Söylemem gerek ama nasıl?

bu msjımın gözden kaçmasını istemiyorum, çünki yazmak istediğimden cok farklı anlamışsınız!

iğrençlik resmen ya ne erkekler var böylelerinden korusun Allah ım bizi
miğdem bulandı

bu msjımın gözden kaçmasını istemiyorum, çünki yazmak istediğimden cok farklı anlamışsınız!

yok anladım canım senın yorumunu hani o an tepki verseydın nişanlına söyleseydın gibilerinden bişiyler yazdın ya ona istinaden yazdım yanı keyfımden susmadım bende anlatmak istedım ama yapamadım yapsam kötü şeyler olacaktı senden sonraki yorumları okuduysan anlamıssındır sürekli dile getirmek istemıyorum benım acımdan problem yok yanı yorum ile ilgili

canım öncelikle geçmiş olsun...benimde başıma geldi böle bişey. o yüzden öncelikle sana tavsiyem sakın arkadaşına söleme. benim ki senden biraz daha farklı.dokunarak taciz yok ama msj atmalar falan olmuştu. en yakın arkadaşım yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. o da bende nişanlıydık. onun düğününe tam 2 ay vardı. ben eğitim için istanbul dışındaydım. bir gün tel çaldı bi baktım değişik bi no. açtım arkadaşımın nişanlısı .. önce bana arkadaşımı sordu ona ulaşamamış falan filan.. bende dedim ki ben istanbul dışındayım yanımda olması imkansız konuşmadık telden de dedim oda saol dedi kapattı. akşamına bi msj. işte ben arkadaşın x le artık anlaşamaz olduk. sen onu daha iyi tanıyorsun şölemi yapmalıyım bölemi yapsam falan diyor. bende dedimki şimdi arkadaşımın olmadığı yerde ben onun hakkında seninle konuşamam. bu sefer benim hakkımda sorular sormaya başladı. işte senin nşanlında uzakta özlüyormusun onu görüşeememek kötü olsa gerek. ben yine olayı kısa kesip kapattım. bir yandanda acaba benmi fesatım diyip duruyorum ama kendi kendime. diyorumki arkadaşının nişanlısı yapmaz böle bişey. en azından sana yapmaz 2 ay sonra hep yüzyüze bakacak. korkar arkadaşıma sölerim diye falan düşünürken. bi msj daha. benden etkilendiğini benimle tanıştıktan sonra arkadaşımdan soğumaya başladığını falan yazıyor. inanın o salağın yüzünden ne yapacağımı bi an kestiremedim. ama o kadar kötü oldum ki. arkadaşıma anlatsam üzülecek yıkılacak. tam düğün üstü . deli gibide aşık. nişandan dönmeye kalksa aile yapıları için çok uygun değil. ama bi yandan da böle bi adamla evlenmesine göz yummak. neyse bunu aradım. yaptığının iğrenç olduğunu fakat arkadaşım için yaşanmamış sayacağımı ama kendisiyle asla ama asla yüzyüze gelmek istemediğimi söledim. o kadar çok üzüldüm ki arkadaşım evlenecek ve ben onun evine bile gidemeyeceğim. ona ne diyeceğim falan diye üzülürken. işler bir anda tersine döndü. arkadaşımın nişanlısı bütün msj ları silmiş. sadece benim onu aradığım kayıtı telefonda bırakmış. ve ne olduysa ne yaptıysa arkadaşıma onu aradığımı ve saçma sapan konuştuğumu sölemiş. amaç bizim aramızı bozup beni devreden çıkarmak. arkadaşımla görüşmezsekte benim ona bişey anlatamayacağımı düşünmek. ertesi gün oldu ve arkadaşım bana öle bi msj attıki. olayları tersten anlatmış olan nişanlısına inandı ve benim yüzümü bile görmek istemediğini düğününede asla gelmememi daha neler neler. inanırmısınız hiç bir şey yazmadım. o kadar kırıldım ki. çocukluk arkadaşımdı beraber büyüdük beraber okula gittik. bi gün o bendeyse diğer gece ben onda kaldım.vee çeyiz alışverişini beraber yaptığım gelinlik için provalara beraber gittiğim arkadaşımın düğününe gidemedim.sadece yinede mutluluklar dileyen bir msj attım düğün gecesi. veee evlendiler. düğünlerinin üzerinden tam 6 ay geçmiştiki bir gün bir msj geldi. msj sahibi arkadaşımdı.bende özür dilediğini beni dinlemediği ve olayları sormadığı için çok pişma olduğunu şu an eşinden ayrılmak üzere annesinin evine döndüğünü nasıl bir tepki veereceğimi bilmediği için sadece msj atabildiğini onu affetmemi çok kötü olduğu için yanında olmamı istiyordu. inanın o kadar kırgın olmama rağmen hiç düşünmeden arkadaşımın annesinin evinen gittim.sarıldık ağladık. gitmeseydik içim hiç rahat etmezdi. o bi hata yapmıştı ama ben yinede o kadar yılın hatırına yanında olmalıydık. gittim konuştuk ayrılma sebebi eşinin onu iş yerindeki çalışmış oldukları bi firmanın çalışanıyla aldatmasıydı. internette yakalamış konuştuklarını. tabi bunun yanındada 6 aylık bir eşin arkadaşıma yaptığı eziyetler eve gelmemeler daha neler neler. ama ipleri koparan aldatması olmuş. adamda kabul etmiş zaten. neyse o anlatınca bende arkadaşıma tam 8 ay boyunca telefonumda sakladığım eşinin bütün mjslarını gösterdim. arkadaşım çok pişmandı keşke daha önce gösterseydin dedi. bende onun beni dinlemek için konuşmak için bile aramadığını. sadece kuru bir msjla herşeyi sonlandırdığını nişanlısına kayıtsız şartsız inandığını söledim. biizim aramızdaki olaylar öle ya da böle kapanmıştı. ama arkadaşım annesi dışında diğer aile büyüklerine bu durumu izah edemiyordu. doğu kökenli bi ailesi vardı ve eşinden ayrılmak o kadar kolay değildi. eşide o sıralar arkadaşımın aile büyüklerine gidip onları barıştırmaları için yalvarıyordu.arkadaşımsa kendisinin onu aldattığına ailesini inandıramıyordu. en son beniim msjlar aklına geldi. iştee o ........i bir kez daha görecektik o gece. önce aile büyükleri geldi sonra eşi eve çağırıldı. ve eve geldiğinde beni gördüğündeki yüz ifadesini anlatamam size. herkesin içinde arkadaşım benim telime yazdığı msjları gösterdi. onun o durumu o an inanın acınacak bi haldeydi. hemde arkadaşımın ailesinde korktuğu için yusuf yusuf durumları vardı. ve olayın sonuna geleyim çok yazdım biliyorum. arkadaşım benim teldeki msjlarla önce ailesini inandırdı sonrada mahkemeye delil olarak sundu. adamda mecburen anlaşma yoluna gitti ve boşandılar. canım arkadaşım ne hayallerle kurduğu en ince detayına kadar ilgilendiği o evi eşyalarını alarak boşalttı ve ailesiniin evine yerleşti. hayırlı olsuna gidemediğim o eve arkadaşımın eşyalarını boşaltmak için gitmek nasip oldu bana.

