Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Zorluu süreçte burdan çokk şey öğreneceğimmm belkii burası eskisi gibii olmasada geçmişte mesajları okuyorumm onlardan çokk güzel bilgiler aldımmm ,
eskii arkadaşlarında gelmesinii çokk isterinn
aslında geliyorlar yazıyorlar amaa yediklerinii kimse yazmıyor sankiii

yediklerimizi yazmıyoruz çünkü ramazan ayı diye yazmıyoruz çünkü genelde oruc olan var oruc olmayan var
ama ramazandan sonra yediklerimizi yazmaya tam gaz devam bol bol eleştirilerde olur tatlım kafanı yorma

selam kizlar, panik yok, bayram sonrasi kilolar son hizla verilecek merak etmeyin )) bayramda ne yapacaksiniz ben asil onu merak ediyorum ))))))) o kadar israr ve ikrama direnebilecekmisiniz acaba? Merak etmeyin, ceza vermeyecegim... Bayramda ufak tefek kacamaklariniz olursa gormezden gelecegim ama hepsini yazmaniz sartiyla ve asla abartmamaniz kaydiyla ! Eger kacamaksiz atlatirsaniz memnun olurum, size de eziyet etmek istemem... Netice de o kadar sure oruc tuttunuz, bayrami dilediginizce yasamak hakkiniz... Merak etmeyin, aldiginiz yada veremediginiz her bir kiloyu size verdirecegim )) sevgilerimle...

canım sen bana nedemiştim birazda 65 kg takılır kalırsın demiştin takıldım kaldı takılsın bakalım eninde sonunda gidecek kılocuklarım

aslında artık yemek yemesini ben kendimce öğrenmış buluyorum ben yemek istesemde artık beynım ve mıdem aynı anda istemiyor anlıyacan gözümü baya doyurdum

örneğin dün sabah kahvaltısında çıtır sıcak bir simit aldıım gözüm hepsini yemek istedi ama beynım ise yarısını ye çünkü o sana yeter dedi

işte şu tartıda gıcıklık yapmasa kılocuklar düşü düşüverse ne ıyı olur

selam kızlar
bakıyorum takım tak tekmil burdaymış :)
kadir geceniz mübarek olsun
yasemincim çok güzel görünüyosun bu arada
38 bedene bi insem daha ne isterim kiiii

soyam 55 olmak istiyorum ben de
geçenlerde bi yerde okudum insanlar hedefledikleri kiloya inemeden diyeti bıraktıklarında verdikleri kiloyu geri alıyolarmış
beyin hedef kiloya şartlandığı için demek ki
ben de şimdi 60 hedefimi belirledim
dediğin gibi çok zayıf da olmak istemiyorum
ama eşimin zayıflığı yüzünden acaba 55 mi olsam diyorum
60lık halime bakıcam yani şu anda belirlediğim hedef o
60a bi erim de sonra 55e çekerim ben onu :)

bu arada bayramda kaçamak yapabilirizi okuyunca gözlerim yuvalarından fırladı
hemen dğşünmeye başladım hakkımı neyden yana kullansam acaba
ben memelekette olucam bayramda büyük ihtimalle
yazamayabilirim
o yüzden şimdiden kararlaştıralım kızlar
yanlış bişey yemeyim
çikolata su böreği sarma kaçamak seçeneklerim
sizce hangisini seçim :)

yediklerimizi yazmıyoruz çünkü ramazan ayı diye yazmıyoruz çünkü genelde oruc olan var oruc olmayan var
ama ramazandan sonra yediklerimizi yazmaya tam gaz devam bol bol eleştirilerde olur tatlım kafanı yorma

dün akrep arkadaşımızıa bunu söylicektim
burda hangi topikte ramazana saygıdan dolayı menü yazılmıyo
ben sadece burda diye biliyorum.
burdan tekrar soya arkadaşımıza ramazana ve oruç tutanlara bu saygıyı gösterdiği için teşekkür ediyorum....

