'source' ' nin katkılarıyla kararsızın çeyizleri :)))

Kuzenncimmmm çeyizciklerineeee kaldığıı yerdenn devam etmeliiii, aldıklarını daa eklemeliiiiiii

Kuzenncimmmm çeyizciklerineeee kaldığıı yerdenn devam etmeliiii, aldıklarını daa eklemeliiiiiii

kuzenciiimmm annemi evden bi yere gönderebilsemm hepsini teeek teeekk döküp fotoğraflıcam ama gitmiyo bi yerlere
bende çok istiyorum yeni cicilerimin resimlerini eklemeyii.. :26:

kuzenciiimmm annemi evden bi yere gönderebilsemm hepsini teeek teeekk döküp fotoğraflıcam ama gitmiyo bi yerlere
bende çok istiyorum yeni cicilerimin resimlerini eklemeyii.. :26:

O haldeee teyzoşş bize gelmeliii bende sizee gelmeliyimmm ve çeyizcikleri berabercenekkk futuuğraflamalıyızzz kuzentoşş

ne kadarda uzun zaman olmuş bişeyler eklemeyeliii... :26:
aslında bu sürede epey şey aldım ama ya canım istemedii ya vaktim olmadıı bi şekilde aldıklarımı paylaşamadımm..
bugün vaktim varken hepsini olmasada bi kısmını ekliyim..
çoğunun fotisi yoktu netten buldumm.. hatta bazılarınınkiini bulamadım bilee.. artık zamanlaa eklerimm

teneke kutularımm aslında başka var ama resim bulamadım dahada almayı düşünüyorumm

çay kahve ve şeker koymayı düşündüğüm bernardodan aldığım saklama kaplarımm (1 büyük 2 orta boy).. ve biev marka şirin baharatlıklarıımm

ilk sayfada var ama yakındanda çekmişim fotisini ekliyim dedimm karaca kahvaltı takımımm..

bernardodan aldığım günlük çatal bıçak takımlarıım (biri doğum günümde hediye geldii ) bi günlük çatal bıçak takımım daha var aslında ama resmini bulamadımm.. :26::26: arzum yapışmaz setim..

günlük kullanmak için aldığım kahvaltı takımımmm ve kahvaltılığıı baharatlıklarımla aynı serii biev viola..

günlük yemek takımım karaca..

Baharımın aldığı yağ&limonluklarım ve mutfak saatimmm Pınarımın aldığı tepehome çay tabaklarımm bernardo kupa ve çerezliklerimm keremika çerezliklerim anneminn kipadan tanesi 1Tl günlerinden aldığı kaselerimm çok şirinlerr karacadan aldığım zeytinliklerimm

markafoni ve westwing alışverişleriii mutfak tekstilii ürünlerim (mor çiçekli eldivenler Baharımın hediyesii )

babamın doğum günüsü hediyesii korkmazzz tostkoliğimmm

sarev pike takımım Baharımın ve Nevinimin hediyesii Aryıldız maxstyle saten delux nevresim takımım ve özdilek battaniyemm (bunları ben aldımm ))

şimdilik bu kadarr resimleri olmayan daha bir sürü şey var hatta hatırlayamadığımm
zamanım oldukça resimlerini buldukça ve yeni bişiler aldıkça eklerimm..
markalarınıda özellikle yazdım eğer beğenip almak isterseniz bakarsınız die

Durmak yokk, çeyize devaammm

Kuzencimmmm hepsini biliyordumm zatenn çok güzellerr çoookk eldivenlerimizde aynıııııı

Evde evlenme çağında bir çocuk alınca doğumgününde alınacak hediyeler de ona göre değişiyor En çok babanın hediyesini beğendim Güle güle kullan aldıklarını bebeğim... Hepsi çok güzel

canımmm aynen öyle bu doğum günümdede liste yaptım verdim sırayla alın dedim
teşekkür ederimm tatlışımmm
o günler gelsede bi an önce kullansaaaammm

aaah güldencim ahhhhhh sen buralardaymışssın o ne konu başlığı anlamadım bende yaa seni bulamıcaktım sen demesen yaa
neyse güzelim aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inş.devamıda gelir

aaah güldencim ahhhhhh sen buralardaymışssın o ne konu başlığı anlamadım bende yaa seni bulamıcaktım sen demesen yaa
neyse güzelim aldıklarını mutlu günlerde kullanırsın inş.devamıda gelir

evett buralardaydımki benn
canım konu başlığından dolayı benim olduğumu tahmin edememişsindir normal yanii..
baktım düzenlenemiyo konu başlığı düzenlicektim aslında ama
daha aldığım şeyler varda işte hepsinin resmini bulamadımm.. evdede annem izin vermiyo dökmeme

benimki de 1-2 mırın kırın etti kızım nasıl çıkarcan hepsini yarısı ananende işinmi yok die kızlarda kızlar didim sonra yardım ettii ve hatta al bunuda çek dedi o kadarki alıştı yaniiiiiiiiii

benimki de 1-2 mırın kırın etti kızım nasıl çıkarcan hepsini yarısı ananende işinmi yok die kızlarda kızlar didim sonra yardım ettii ve hatta al bunuda çek dedi o kadarki alıştı yaniiiiiiiiii

ay ne güzel kuzum bizimkini ikna etsem bence o da o kıvama gelceeek ama nerdeee inadı inatt yanii
bende o evde yokken babamla dökeyim diyorum tekrar düzenli bir şekilde yerleştiririzz
hem annemde farketmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…