- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
ilk adımı ben attım derken tam olarak naptığınızı söyleyebilir misiniz ? (özel değilse)Sahsen esime ilk adimi ben attim. Bunda problem görmüyorum. Hayir dese egom bunu kaldirabilirdi. Size hayir dese her gün karsina cikabilirmisiniz sinifta? Ilk onu bir düsünüm derim
ilk adımı ben attım derken tam olarak naptığınızı söyleyebilir misiniz ? (özel değilse)
Sizden hoşlanmayan adama açılmanız pek bişey değiştirmez. Reddedilmeyi kaldırabilecekseniz açılın.herkese merhaba kk üyeleri. sınıfınızdan bir erkek düşünün.hoşlanıyorsunuz çocuktan. belli de etmişsiniz. ama çocuk bir ara çok soğuk yapıyordu,konuşmuyordu bile. ama şimdilerde normal-sıcak arası davranıyor. yani bir ara soğuktu şimdilerde normal diyeyim.
birlikte olsak çok güzel olurdu diye bir his var içimde. ve gördüğüm kadarıyla çok kafa dengi birine de benziyor. eninde sonunda duygularımı söylemek istiyorum ama gerek çevremde gerekse internette forumda bunu yapanların olumlu sonuçlandığını görmedim. seven erkek gelip söylüyor nihayetinde.bu bir gerçek. buraya kadar evet söylememeliyim diye düşünüyorum ama ya kabul ederse ya birbirmizi tanıma noktasında bir şans verirse? diye düşünmekten kendimi alıkoyamadığım için söyleme fikri de cazip geliyor (şimdi olmasa da günün birinde) ihtimal yüzde 10 olsa bile.
sizlerin bu söyleyip söylememe konusundaki fikri ne?Reddedilirsem aynı sınıfta olduğum için rezil olma ile ilgili düşünceniz nedir?
bence direkt gidip hoşlanıyorum demek eskide kaldı çıkma teklifi gibiherkese merhaba kk üyeleri. sınıfınızdan bir erkek düşünün.hoşlanıyorsunuz çocuktan. belli de etmişsiniz. ama çocuk bir ara çok soğuk yapıyordu,konuşmuyordu bile. ama şimdilerde normal-sıcak arası davranıyor. yani bir ara soğuktu şimdilerde normal diyeyim.
birlikte olsak çok güzel olurdu diye bir his var içimde. ve gördüğüm kadarıyla çok kafa dengi birine de benziyor. eninde sonunda duygularımı söylemek istiyorum ama gerek çevremde gerekse internette forumda bunu yapanların olumlu sonuçlandığını görmedim. seven erkek gelip söylüyor nihayetinde.bu bir gerçek. buraya kadar evet söylememeliyim diye düşünüyorum ama ya kabul ederse ya birbirmizi tanıma noktasında bir şans verirse? diye düşünmekten kendimi alıkoyamadığım için söyleme fikri de cazip geliyor (şimdi olmasa da günün birinde) ihtimal yüzde 10 olsa bile.
sizlerin bu söyleyip söylememe konusundaki fikri ne?Reddedilirsem aynı sınıfta olduğum için rezil olma ile ilgili düşünceniz nedir?
Ya biraz arkan oldum. Bana karşı çok ilgili diyemem ama soğuk nevale de değildi.normal arkadaş gibi hatta baya espri yapıyordu banaArkadaşça yaklaşın onun ne hissettiğini, istediğini anlamaya çalışın ona göre bir adım atın
Benim en yakın arkadaşım eşine kendisi ilk adımı attı 3 senedir evliler böyle düşünmemelisin bence :)ama gerek çevremde gerekse internette forumda bunu yapanların olumlu sonuçlandığını görmedim. seven erkek gelip söylüyor nihayetinde.
hoşlanıyorsunuz çocuktan. belli de etmişsiniz
İnstadan ara ara komik post attım. Onu hep etkinliklere davet ettim (4-5 kere filan). Etkinliklerde onla konuşmaya çalıştım ona yönelik sorular sordum kaç kardeşsiniz vs vs.Not attım ve not attığım için şaka yollu bana bi şey ısmarlamasını istedim. Yani genel olarak iletişimde kalmaya çalıştım. Ve onu görünce 1-2 kere konuşurken fark ettim yüzüm kızarıyordu,vücut dilimle de ele verdiğimi düşünüyorum.Nasıl belli ettiniz hoşlandığınızı?
İnstadan ara ara komik post attım. Onu hep etkinliklere davet ettim (4-5 kere filan). Etkinliklerde onla konuşmaya çalıştım ona yönelik sorular sordum kaç kardeşsiniz vs vs.Not attım ve not attığım için şaka yollu bana bi şey ısmarlamasını istedim. Yani genel olarak iletişimde kalmaya çalıştım. Ve onu görünce 1-2 kere konuşurken fark ettim yüzüm kızarıyordu,vücut dilimle de ele verdiğimi düşünüyorum.
bu kadar iletişime geçme çabama rağmen normal arkadaşız (bazen çok sıcak davranıyordu bir keresinde de tamamen ghostluyordu) bu şekilde yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?