Söylemek için erken mi?

Hayirli olsun oncelikle.
Zaten bekleyeceginiz en fazla 3-4 hafta kalp atisi icin, bence kesinlikle bekleyin.
Sadece ailelerde kalacaksa baskalarina soylemeyeceklerse paylasilabilinirde tabi, cunku insan icinde tutamiyor degil mi, paylasmak istiyor.

Sanırım o test lere kadar bekleyemem maşallah nasil sabrettiniz. İnşallah hepsi miss gibi çıkmıştır testlerin bir de nickiniz çok güzel ya çok hoşuma gitti
Valla ikili test 3 ay dolunca yapılıyor gibi, bir de nasip kısmet tabii ama genelde kalp durma ya da atmama olayları 7-10 hafta arasında yaşanıyor. 10 haftayı dolduran bir sonraki levela geçiyor gibi o yüzden 11. hafta ikili testini beklemek zor olmadı benim için Sonra 20. haftadaki genel taramayı bekleyeyim derken eşim su koyverdi.
Testler güzel çıktı çok şükür, darısı sizin başınıza.
Teşekkürler, normalde 38 numara giyiyorum ama hamilelikte ayaklarım 3 kilo oldular gerçekten

Hayirli olsun oncelikle.
Zaten bekleyeceginiz en fazla 3-4 hafta kalp atisi icin, bence kesinlikle bekleyin.
Sadece ailelerde kalacaksa baskalarina soylemeyeceklerse paylasilabilinirde tabi, cunku insan icinde tutamiyor degil mi, paylasmak istiyor.
K.babamin aile içinde tutabileceginden supheliyim evet ya cok güzel bir duygu insan paylasmak istiyor. Ama akrabalar falan olgun olsa biraz

genelde bunu bayanlar yapıyor canım. aslında sende olan bir özelliği kıskanıp seni bi şekilde bir şeyle vurmak niyetleri. yani vardır ya hani etrafında seni bi şekilde bozmak isteyen insanlar onların eline geçmiş bir koz buda. tabi biraz merhameti olan bununla vurmaz. çünkü takdiri ilahi . hiç birimizin garantisi yok değil mi ? 2 kişiyle bu yüzden aramız açıldı eşimin yanında bile yapınca oda dayanamadı artık. bizde görüşmüyoruz. zaten bunlar eşimin arkadaşlarının eşi. çok problemde değil zaten. bu sebeple hiç kimseyle görüşmeyen arkadaşım var mesela. ne bir yemeğe gelir ne bir toplantıya. eşi tek katılıyor. insanalrın neler yaşadığını bilemeyiz. llah sağlık versin bebişlere

Maşallah. amin ya ben de sorunsuz yaşarım umarım bu sefer. Esinize kizmayin yaaa erkekler bu konuda cok daha hevesliler cok mu sisiyor ayaklar acaba benim de oyle.olur

Maşallah. amin ya ben de sorunsuz yaşarım umarım bu sefer. Esinize kizmayin yaaa erkekler bu konuda cok daha hevesliler cok mu sisiyor ayaklar acaba benim de oyle.olur

40 numara spor ayakkabı giyiyorum , normalde 38 giyerken.
Uzun yol yapmış kamyon şoförü gibiyim.
Ama dengeli beslenir, düzenli yürüyüş yaparsanız böyle olmazsınız korkmayın

Evet ya kadınlar bazen çok garip davranıyor. Halbuki bütün güzel seyleri birbirimiz icin dilesek ne güzel olur. Bir kuzenim var benim de böyle. İkimizin de sevgilisi vardı, biz işte esimle yuz göz olmayalim akrabalarla falan diye sakladik hep, aileme de söylemedim ben zamani gelince herşey oldu güzelce. Ama kendisi herkese yaydi sevgilim var diye, evlendirin diye tutturdu, babası vermedi millete rezil oldu bir suru olay. Ve onun da sevgilisi var neden kimse bilmiyor da ben bu sıkıntıları cekiyorum diye, sevgilim le yani esimle benim fotograflarimi çalıp sahte hesapla onlari yukleyerek şantaj yapmıştı ailem görsün diye. Şok oldum hem kendi kendisini rezil etti hem de faturayı hiç alakam olmamasina rağmen bana kesti. Cok kirildim, yıprandım. Allahim onun planlarini tepetaklak etti kimse o fotoğrafları gormedi. Bu santaji yapan kuzenim düşünün... Fotoğraflar normal el ele ya da selfie tarzıydı ama ozelim ve ailem bilmiyordu sonuçta. Diyeceğim o ki o kıskançlığı cok büyük bir dersle gördüm yani

Bence bi süre geçmeden soyleme

Ebet ilk tecrübenin çok etkisi var ama insanlar sürekli soru sorup binaltiyo ya ondan cok sıkılıyorum

[Q="manikurlukedi, post: 42286657, member: 547465"]Anladım canım teşekkürler cvp için..Çok tatlıymış merak ettim. .[/QUOTE]
Rica ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…