selam kizlar, pazar alisverisimi yaptim... Pulbiber aldim ne kadar pahaliymis yaw, kilosu 30 lira.. Ama acisi muthis, yazliga geldigim ilk aksam yemege pulbiber koyucam, annem dediki buranin biberi acidir az koy.. Ben alismism ya istanbulda 2 yemek kasigi pul biber atmaya, gene attim tabi yemeye.. Gozlerimden yas geldi, oyle aciymis... O yuzden bir kilo biber aldim goturmek icin... Biber salcasi, birde kayinvalidem icin narcicegi kurusu aldim... Adamin dedigine gore seker ve astim hastalarina iyi geliyormus, demleyip iciricem bitaneme )) hergun arayip beni cok ozledigini soyluyor, taze fasulye almis ben seviyorum diye, persembe gunu pisirecekmis )) bende ozledim valla... Son iki gunum burda, sonra ver elini istanbul.. Yalniz bu sefer cok alisveris yaptim, kocamin yegenine nargile aldim, cok istiyordu nargile, gorunce dayanamadim.. Sizlere bile hediye alasim vardi kizlar o derece yani ))))) gerci aklimda bir fikir var ama dur bakalim daha zamani var ;) bu arada bugun regl oldum, daha bir hafta var ama hava degisimi sanirim erken oldum iste... Zaten iki gundur o kadar sismistim ki patlayacak gibi hissediyordum kendimi... Demek bu yuzdenmis... Aslinda kadir gecesinde oruc tutmak istiyordum ama bu sene kismet olmadi, ne yapalim seneye insallah... Bu arada hepinizin ve tum musluman aleminin kadir gecesi mubarek olsun, Allah tum gunahlarimizi affeylesin, dileklerimizi kabul eylesin... Hadi optum simdilik ))

Tamamm canımm,
İnann listelirinizii tek tekk okuyorumm kim ne yemiş neyin yanına ne almışş
soyanınn verdiği tariflerii not tutuyorumm
sizlerde gelince hatalarımızıı söyledikçe daha iyi olacak

Günaydın herkese,
diyete hiç kaçamaksız devamm.. dün gece çocukları uyuttuktan sonra spor yaptım. evde aylardır öylece duran koşu bandında 20 dakika hızlı tempoda yürüdüm. ama çok hamlamışım. önceden en az 40 dakika yürürdüm. şimdi 20 dakikada yoruldum. belki onun öncesinde çocuklar ile parkta koşturmanında etkisi vardır. ama ben şunu anladım ne kadar diyet yaparsam yapayım. sporsuz zayıflayamıyorum. haftada 4 gün koşu bandında yürümeye karar verdim. bakalım bu haftaya etkisi nasıl olacak..

Bende öyleyimm ayın 9nda başladım ve 6 ncı gün kaçamak yapmadan devam ediyorumm hergün yürüyüşede çıkıyorumm benn 40 dakka falan yürüyorumm şimdilikk
gittiğim parkta parkın uzunluğunca insanlar oraya kadar yürüyüp gerii dönüyorlarr benn oraya 2 defa varıp geliyorumm ve 40 dakka yapıyor sonra eve gelipp duşa giriyorumm ama nasıl ter atıyorumm
daha sonra 4 tur derkenn çoğaltayımm diyorummm
bayramdan sonrada spora yazılıyorummm
aslında elindeki spor aletinii iyi değerlendir canımm ,bence bulanmaz bir nimett

