şöyle bir ömürlük sevilemedim..

Nasip kısmet vakti geldiğinde sizi bulur dert etmeyin, her aşkla evlenende mutlu olmuyor. Toz pembe bir bulut dünyası gibi görmeyin evliliği. Geçim derdi çoluk çocuk derdi neler yaşıyor insanlar...
Dilerim gelecek günleriniz gönlünüze göre mutluluklar getirir

uğraş. şans ver. ben tanımaktan gocunmuyorum hepsine de söylüyorum sevgilim olmadı ama şans verip tanımaya çalıştıklarım oldu diye.
Şimdilik ikinci plana attım bu durumu ama tekrar aşk kapımı çalınca bu sefer uğraşıcam teşekkür ederim tavsiyeniz için.

hepsini gördüm hala görüyorum:) evli değilim yalnızca:) allah beterinden korusun çok şükür bugünüme.. ben evliliği bebiş için istiyorum. yoksa sevgili de kalabiliriz :))

Yapmayın kızlar ne bu karamsarlık!
35 yaşımda aman ben zaten bebe de istemiyorum, hangi yakışıklı ile gönlümü eylesem diye bakınırken kocacımla karşılaştım.
Hep diyorum asla ciddi olmayan bir ilişkide lay layyyy lom tatildi, gezmekti derken evlendik.
Şu Alya mıydı neydi diyor ya gerçekten biz dünyanın en büyük aşkını yaşıyor olabiliriz!!!!!!

ömürlük dediğim hani böyle sebeplerden bitmeyen. muhakkak bir süre sonra yerini alışkanlığa bırakır o ayrı..
o da sorun iste ev arkadasi gibi olmak bir taraf mutsuz diger taraf arayista felan cok fena burada okuyoruz bekarligin kiymetini bilmiyoruz

Benim arkadaşlarımdan birisi itiraf etmişti,
Şimdi bu hanımların bir kısmı paraya geliyor ya, erkeklerde bunun farkında. Evlendikten sonra hayatta saygı duymuyorlar, kendilerine muhtaç olduğunu bildiklerinden her türlü haltı yiyorlar.
Bir kısım hanımda sevgililik döneminde çok süründürüyor, nişan, evlilik, çocuk sürecinde güç erkeğin eline geçiyor o da intikamını alıyor.

Sanıyorum benim bir ömür sevebilmem için karşımdaki insanın beni sevdiği için gelmesi(para,mantık, evde kalmışlık, aile baskısı vs ile değil) ve hata yaparsam beni bırakıp gidecek güçte olması, affetmemesi gerekir bunu bilirsem hata yapmam demişti. Ne kadar doğrudur bilmiyorum.

Kaç yaşındasınız tam olarak?

23. diyorum ki bu yaşta bile bu kadar mantıkçı bakıp gözüm kör olamadıysa ilerde hiç olmaz aşk hiç gelmeyecek.

aaaayyyyyy maşallahhhh yaaa. lale darısı başıma.. aşk çok güzel bişey allah herkese yaşatsın inşallah

ben hiç para için olmadım ki. bir de hep kesin ayrılıklarım oldu dönmedim, tanıma uyuyorum ama cıks:) . biri demişti ki yarının yok korkuyorum bişey demeye ayrılırsın diye, beni bırakmaz diyemiyorum. biri dedi bana sen çok fazlasın devam edemiyorum, biri dedi okumanı istemem biri dedi çalışma para ihtiyacını karşılayayım. hepsine hayır dedim. ben daha çok çalışma otur diyenlere denk geldim ama benim istediğim bu değil güvenemem ekonomik baskı çok fena. az da olsa kendim kazanayım. olmadı yani. biri dedi sana söz geçmez biri dedi prensiplerin ağır biri dedi özgürlükçüsün biri dedi katısın( her biri başka başka değil tabi karışık yazdım )

bu kadar adam kötüydü de sen iyilik meleği miydin orasını anlamadım?
hiç kendi hatalarından bahsetmemişsin. hani fazla kişi olmaz karşına çıkan vs anlarım ama bunca adamın hepsi yamuksa demek ki kaliteli erkekleri çeken bir tarafın yok hep yamuklar sana yanaşıyor.

kendini iyice bir sorgulayıp değişim sürecine gir derim.

Üzücü deneyimler yaşamışsınız, umarım düzgün birini bulup güzel bir evlilik yaparsınız.

Ama şu var. Daha önce de yazmıştım bir konuya. Murphy kanunlarına göre bir şeyi istemekten vazgeçtiğiniz anda o şey gerçekleşir. Yani, beklemeyin. Beklemediğiniz anda gerçekleşecektir güzel şeyler.

Ben 20 yaşındayım, şu ana kadar hiçbir deneyimim olmadı bu konuda. Aşık da olmadım. Açıkçası bir beklentim de yok. Çok genç olduğumu biliyorum ama yine de umutsuzum bu konuda. Ama içinizde bir sevgi boşluğu olmasını çok iyi anlıyorum. Ben de bu durumdayım.

Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisine göre sevgi görmek de önemli ihtiyaçlardan ve bundan mahrum kalmak büyük sıkıntı. Yapabileceğiniz tek şey kendi kendinizi sevebilmek, eğer becerebiliyorsanız ki ben beceremiyorum bu dönem. Ve beklemeyi bırakın.

Allah gönlünüze göre versin.

kaliteli erkekleri çeken tarafın yok derken?

doğru dedin. tamam aşkitoom diyip para yemeyi kabul etseydim, çatır çatır sevişip sonradan aaay hataydı deseydim kaliteli erkekleri çeken tarafım olurdu.

bu iş iyilik meleği olmakla alakalı değil. kötülerdi sonlandırdım iyilik melekliği nerde burda?

allah aşkına bi bahsetsenize kaliteli erkek çeken yanlarınızdan.

kadın olsan aldatılmazsın diyen ruh hastaları geldi aklıma mesajınızı okuyunca.

Valla ben baştan sınırlarımı çizdim açık açık konuştuk sözlümle yüzükten önce, insan empati yapabilmeli bence. Yani ben ondan ne bekliyorum o ne bekler benden diye düşünüp söyledim içimdekileri. Sevdiğim zaman kolay pes etmeyip savaşabileceğimi ama sadakat konusunda katiyen esnek olmadığımı fln. O da benden beklentilerini isteklerini söyledi öyle aman aman zor şeyler değildi. Ne bileyim işte şuanlık netiz güzel gidiyor herşey, bazen açık ve net olmak gerekiyor bence gerçi benim yaşla da alakalı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…