Ebrugul ufak adimlarla ilerlemek inan seni daha cok motive edecek..haftada 1 veye 1.5 en sagliklisi...
Emin adimlarla yurudugun ve soyanin drdilerine harfiyen uydugun surece verememe gibi bir luksun olmaz bundan emin olabilirsin...
Karabiber dedigim gibi hem diyetisyen hem burasi seni ikileme dusurecek...
O diyet kola vs diyet urunleri yiyebilirsin diyecek soya asla diyecek...
Ayip olurmu demissin kimswye ayip olmaz...
O sana kilo veremdim bu hafta dediginde iyi ozama bu hafta para almuyim demiycek emin ol....
Yinede senin kisiler fikrin saygi duyarim...
Amaikileme duseceginden emin olabirsin...buda diyet surecini uzatabilir...
O parayi bence spor salonuna versen daha iyi sonuc alirsin eminim...
Bazi arkadaslar zeytin yazmis karpuz yazmis...
Zeytini cok sevmeme ragmen 4aydir hala yemedim...
Bide iftar sofralarinda her iftariyeligin icinde gordugumde en cok yemek istedigim seyin bu oldugunu fatkettim ama malesef yasak....asla tuketilmeyecek...
Karpuz ise sirf seker bundanda sadece ince 1 dilim onuuda mumkun oldugunca aksaa birakmayin derim..sisiriyo....ertesi gun tarti malesef arti....
Sonra kilo gitmiyo diye aglarainiz valla....
Bir arkadasim peynirli simit filan demis..sen ye arkadasim sbaha kadar...soya arkadasimizin cizelgesine bakmadin

heralde. ..nasil kilo verdigi apacik ortada...
Peynirle simit ve peynirli simit arasinda daglar kadar fark var..bence once bu ayrintiyi kavra canim..elestiri yapmak icin elestiri yapmaya calismayalim komik duruma dusuyosunuz...
Simdi soya rkadasimizin bana versigi yetkiye dayanarak yeni arkadaslar kilo bildiriminizi soyam pazartesi istemis. .pazartesiye kadar yapin vciz

elgenizi olusturun...
Benim sizden istegim ise kisa zgecmis alalim bolelikle daha iyi tanimis olcaz birbirimizi...
Bide yediklerinizi hergun yazin hatalarinizi gorelim...ramazan dolayisiyla paylasmiyoruz menu ama soyacm

bence onlar yazsinlar dimi...
Hatalarinizi bayrama kadar en azindan cozmus olursunuz..bayramdan so.ra bizi yogun tempo bekliyo ona gore