gunaydin kizlar, hemen tebrikleri yazayim, paphia, tebrikler canim.. Muhtesem bir duygu degil mi )) insanin inanasi gelmiyor... Hep daha fazlasini istiyor )) insirah, sana hangi kiloda dur diyecegiz bilmiyorum 50 kilodan bahsediyirsun ))))))) 55 de sabitle orda kalsin, hic bir kadina bir deri bir kemik vucut yakismas bence... Maksimum dusmek isteyecegin kilo 55 olsun... Ve merak etme, ramazan bitince tum hizimizla o kilolara dogru yol alacagiz canim )) yasemin 38 beden pantolonlar almayami basladin sen bakayim? Vay vay vay, kiyafet almayacagim diyen yasemine bak )) bende 60 a dusene kadar almam demistim ama hic bir sey olmayinca almaya mecbur kaliyirsun iste... Gule gule giy bebegim, daha guzellerini nasip etsin Allah... Qwerty'm, starim benim, sari saclarindan sen suclusun ))))) cok guzel olmussun, kac gundur yazicam unutuyorum )) masallah, Allah nazarlardan saklasin seni... Inci, kupayi biz aldik, cok guzel aldik, soke soke aldik, uzatmayacagim, en buyuk galatasaray ))))))))))) ve dun aksam tatli krizine girip tarcinli sut icen arkadasim, senide tebrik ederim... Isin ozunu kavramaya baslamissin, bu yolda kararli oldugunu gosteriyor bu davranisin, cok tesekkurler.. Aysss, burda istedigin kisi ile yazisabilirsin, kimseye yazisiyor diye kizmam, sadece saygisizlik yapilmasina kizarim, ki sen gayet iyi takipcilerimizden birisn )) istedigin zaman yazismalarimiza katilabilir, aklina gelen sorulari solabilirsin )) ve gelelim bana.. Bugun buyuk gun, birazdan pazara gidicez, once istanbula goturecegim seylerin alisverisini yapicam... Sonra aksam icin yemek hazirliycaz ve balkonu tullerle ve balonlarla susliycez... Annemle babamin 40. Evlilik yildonumu bugun... Kizkardesim ve enistemin ise dogum gunu.. Pasta sparisi vermistik, dun aksam onu aldik cok guzek bir pasta... Bembeyaz bir kalp, uzerinde kirmizi guller var... Annemler bayilacak... Kendime dun aksam elbise aldim, bu aksam onu giycem, face'e foto koycam yarin )) hadi ben ufaktan pazara gidiim buranin pazari oglene kadar ondan sonra toplaniyo, mucksss
Çok teşekkürler soyacımm,burda sen yazmıştınn eğerkii canınızz çikolata tatlımıı istedi yapın süt tarçın koyunn ,yok olmadı açmısın yemeğe saldıracağınıza meyve yiyinn bu çok hoşuma gitmiştii,eskiden olsa belkii yapamazdımm bunuu
elim birşeye gitmiyor artıkk hemenn beynimm dur diyorrr
Dün akşamm bir paket makarna yaptımm,yürüyüşe çıkmamm gerekiyordu hemen çıktımm geç kaldı eşim işten ve bekleyemedim,
ama salata falan hazırlayamadımm yanınaa makarnanınn neyse eşimm hazırlamaya başlamışş çocuklarla,arkamdan diyormuşkii eşimm ,ilk defaa anneniz bukadar kararrlı gördümm kesinn zayıflayacakk eminim demişş
oda biliyor eskiden böyle değildimm 3 günn yapsamm bozuyordummm

Bu arada dün makarna yaptım ama yemedimm tabikii,kendime 1 baget haşladımm onuu doğradımm tabağa ,yanına 1 domates ve 3 kaşık yoğurt koydumekmekk almadan yedimm akşamları ekmeksiz yiyorumm artık bende,

dün akrep arkadaşımızıa bunu söylicektim
burda hangi topikte ramazana saygıdan dolayı menü yazılmıyo
ben sadece burda diye biliyorum.
burdan tekrar soya arkadaşımıza ramazana ve oruç tutanlara bu saygıyı gösterdiği için teşekkür ediyorum....

