Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Hosgeldin aramıza ebrugulcum...pekte bir farkımız yokmuş bende 74 le hamile kalıp 95 le girdim doguma 2 ay sonunda 83 tüm hep bir ileri bir geri 79 U göremedim takı 4 ay önce buraya gelip soyami tanıyana kadar şimdi 69 kıloyum ve yaşadığımın farkına vardim ben olduğumun farkına vardım...
Onceden evden dışarı çıkmayan ben şimdi evlere girmek istemiyorum:)))
Kilolarından korkmuyorum önümde 10 kilom daha var ama bende başladığımda 25 kilo nasil gider diyordum...şimdi bazen kendim bile inanamıyorum...teşekkürler grup arkadaslarım seviyorum sizi:)))

inşallahh bende senin kilona gelirimm
profilim altında ilk hedef 79 yazmıştımm çok önce ama hayır,,,,,
şi,mdi ilk hedef 84

Ozguveniniz o kilolar gittikce kat kat geliyor emin olun...
Aynalarla barisiyorsunuz..bide insanlar cok zayiflamissin diyince dunyalar sizin oluyor...oyle bir mutluluk hicbirseyde uok..piyangodan parami ciksin kilomu ver deseler..kiloyu tercih ederim..ama tabi parada hic fena o $IMG_20120811_024818.webp lmaz:))))

teşekkür ederim..
bu sefer çok kararlıyım. ve keşke burayı daha önce görseydim diyorum. göbeğim o kadar büyük ki beni gören 3.mü geliyor diyor.. özgüvenimi tekrar kazanmak istiyorum..

ebrucum sen fırsat buldukça geçmişden birşeyler oku inann çokk güzel yorumlar varr
başka topikleirnn geçmişinii fazla okumadımm okusam da hemen sıkılır bırakırdımmmm
ama burda öyle değill hercümleyi tek tek okuyorumm kaç gündürrr

gwarty baby maşallah çokk güzelsinn ve zayıfsınn
daha sonra kilolu halindende koysan nasıl vermiş olduğunuu görürdükkk

Siyacim biaey sorcam yA bize peynir geldi koy peyniri...tuzu yok denecek kadar az...
Ama emin olamiuom yaglimi bu..lastik gibi..o tarz bir peynir...bunu yiyebiliuormuyuz..dil peynirine benziyo sanki...

Karabibercim kilolu halimi sevmedigimden hic yok fotom diyebilirim.hamileykende hic cektirmedim...ama google a mutfagim konya seher yazarsaniz programdaki 85 kiloluk beni gorebilirsiniz:))))

merhaba soya ve diğer kızlar,

bu foruma kaydolmamdaki en büyük etken senin günlüğün soya sosu. kaydolmadan önce araştırma yaparken buldum günlüğünü ve sayfaları nasıl okuduğumu tahmin bile edemezsiniz. senin ve qwerty, yasemin, inci, insirahın başarılarınızı görünce karar verdim ve ben de varım dedim. yalnız birkaç gün önceye kadar çekirdek bir kadronuz vardı ve hepiniz yolu çoktan yarılamıştınız. hatta mezunlarınız bile vardı (bu arada bebek için tebrikler inci :)) ben de cesaret edemedim bana ayıracak enerjiniz olmaz senin tatilin ve diğer kızların ramazan yorgunluğu nedeniyle diye hiç yazmadım başlığınıza. ama şimdi görüyorum ki benim kilom civarlarında iki arkadaş katılmış aranıza. tabi kabul ettiniz mi emin olamadım :)) eğer müsade ederseniz ben de katılmak isterim. 29 yaşıma aybaşında girdim 90.5 kg ile ve yeni yaşta yeni bir ben istiyorum. evliyim, şu an çalışmıyorum. bu sabah itibariyle kilom 88.8 kg. yani senin başlangıç kilon soya :)) kendime bir günlük açtım, ilk hafta paylaşımım iyiydi fakat pazartesi günü annemi hastaneye yatırdığımız için bu hafta paylaşımda bulunamadım günlüğümde. hastanede doğru düzgün yiyecek bir şeyler bulamadığım için evden götürdüklerimi yedim ama öğün araları uzadığından pazar gününden beri sadece 300 gr verdim. annem hala hastanede. bu haftada yoğun geçecek.

