güle güle kullan önemli olan biçok şeyi almışsın
güle güle kullan canım çok güzeller
Hayirli olsun masAllah diyeyim. Güle güle kullanmayi nasip etsin Allahim.
Kahvalti takimini cok begendim ve nevresim takimlarin cok hos. Fiyatlarini ögrenebilirmiyim acaba?
2 ay sonra dügünün olacakmis heralde degilmi? Ceyizini ancak mi almaya basladin?
Benimde 2012 de dügünüm olacakta henüz ceyizim hazir olmayisi biraz korkutuyor beni :))
hepsi çok güzell bayıldımmm.allah bahtınıda güzel etsin. sağlıkla huzurla mutlullukla kullanırsın işlhhh
hmm çok teşekkür ederim öncelikle... Allah daha iyilerini daha güzellerini sana nasip etsin..nevresim takımlarım altınbaşak ve özdilek yanlış hatırlamıyosam 130- 150 arası ydı aldığımda emin de değilim çünkü toplu almıştım.. kahvaltı takımım yemek takımım tencerelerim çatalbıçak takımım falan setti.. ama kahvaltı takımımın katalog fiyatı 290 küsür öyle hatırlıyorum sen yinede bi karacanın sitesine girip bak istersen. yanlış olmasın 2 ay sonra da evlenmiyorum hatta sözlü ya da nişanlıda değilim 2 3 ay sonra sözüm olma ihtimali var o da kesin değil
bu arada alırsın almaya başladınmı arkası geliyo :)) bnmde henüz pek bişeyim yok :))))
Kusura bakma canim ya ben bi imzayi gördüm de senin cizelgen sandim cok pardon :)
Anladim canim cok tesekkür ederim. Tekrar hayirli olsun
Mutfağının temel araçlarını almışsın bence de az değil bunlar. Her şeyin çok şık güzel günlerde kullan
yok tatlımm hiç önemli değilllsaolasınn.. daha güzelleri senin olsun inşallahh sende almaya başlayınca koyarsın resimlerini
aldıklarının hepsi çok güzel küçük şeylerde değil mutfak için büyük şeyleri almışsın gönlün kiminle kullanmak istiyorsa onunla berabe rkullanırsın işallah birde en büyük yardımcıyı bulmuşsun source'yi bana olduğu gibi
aldıkların çok güzel ve yemek takımı su takımı çatal kaşık birbirine çok uyumlu güle güle kullan
Güle güle kullanın, kısa zamanda eksiklerinizi tamamlayın inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?