Kızlar özür çünküü benn geçmişii okuyarak geldiğim içinn oralarıı göremedimm bende paylaştımm kusra bakmayınnn
320nci sayfaya geldimm bu arada

Selam güzel ve slim kızlarım ))

Laptopa el koydum bir süreliğine :Pp
Hemen size birşeyler yazayım istedim, öncelikleeee
Karabiber, seni can-ı gönülden tebrik ederim, mantığı kavramışsın bu bana yeter ))
ve bende eşinle aynı düşüncedeyim, bu şekilde devam edersen emin ol kısa sürede istediğin kilolara ulaşacaksın...
Ama hep hedeflerin küçük olsun, yani haftalık 1-1,5 kilo olarak hedefler koy... zaten bir süre sonra bakacaksın ki birleşmiş kocaman bir bütün olmuş ))
ben başlarken 28 kilo o kadar büyük bir rakamdı ki, o yüzden hep hedeflerim küçüktü... hatta 6-8 ay gibi bir süre düşünmüştüm ama 4-4,5 ay gibi bir sürede 28 kilo gidiverdi ))
tabi kilo vermemin durduğu zamanlarda oldu, böyle durumlarda spora verdim kendimi... Tavsiyem sporu hiç aksatmaman... Aksi takdirde selülit ve sarkmalar kaçınılmaz olacaktır..
Ben 13 yaşımdayken yanlış kortizon tedavisinden dolayı 3 hafta içinde 45 kilo aldım ve o günden beri kiloluyum... Hiç bir zaman zayıf olmadım (bir kere 59 kiloya düştüm ama düşüşüm ve geri alışım çok hızlı oldu, o yüzden onu saymıyorum, isteyerek yaptığım birşey değildi)
En büyük korkum kilo verdikten sonra sarkmaktı, Allahıma şükür ki, spor sayesinde sarkma yaşamadım, hatta bu sene ilk defa bikini giydim )) Bacaklarımda hiç selülit yok... (Maşallah deyip dilimi ısırayım )))))))))
o yüzden diyetin yanı sıra mutlaka spora önem verelim tatlım, bu çok önemli... hergün en az 30 dakika yapalım... hiç yapamadığımız gün 15 dakika da olsa yapmaya çalışalım, ilerde çok faydasını göreceğiz...

Eskiden imrenerek baktığım tüm kıyafetlerin içine girebiliyor olmak şu anda muhteşem bir duygu... Allah hepinize nasip etsin inşallah... Merak etmeyin, ben elimden geldiğince yardımcı olacağım size... Birlikte bu ufak sorunumuzdan kurtulacağız, birbirimize inanmamız ve destek olmamız yeter...

Hepinize kocaman öpücükler ))

herkesin kadir gecesi mübarek olsun mevlam tüm dualarımızı kabul eetsin inşallah ben de nihayet 80 kg oldum yani zorla da olsa uzun bir zamandan sonra 1 kg daha verdim yuppiiii azmimden dolayı kendimi alkışlıyorum ve soyaya tekrar teşekkürler bu topik sayesinde başaracağımı biliyorum inanıyorum artık kendime :)))

selam kizlar, suslemeler, yemekler, hazirliklar derken hersey hazirlandi,bitti... Muhtesem oldu )) simdi herkes cayini iciyor bende salincakta size yazayim dedim... Valla kosusturmaktan o kadar yoruldum ki uykum geldi )))))) bugun denize de giremedim, yarin sabahtan denize girerim artik cunku persembe sabah yola cikiyoruz... Burayi o kadar seviyorum ki hic gidesim yok... Hava bu kadar sicak olmasa omur boyu burda yasarim, insana huzur veriyor...

Günaydın kızlar

artık yazacak bişi de bulamıyorum oruc olunca harketler azaldığı yetmıyor gibi birde içimden yazmakta gelmiyor
bugunlerde tek derdim uyku habire uyukluyorum