beni de alır mısınız aranıza, lütfen :) almasanız da gelir okur arada yazar taciz ederim valla :)))

selam kizlar, hepinize merhaba )) qwerty hemen eline sopasi almissin canim ya, hayran kaldim valla ))))) bu arada koyden gelen peynirden yiyebilirsin donusumlu olarak... Yeni arkadaslar sadece lor yada dil peyniri yiyecek bilginize... Sen guzel kilo verdigin icin sana bu ayricaligi taniyorum... Arasira yiyebilirsin zaten olcuyu biliyorsun... Icindeki yag oranini bilmedigim icin hergun yemen dogru olmaz diye dusunuyorum... Annemle ilgili guzel dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar sagolun... Bugun babam ve enistem geliyor, su anda yoldalar, annemin haberi yok ona surpriz olacak )) sabah beri haril haril yemek yapiyoruz... Kac gundur sadece bircesit yemek yapiyor ve oyle yiyorduk oysa bugun nerden baksan alti yedi cesit yemek hazirladik, annemde sorup duruyor neden bu kadar yemek yaptigimizi )) canimiz istedi dedik, ozellikle bana bakiyor supheyle, yiyecekmiyim gercekten diye )))))))))) abooo bunlarin hepsini yersem istanbula tekrar 88 kilo olarak donerim ben )))) sizi seviyorum kizlar, bir an once doneyimde bol bol yazisalim artik degil mi ))

herkese merhaba eski sayfaları okuyorum hala çokfaydalı yazılar karpuzun yenmemesi gerektiğini bilmiyordum zeytini tahmin ediyordum ama sanırım işiime gelmiyordu ama zeytini tamamen çıkardım, lor peynir yiyorum ama sanırım benim aldığım pek lezzetli değil biraz zor yiyorum ama asla tAVİZ vermeyeceğim sadece lor yieceğim, burada sizlerle zayıflayacağıma inanıyorum daha önce de yazmıştım allah nasip ederse ben tüp bebek yaptırıcam o yüzden zayıflamam lazım kilo verirsem şansım artarmış doktor öyle dedi o yüzden zayıflayıp bir bebeğim olsun istiyorum çok hemde pazaartesi kilo bildirimi yaparım yürüyüşe devam... sevgiler herkese :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16:

bu foruma kaydolmamdaki en büyük etken senin günlüğün soya sosu. Kaydolmadan önce araştırma yaparken buldum günlüğünü ve sayfaları nasıl okuduğumu tahmin bile edemezsiniz. Senin ve qwerty, yasemin, inci, insirahın başarılarınızı görünce karar verdim ve ben de varım dedim. Yalnız birkaç gün önceye kadar çekirdek bir kadronuz vardı ve hepiniz yolu çoktan yarılamıştınız. Hatta mezunlarınız bile vardı (bu arada bebek için tebrikler inci :)) ben de cesaret edemedim bana ayıracak enerjiniz olmaz senin tatilin ve diğer kızların ramazan yorgunluğu nedeniyle diye hiç yazmadım başlığınıza. Ama şimdi görüyorum ki benim kilom civarlarında iki arkadaş katılmış aranıza. Tabi kabul ettiniz mi emin olamadım :)) eğer müsade ederseniz ben de katılmak isterim. 29 yaşıma aybaşında girdim 90.5 kg ile ve yeni yaşta yeni bir ben istiyorum. Evliyim, şu an çalışmıyorum. Bu sabah itibariyle kilom 88.8 kg. Yani senin başlangıç kilon soya :)) kendime bir günlük açtım, ilk hafta paylaşımım iyiydi fakat pazartesi günü annemi hastaneye yatırdığımız için bu hafta paylaşımda bulunamadım günlüğümde. Hastanede doğru düzgün yiyecek bir şeyler bulamadığım için evden götürdüklerimi yedim ama öğün araları uzadığından pazar gününden beri sadece 300 gr verdim. Annem hala hastanede. Bu haftada yoğun geçecek.

Beni de alır mısınız aranıza, lütfen :) almasanız da gelir okur arada yazar taciz ederim valla :)))
teşekkürler canım eğer gerçekten istersen tabiki başara bilirsin bak ne güzel vermişsin bile kilo bizim neler yaptığımıza bakıp takip ederek verebilirsin sende. Ben hiç bu kadar çok kilo vereceğimi düşünemezdim bile burayı ve soyayı bulmadan önce önemli olan kaçmak yapmadan spor yaparak sabırlı olup diyete devam etmek zaten insan kilo verdiğini gördükçe motive oluyor.

