'source' ' nin katkılarıyla kararsızın çeyizleri :)))

bugün evim.netten alışveriş yaptımmm
çok bişi diil ama artık aldıkça eklicem hemenn sonra kaldımı kalıyooo
salata ve pasta servislerimm..

bu arada aynı marka (mia ) westwingtede kampanyadaydı.. bi farkla westwingte fiyatı servis setlerinin tanesinin fiyatı 19.90dı evim.nette 17.90 belki çok fazla fark yok ama yinede 2 lira 2 liradır deyip evim.netten aldım
ayrıca westwingi çok seviyorum ama taksit seçeneği olmaması kötü

Kuzencim çok güzeller, tam tahmin ettiklerim
Bende westwing de gorup pembişine vurulmuştumm :)) Lilası tam senlik Güzel günlerde kullan inşallah balıııımmm

Kuzencim çok güzeller, tam tahmin ettiklerim
Bende westwing de gorup pembişine vurulmuştumm :)) Lilası tam senlik Güzel günlerde kullan inşallah balıııımmm

tahmin etmene şaşırmadım balımm.. nasılsa kuzenizz bizz
teşekkür ederimm canıımm inşallahhh kullanacağım sofralarda sende olucaksınnkiiii

baktıkça aklıma geliyoo bunlarıda evim.netten almıştımm

kavanozlar tabiisi mor hatta kahve fincanlarıyla beraber şekerllikte almıştım aynı desen ama resmini bulamadımm..

bu kavanozlarda bi viaport çıkartmasında alınmıştı mudodan.. köşedeki puanlılar varyaa onlar iştee mor-turuncu-yeşill renklerde almıştık bir örnek olsun diye

tahmin etmene şaşırmadım balımm.. nasılsa kuzenizz bizz
teşekkür ederimm canıımm inşallahhh kullanacağım sofralarda sende olucaksınnkiiii

Kuzen demekk kardeş demek ya zaten
İnşallah bende olcamkiiiii, sende olcaksın balparmağımm

evim.netten aldığım diğer ürünler gelmeden yine sipariş verdim..
bu melamin kabı ve süzgeci çok istiyodumm..
dayanamayıp aldımm..

Kabın moru olsaydı tam süper olucaktı ama olsunn pembede güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…