selam kizlar, dun gece barda gonlum hovardaydi )) bugun 10:30 da uyandim... Dun size yazdiktan sonra ciktik bara gittik, baya eglendik, sarkilar soyledik... En son sarkici mikrofonu bana uzatti ben soyledim, hatta soylerken sarki sozunu unutup kendimi rezil bile ettim o derece )))))))) bol bol gobek attim... Orda program bitince night cluba gectik, ordada japonlar vardi onlara gobek atmayi ogrettim )))))) bir ara bas agrim tuttu anladimki eve donus vakti gelmis, eve donduk bizde... Su anda sersem gibiyim.. O kadar oynamisim ki heryerim agriyor yaw... Simdi altinkuma gidecegiz, pasta siparisi verdik dun onun parasini odeyecegiz... Beyaz kalpli bir pasta, uzerinde kirmizi guller var, cok seker bir pasta... 14 agustosta pastamizi alacagiz, o gun terasi kirmizi tullerle susleyecegiz, balonlar baglayacagiz heryere... Masa ortumuzde kirmizi renk.. Samdanlar alacagiz birazdan, cok guzeo bir susleme yapacagiz o gune ozel olarak... Hem annemle babama hemde kizkardesimle enisteme ozel bir gun yapacagiz, cok eglenceli olacak )) simdiden heyecanliyiz bugunden susleyesim var )) enistem gelirken tekila getirmis, artik acilisi ve kapanisi o gece yaparim ben ))))) senede bir yada iki kere icki hakkim var, bir tanesini o gun kullanacagim, su hastalik olmasa haftada bir gun mutlaka bir kadehte olsa icerdim eskiden.. Bu hastalik bir bakima iyi oldu, Allah hic bir kuluna sebepsiz birsey vermez degil mi)) belki de benim boyle icerek alkolik falan olacagimi anlamistir neme lazim )) neyse, cenem dustukce yaziyorum iste..son 4 gunumuz burda.. Persembe gunu istanbula donecegiz... Cuma gunu doktora gidecegim, muayene olmam lazim, vakti gelmis hatirlatici kurmustum.. Persembe donmemiz iyi oldu, en azindan cuma doktora gidebilirim...hadi daha fazla basinizi agritmiyayim, soya kacar ))