selam kizlar, bugun gene cok sicak... Son gunumuz ya, iyice yanalim diye gunes parlayan yuzunu gosteriyor sanirim )) yarin bu saatlerde yolda olacagim, herhalde eve ulasmam 5-6 civari olacaktir.. Cuma gunu icin sabahtan noroloji doktorumdan randevu aldim.. Buranin havasindanmidir bilmem burdayken cok basim agridi... Agri kesici yasak oldugundan zorlandigim anlar yasadim bayaa.. Birde surekli golgeler goruyorum, doktor gozle ilgili olabilecegini soylemisti, iki ayri goz hastanewine gidip mr dahil her turlu test yaptirdim hic bir sey cikmadi... Gozlerimin masallahi var yani.. Test sonuclarini doktora gosterecegim bakalim ne diyecek bu golgeler icin... Bunlari kistler yapiyor bence ama doktorum hayir diyor israrla... Gozde de birsey cikmadi bakalim simdi ne diyecek, eger gene kistle ilgili degil derse kacin kizlar, bunu tek aciklamasi var, uc harflilere karistim ))))))))))) sakasi bile kotu ama yasadigim seyi ancak boyle tarif edebilirim... Surekli etrafinizda golgeler dusunun, elinizi hareket ettirdiginizde sanki tul varmis gibi hareket eden bir golge dusunun... Baktiginiz heryerde golgeler dusunun... Surekli boyle bir durumdayim ve bu durum 8 aydan fazla bir suredir boyle.. Ilaclar yapiyor desem bu ilaclari 2 seneden uzun suredir kullaniyorum, anlamadim... Neyse ya, bu ara surekli hastalik yaziyorum ben.. Olumlu dusunelim olumlu olsun degil mi))

bu arada face'e yeni aldigim elbisemle cektirdigim resmimi koydum, gecen sefer koydugum resimde arkadaslarim arayip neden ustume tisort giydigimi sordu, neden elimi karnima koydugumu sordu... Bikinili fotografmi koysaydim facebooka dedim? Ellerimi nereye koyacagimi bilemedim bende karnima koydum dedim... Gobegimi saklamak icin koydugumu dusunmusler ))))) bende boydan fotograf koydum, elimide bilerek karnima koydum, cunku bu seferde arayip elbisenin bel bolgesi genisti gobegin varsa da gizlemis diyeceklerdi ))) tum bu soylemlerden kurtulmak icin boydan fotografimi koydum kurtukdum artik bakip bakip dursunlar, sisman olsam derrrt, olmasam derrrrttt... Bir arkadasim var ismi baris, cocuklugumuzdan beri kankayiz, ben ona abla derim o da bana abi, o derece yani )) eskiden incecik bir delikanliydi, evlendi ayrildi sonra kotu beslenme ve alkol sebebiyle cok kilo aldi, benim resimleri gordukten sonra sabah aksam yurumeye baslamis... Inanmiyormus resimdekinin ben olduguna )) istanbula donunce hemen goruselim diyor, o sen olamazsin diyor bana )))))) son bir senedir onun isleri sebebiyle gorusemiyordukta, uzun suredir beni gormeyip birden resmi gorunce sok oldu tabi... Neyse, hazirlanayimda denize gideyim ben, sicak fena carpti beni yawwww

bu arada face'e yeni aldigim elbisemle cektirdigim resmimi koydum, gecen sefer koydugum resimde arkadaslarim arayip neden ustume tisort giydigimi sordu, neden elimi karnima koydugumu sordu... Bikinili fotografmi koysaydim facebooka dedim? Ellerimi nereye koyacagimi bilemedim bende karnima koydum dedim... Gobegimi saklamak icin koydugumu dusunmusler ))))) bende boydan fotograf koydum, elimide bilerek karnima koydum, cunku bu seferde arayip elbisenin bel bolgesi genisti gobegin varsa da gizlemis diyeceklerdi ))) tum bu soylemlerden kurtulmak icin boydan fotografimi koydum kurtukdum artik bakip bakip dursunlar, sisman olsam derrrt, olmasam derrrrttt... Bir arkadasim var ismi baris, cocuklugumuzdan beri kankayiz, ben ona abla derim o da bana abi, o derece yani )) eskiden incecik bir delikanliydi, evlendi ayrildi sonra kotu beslenme ve alkol sebebiyle cok kilo aldi, benim resimleri gordukten sonra sabah aksam yurumeye baslamis... Inanmiyormus resimdekinin ben olduguna )) istanbula donunce hemen goruselim diyor, o sen olamazsin diyor bana )))))) son bir senedir onun isleri sebebiyle gorusemiyordukta, uzun suredir beni gormeyip birden resmi gorunce sok oldu tabi... Neyse, hazirlanayimda denize gideyim ben, sicak fena carpti beni yawwww

