şöyle bir ömürlük sevilemedim..

Sen sevgini söylemedin ama bak söyleyenler var gibi bir nispet miydi bu? Beyinsizmiş tam.
Bende de oldu öyle bir mal. Seni seviyorum demediğim için kavgalar çıkarttı ayrıldım. Gitmiş başkalarıyla görüşmüş. Tabi salya sümük yine bana döndü. Bir de demez mi sen beni boş bıraktında gittim.
Zaman kaybı gibi geliyor ama her yanlış doğrunun kıymetini artırır
Belki çok kurbağa öpmek zorunda kaldık / kalacağız ama gerçek prensi mutlaka bulacağız

Selam Mangolubira, yazdiklarinin hepsini okumadim -Bir yerinden sonra bu kadar uzulmene dayanamadim-
Oncelikle hayatinin hicbir yerinde sevilmemek diye birsey yok, seni seven bir ton insan vardir, sen hicbir erkegin sevgisine muhtac degilsin. Bu devirin erkekleri boyle once onu kabullenmen gerek, ikinci kabullenmen gereken sey ise kendi kendini sevmek ve bununla yetinebilmek. 21 yasindayim bir cok kez safca duygularla sevildim ama aklim hep ucari kacariydi deger veremedim ya da benim deger verdigim insani ailem dogru bulmadi. Yaslarimiz yakin, daha cok erken, hayata bile baslayamadik bence. Bu guzel gunleri degerlendirmek lazim, elbet guzel biri cikar karsina, dua et. Bu arada unutursun diye onerdigim seyleri ekstra siyah yapma fikri simdi geldi aklima. Baska da onerim yok :) Zaten hayatta ne tecrubem var ki benimde, yasadiklarim itibariyle bildiklerim bunlar :)

aynen öyleydi badoşum. çok ağladı. cidden ağladı ama dönmedim.

haha:) canımsınn:) küçüksün benden ama ne güzel yazmışsın öyle:)

yaşadığın acılar artık kendini salıp birinin sevgisine sığınma ihtiyacı yaratıyor. inan eskiden zerre ihtiyaç duymazdım..

O kadar iyi anliyorum ki, bu sevgiyi karsilayabilecegin birseyler bulman lazim. Mesela cevrenden, ya da yeni iliskiler kurarak, farkli insanlar taniyarak icindeki kirginliga olan odagini degistirebilirsin. Cok uzuldum insallah hep mutlu olursun

O kadar iyi anliyorum ki, bu sevgiyi karsilayabilecegin birseyler bulman lazim. Mesela cevrenden, ya da yeni iliskiler kurarak, farkli insanlar taniyarak icindeki kirginliga olan odagini degistirebilirsin. Cok uzuldum insallah hep mutlu olursun
mesela ben kendimi geliştirmek için kursa başladım diyelim ya da bi süre ilişki istemiyorum dedim. karşıma biri çıkıp "yalvarıyor " sana yemin ediyorum şans vermem için yalvarıyo. belki başkadır diyorum. o yalvaran insan gidiyo başkası geliyo sonra.

Ahhhh ahhh ayni dertten muzdaribiz ben umudumu kaybettim mangolu bira insallah sen kaybetmessin

28 yasindayim insanin karsisina cikanlar hep mi dengesizler olur bir kere adam akilli gercekten birini sevdigime inandim oda imkansizdi o yuzden artik vazgectim bu evde yaslanacagima eminjm ben

Evvelim ayni durumdayizda sen kimle.ciktin kiz ben onu kacirmisim
Aman evde kalmak sokakta kalmatan iyidir
Kader kismet diyip yaslancaz galiba

hiç belli olmaz. ama bıktık artık haklısın.