diyeceğim o ki arkadaşına sölediğinle ne gibi tepkilerle karşılaşacağını bilemezsin. bırak senden bilmesinler . sen görüşmeyi kes. su testisi su yolunda kırılır. en yakınlarından biri olan sana böle davranışlarda bulunan o herif dışardaki bayanlara ne gibi hisler besliyordur. arkadaşın elbet bir gün kocasının iğrençliklerini görecektir. çekirge kaç kere sıçrayabilirki. elbet yakalanacaktır. inan ben senden çok o arkadaşına üzüldüm. yazık kız böle bi ........le bilmeden her gece aynı yatağa giriyor. öğrendiğinde ne kadarda çok üzülecek. allah onunda yardımcısı olsun .. çok yıpranmadan kurtulur inşallah böle bi adamdan...

hayır hayır ben yazdıgında daha farklı demek istedim. sanki masada otururken o ş....sizin yaptıgını anlamazlıktan gelerek cıgırsaydın. dur şöyle anlatayım. bekarken kız arkadaşımın erkek arkadaşı benzer birşey yapmış. ilk başta bende tepkisiz kaldım. dışarda bir yerde oturuyoruz. wc giderken oda kalktı benimde var diye. belimi tuttu, bir ay diye cıgırdım. sanki korkup irkilmiş gibi... herkes bize bakıyor. elini hemen cektik. döndüğümüzde kız arkadaşım sordu. sesin buraya kadar geldi diye. erkek arkadaşı atladı hemen yanlışlıkla elim koluna çarptı diye dedi... ama 3.sü olmadı. cıgırırım diye korktu heralde. bir dahada aynı ortama girmedim. allahtan ayrıldılar çocukla... bunu anlatmak istemiştim. yoksa öyle bir ortamda arkadaşının eşinin yaptıgı söylenirmi hiç. ben sonrasında bile söylemeniz taraftayım.