soyama fotona baktım baktım döndüm tekrar baktım
şahane görünüyorsunnnnn
incecik olmuşsun bence daha zayıflama
artı yüzün hiç küçülmemiş çok mükemmel
benim yüzüm çöktü yaaa şimdiden
dün bi arkadaş yüzün zayıflamış dedi
göbek aynen duruyo yaaaa
ayyy 60 olsaydım biiiiii
bu arada bacaklar kollar çok güzel ve hiç sarkmamışsın
iyi ki bu topikteyim beni de zayıflatacaksın ona göreee
bu arada saçlarını mı kestirdin
saç kesimin çok güzelllll

bu arada face'e yeni aldigim elbisemle cektirdigim resmimi koydum, gecen sefer koydugum resimde arkadaslarim arayip neden ustume tisort giydigimi sordu, neden elimi karnima koydugumu sordu... Bikinili fotografmi koysaydim facebooka dedim? Ellerimi nereye koyacagimi bilemedim bende karnima koydum dedim... Gobegimi saklamak icin koydugumu dusunmusler ))))) bende boydan fotograf koydum, elimide bilerek karnima koydum, cunku bu seferde arayip elbisenin bel bolgesi genisti gobegin varsa da gizlemis diyeceklerdi ))) tum bu soylemlerden kurtulmak icin boydan fotografimi koydum kurtukdum artik bakip bakip dursunlar, sisman olsam derrrt, olmasam derrrrttt... Bir arkadasim var ismi baris, cocuklugumuzdan beri kankayiz, ben ona abla derim o da bana abi, o derece yani )) eskiden incecik bir delikanliydi, evlendi ayrildi sonra kotu beslenme ve alkol sebebiyle cok kilo aldi, benim resimleri gordukten sonra sabah aksam yurumeye baslamis... ınanmiyormus resimdekinin ben olduguna )) istanbula donunce hemen goruselim diyor, o sen olamazsin diyor bana )))))) son bir senedir onun isleri sebebiyle gorusemiyordukta, uzun suredir beni gormeyip birden resmi gorunce sok oldu tabi... Neyse, hazirlanayimda denize gideyim ben, sicak fena carpti beni yawwww

canım bayıldım resmine bu negüzellik anlatamam gerçi ben resmin sabah görmuştum

insıra ben gibi takıldın bacım 60kg diye diye ben 65kg diye diye oldum şimdi sıra 60kg beynımın köşesinde 60kg şimdi allahın izniyle olacaz sen benle diğerlerine göre biraz daha çabalıyacaz olsun arkamızda bu topık olduğu sürece

soya bizim burda ağustos ayının öğlen vakti(saat 11, ile 15,00)arsı denize girmeyiz ala düşer derler ne derece doğru ne derece yalan bilmem sadece söylemek istedim dikkat ettttttttt

Gwerty baby yemeğin enfes görünüyor
bak inci hamile canı falan çekmesin

birde tarifini yazarmısın
artık ne yemek pişireceğimi şaşıyorum sen bu konuda maşallahın var gerçi sen her konuda iyisin

arada değişik tarifler yaz şekerim tabi zahmet olmazsa

Gwerty baby yemeğin enfes görünüyor
bak inci hamile canı falan çekmesin

birde tarifini yazarmısın
artık ne yemek pişireceğimi şaşıyorum sen bu konuda maşallahın var gerçi sen her konuda iyisin

arada değişik tarifler yaz şekerim tabi zahmet olmazsa

bencede yemek mükemmel görünyordu yasemin daha canım çekmiyor öyle yemekler falan :D ama en sevdiğim yemeklerden biri hünkar beğendi sanırım qwertybaby sadeleştirip yapmış diyete uygun görünüyor patlıcanı közlemiş üzerine yoğurt yoğurtdun üzerine de domatesli et koymuş ben öyle anladım resimden.

Back
X