'source' ' nin katkılarıyla kararsızın çeyizleri :)))

gulhdeinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
1.576
38
158
37
Kızlar bu arada başlığım kafa karıştıyor sanırımm Source arkadaşım onun desteğiyle açılmış bir topik olduğundan başlıkta onun adı geçiyoo.. düzenleyemiyorumdaa.. bilinki topik benimm gulhdeinn.. :))))

kızlar henüz pek bişeyim yok ama yinede paylaşmak istedim.. :26::26: artık aldıkça eklerim :90::90

misafirlik yemek takımımm

bardakları...

kaşık çatal bıçak setim..

çelik tencerelerim (sapları gri nette bulamadığım için bu rengi koymak zorunda kaldım)

teflon tencerelerim

düdüklümm

çaydanlık ve cezvelerim (gri saplı)

kahvaltı takımım

çay&pasta setim

küllüklerim ve kupalarım

günlük kullanım için aldığım bardaklar..

nevresim takımlarımmm... (ssaten)

örgü battaniye takımım..

bornoz takımım..

şimdilik bu kadar aldıkça eklicem

4. sayfada eksik kalan nevresim takımım ve oda takımım var
6. sayfada çok şirin çay tabaklarım varr
8. sayfada minik mutfak gereçlerim ve tuvalet kağıtlığım varr
11. sayfada neler var nelerrrr

Son düzenleme:
bugünleride görcekmiydik rüya değil demü allah ağız tadıyla kullandırtsın inşallah hepsi çok güzel

Canım hayırlı olsun temel şeyleri almışsın hiç de az değil aldıkların :) iyi günlerde kullanırsın inşallahhh

hepsi biribirnden güzel cnm allahım içine sindirsin ve iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin...bahtunda talihinde bunlar kadr güzel olsun

çok beğendim çok modern ve şık...

hepsi biribirnden güzel cnm allahım içine sindirsin ve iyi günlerde kullandırmayı nasip etsin...bahtunda talihinde bunlar kadr güzel olsun

çok beğendim çok modern ve şık...

çok teşekkür ederimm... amin amin cümlemizin kaderi bahtı güzel olsun çok saol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…