Onun icin biraz zaman gerekli iste, madem ki sen bu kadar zor seyler yasadin biraz zamanla tanimalisin o yalvaran kisiyi, acaba seni gercekten seviyor mu, her zorlugunda yaninda mi bunu ancak zamanla gorebilirsin. Seni biraz tanimak istiyorum ayagina test et, eger sevgisi gercekse zaten belli olur, ha iliskiye basladiktan sonra degistiklerine bir cok kez sahit olduguna gore o iliskiye de sakin guvenerek baslama, kimseye alismamalisin, koru korune baglanmamalisin, zaten o igrenc hareketlere basvurdugu anda "zaten hepsi boyleydi, cok yasadim" deyip verirsin yolunu. Belkide sen cok sevgini belli ettigin icin boyle oluyordur, iliski icinde (herkes icin gecerli degil bu tabiiki ama) biraz kendini cek, merak etsin, sir dolu ol. Sevgini yigma yani, karsindaki seni kazansin. Sevilmeyi bekleyen ve hak eden kocaman bir kalp var icinde, birak hak eden zaten ulasir ona

Evvelim ayni durumdayizda sen kimle.ciktin kiz ben onu kacirmisim
Aman evde kalmak sokakta kalmatan iyidir
Kader kismet diyip yaslancaz galiba

Yok be ben kimseyle cikmadin en fenasida o kimisi kalkar aleni yakinladir hoslandigini belli eder ama tek bi adim atmaz ya kendi kendine gelin guvey olmus gibi hissediyorsun bi iki kerede karşıma evli barkli dengesizler cikti

En sonundada ben yagmurdan kacarken doluya tutuldum oylece sirilsiklam kalip hasta oldum

hissizleştim dediğim bu. inanmıyorum. haklı da çıkıyorum işin kötüsü.

yanımda oluyolar evet hele gay sandığımız çok iyi çok anlayışlı bir gör. ama sebebi şaibeli.

@mangolubira Benim demek istediğim deneme şöyle şimdi siz sevmeden bir şans vereyim belki ilerler ben de severim belki diye mi düşünüyorsunuz?Benim düşünce yapım farklı da biraz bu konuda ondan. Asla muhafazakarlıktan filan değil tabii siz demişsiniz aynı anda idare eden var tabii öyle bir kefeye sizi koymadım ilişki deneme sayınız için.Birini seversiniz o da sizi sever ilişkiye başlarsınız çok seversiniz anlaşırsınız ömürlük bu olur benim bildiğim ondan öyle yazdım ilk yorumda.Hakkınızda hayırlısı sizi hak edecek birini bulur mutlu olursunuz umarım.

yok yok anladım ama biri daha demişti bana kaç kişi oldu böyle diye o yüzden dedim.
dışardan bakan biri olarak haklısın.

benim durumum biraz farklı canım. beni koruyacak birine ihtiyacm var fiziksel olarak da hatrı sayılır biri olarak da. acı ama durum böyle.

ben de mesela bakıyorum işi gücü yerinde çevresi var sözü geçen biri, e bana da diller döküyo. tamam diyorum konuşuyorum zamana bırakıyorum. ama olmuyo hep farklı bişey çıkıyo.

Sen daha yolun basindasinda ben gercekten artik vazgectim

Onceden vazgectim desemde icimde hep umut olurdu caktirmadan caktirmadan hayaller kurarsim sindi oyle herseydeb vazgecmisim

sen de 45 yaşında değilsin deme öyle. ama ben şimdiden böyle ümitsizsem ilersi nolur bi düşünsene....
inşallah çıkar karşımıza iyi insanlar ve sever seviliriz evvelim
zor tabii.ben de aşktan yana hep şanssız tayfadan olduğumdan seni anlıyorum, benim durumum biraz kendimle ilgili gerçi ama sonu yine yalnızlığa çıkıyor

he ya isterdim ki ilkim sonum olsun ama olmuyo insan aramaya mahkum

Anladım bu sefer.Ya bu olumsuzluklar beni de buldu iki kere ben de şimdi uğraşmıyorum hayat işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…