaman,hem benim yakınlarım hem de eşimin iş arkadaşları ' burada yaptırın,ne gerek var çocuğu oralara götürmeye' demişlerdi.Ama konu konuyu açtıkça sohbet aralarında adam ne diyor biliyor musunuz? 'benim oğlan rahatsızlanmıştı,Ankara'ya götürdük ameliyat için.'
Çok sinirleniyorduk eşimle bu tarz insanları gördükçe..Anlayan anladı inşallah ne demek istediğimi..
Bak konu sahibi arkadaşım öncelikle aranızda sınıf farkı yok.Lise mezunu hemşiresin diye üst sınıf olmuyorsun.O da temizlik personeli diye alt sınıf olmuyor bunu bil.
Fakat bazı mesleklerin bazı mesleklere göre itibar farkı vardır bunu da bil.[/
kesinlikle kişi kendi başına gelmeden tarafsız davranamıyor zor bir durum bencede birine hanım diye hitap edilirken diğerine ...efendi denmesi yani sağlam durabilcek yapı lazım kaldırabilmek için
Ben senin sevdiğin adam olsam
Sınavı kazanırım, senin de yüzüne bakmam
E şimdi hemşiresin diye sen onu kendine yakıştıramıyosun ya
Bende derim Uzman çavuş oldum dengim değilsin cicim
aynı yerde çalışmıyor olsaydı bu kadar büyütülmezdi diye düşünüyorum konu sahibi uzman çavuş olması ihtimalini dile geitirken bir yandanda belirtmiş yada başka bir işe geçmesi
Anlamadığım sen o kişi ile mi evlenmek istiyorsun, uzman çavuş üniformasıyla mı evlenmek istiyorsun? Burayı açık yazarmısın?Hoslandigim biri var, ben lise mezunu hemsireyim o universiteyi yarida birakmis calistigim hastanede personel. Oda benden hoslaniyo ciddi ciddi evlenmeyi dusunuyoruz. Uzman cavus olmaya calisiuo olursa hersey iyi olcak gibi ama olamazsa bilmiyorum yari yolda birakmak istemiyorum etraf ne der diye dusunmekten bi hal oldumne yapmaliyim kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun...
hoslandigim biri var, ben lise mezunu hemsireyim o universiteyi yarida birakmis calistigim hastanede personel. Oda benden hoslaniyo ciddi ciddi evlenmeyi dusunuyoruz. Uzman cavus olmaya calisiuo olursa hersey iyi olcak gibi ama olamazsa bilmiyorum yari yolda birakmak istemiyorum etraf ne der diye dusunmekten bi hal oldumne yapmaliyim kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun...
Hoslandigim biri var, ben lise mezunu hemsireyim o universiteyi yarida birakmis calistigim hastanede personel. Oda benden hoslaniyo ciddi ciddi evlenmeyi dusunuyoruz. Uzman cavus olmaya calisiuo olursa hersey iyi olcak gibi ama olamazsa bilmiyorum yari yolda birakmak istemiyorum etraf ne der diye dusunmekten bi hal oldumne yapmaliyim kafam cok karisik lutfen bana yardimci olun...
o da abartıymış lise terk ve üni mezunu kocan karşısında ezilmiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?