Karabibercim kilolu halimi sevmedigimden hic yok fotom diyebilirim.hamileykende hic cektirmedim...ama google a mutfagim konya seher yazarsaniz programdaki 85 kiloluk beni gorebilirsiniz:))))

bend egeçmişi okurkenn tamda bu soruyuu sordumm size enrden bulrumm görüntülerii diyee
tamamm canımm hemen bakıyorummm
yaşınızıı öğrenebilirmiyimm maşallah genceciksinizzz

kızlar bu arada sarı oldum:)))
incim sen beni bakir seviyordun ama bak bakalım bunu begencenmi:)))
birazdan resimde atarım...bugün oruç tutmadım gece kalkamadim...
Sabah nescafemle kuru kayısımı yedim...
Lorlu kahvaltımda tamam...
Pazartesi tartımı tam olarak bildircem...
gördüm canım gördüm resmini sarıda güzel olmuş yakışmış ama bana kalsa bakır daha güzel tabi senin bileceğin iş ben bayılıyorum bakır kızıl tonlarına mesela benim saçım liseden beri kızıl yaklaşık 10 seneden beri :1: Vazgeçemedim bir türlü arada vazgeçip boyadım koyu renge sonra bin pişman olup tekrar kızıla döndüm.bakalım şimdi ne yapacağım uzayacak saçım diplerim gelecek boyayamıcam bebek var diye.

::) bende okuyorum 66. sayfadayım :34:

bu foruma kaydolmamdaki en büyük etken senin günlüğün soya sosu. kaydolmadan önce araştırma yaparken buldum günlüğünü ve sayfaları nasıl okuduğumu tahmin bile edemezsiniz. senin ve qwerty, yasemin, inci, insirahın başarılarınızı görünce karar verdim ve ben de varım dedim. yalnız birkaç gün önceye kadar çekirdek bir kadronuz vardı ve hepiniz yolu çoktan yarılamıştınız. hatta mezunlarınız bile vardı (bu arada bebek için tebrikler inci :)) ben de cesaret edemedim bana ayıracak enerjiniz olmaz senin tatilin ve diğer kızların ramazan yorgunluğu nedeniyle diye hiç yazmadım başlığınıza. ama şimdi görüyorum ki benim kilom civarlarında iki arkadaş katılmış aranıza. tabi kabul ettiniz mi emin olamadım :)) eğer müsade ederseniz ben de katılmak isterim. 29 yaşıma aybaşında girdim 90.5 kg ile ve yeni yaşta yeni bir ben istiyorum. evliyim, şu an çalışmıyorum. bu sabah itibariyle kilom 88.8 kg. yani senin başlangıç kilon soya :)) kendime bir günlük açtım, ilk hafta paylaşımım iyiydi fakat pazartesi günü annemi hastaneye yatırdığımız için bu hafta paylaşımda bulunamadım günlüğümde. hastanede doğru düzgün yiyecek bir şeyler bulamadığım için evden götürdüklerimi yedim ama öğün araları uzadığından pazar gününden beri sadece 300 gr verdim. annem hala hastanede. bu haftada yoğun geçecek.

beni de alır mısınız aranıza, lütfen :) almasanız da gelir okur arada yazar taciz ederim valla :)))
Sen bayağı önceden okumuşsunn canımm,keşke daha önce bende bulsaydımm burayıı şimdiye çok tan vermiş olurdumm belkiii,hepp kendimii kandırdımm her pzartesii diyetteyimm diyeee
Bütün arkadaşalr yolu yarılamışşş ve soya sosununda diğer kızlarında birşeyii kalmamışşş bizlerii bırakmlazlar umarımm

selam kizlar, hepinize merhaba )) qwerty hemen eline sopasi almissin canim ya, hayran kaldim valla ))))) bu arada koyden gelen peynirden yiyebilirsin donusumlu olarak... Yeni arkadaslar sadece lor yada dil peyniri yiyecek bilginize... Sen guzel kilo verdigin icin sana bu ayricaligi taniyorum... Arasira yiyebilirsin zaten olcuyu biliyorsun... Icindeki yag oranini bilmedigim icin hergun yemen dogru olmaz diye dusunuyorum... Annemle ilgili guzel dilekleriniz icin tesekkurler arkadaslar sagolun... Bugun babam ve enistem geliyor, su anda yoldalar, annemin haberi yok ona surpriz olacak )) sabah beri haril haril yemek yapiyoruz... Kac gundur sadece bircesit yemek yapiyor ve oyle yiyorduk oysa bugun nerden baksan alti yedi cesit yemek hazirladik, annemde sorup duruyor neden bu kadar yemek yaptigimizi )) canimiz istedi dedik, ozellikle bana bakiyor supheyle, yiyecekmiyim gercekten diye )))))))))) abooo bunlarin hepsini yersem istanbula tekrar 88 kilo olarak donerim ben )))) sizi seviyorum kizlar, bir an once doneyimde bol bol yazisalim artik degil mi ))

evetttt biz bile özledikk senii

Back
X