Son düzenleme:

yazıklar olsun böyle erkeklere ne diye gözleri dışarda olur ki evlisin ne yasamak istiyosan eşinle yaşa nie 3. bi kişiyi araya sokup kadının hayatını karartıyosun onlara bişiy olmuyo tabi ne olacak erkek ya o elini kiri allah ıslah etsın böyleleriini beddua bile edılmeye gerek yok allah bilir öylelerinin dersini

hım tamam anladım o ara cok kişiye cevap verdım yanlıs anlamış olabilirim seni
kafam kazan gibi ya kaç bin düşünce var suan anlatamam uykumda kaçtı zaten

ya ne bilim o an hiç bi tepki veremedim işte anlık bir durumdu dondum kaldım şok oldum çünkü

aynen öle gerçekten madem tek eşlilik sadakat sevgi sana göre değil. ne diye evlenyorsun. yazık değilmi o insana . 6 ay ya tam 6 ay evli kaldı. tabiki iyiki erkenden anladı ama yazık değilmi. evlenip 6 ay sonra ailesinin yanına dönmek ne acı.eş dost hekesede anlatılmıyor ki ayrıntılı olarak anlaşamadılar deyip geçiyorsun. insanlar kim bilir neler düşünüyor. evet erkeklere hiç bişey olmuyor o hayatına kaldığı yerden devam ediyor gününü gün ederek..

lanet olası toplum baskısıda var tabı nıe gerı geldı nıe öyle oldu nie böyle oldu ya hu sizene o kızın yasadıklarını hangı bırınz yasadınzda ahkam kesıyosunz..... kızcagızn cicim ayları aferdersınz özür dileyerek sıçım ayları olmus yazık günah hesabını nasıl verecekler merak ediyorum

hiçbirşey deme arkadaşına ve sadece arkadaşınla bire bir görüşün çok sevdiğin biri sonuçta yani sen onu size çağır eşi yokken gündüz git yada dışarda görüş veya mecburen eşlerle bir araya gelme durumu da olursa sana yapacağı adiliği ortaya çıkar atıyorum ne oldu mustafa abi falan hani onu sen rencide et zor duruma sok diğerleri anlamadan bak ozaman yapabilior mu???

toplum baskısı diyorum ama bizde boşanmak bile yok hiçte savundugum bişiy değil bu asla ama töre işte boşandıgın an hatalı duruma kadın düşüyo yarabbım ne acı ya ne bizim günahımz ne kadın olmakmı nie her türlüğü pisliğe biz boyun eyiyoruz kadın erkek ayrımı taaa dgustan yapılıyo ...hadi oğlum aç pipini amcalara göster diyerek erkek cocuk o an anlıyokı benım farkım var neden erkeklere erkeklıge adım atarken düğünler yapılıyoda kızlar regl oldugunda kutlanmıyo neden ayıp günah bilmem ne adımsa 2 side adım

aynen öyle insanlar genelde düşünürler ki aaa acaba kızda bir sorun mu vardı da bu kadar çabuk boşandı derler hep kadındadır top hep o suçlamalara meyillidir neden bunu yapan gene kadınlar gene bizleriz... erkek evlatlara ooo oğlum yok bilmem neyi var onun o üstün diye büyütüyoruz erkek çocuklarını kızları ise ayıp günah baskıyla sonra erkekler aldatınca kaçamak elinin kiri olur kadın aldatınca o....puluk olur erkekler kesinlikle kabullenemezler aldatılmayı ama kendileri aldatınca ama bu başka o başka derler yani kadın yapamaz ama erkeğin hata yapma hakkı var !!!!!!!!!! zihniyet bu şekilde giderse daha çok aileler yıkılır allah korusun bütün yuvaları yazık o kızcağızın suçu ne annesi ne eziyetlerle nazlarla büyüttü elin oğlu hayatını mahvetti... inşallah bundan sonra bahtı açık olur

seni mahvedenleri sen daha beter mahvedeceksın bak bizim oranın erkekleri kadınlarına düşkündür baslarına bişiy gelsın istemez koruyup kollayıcıdır eşin senı aldatsa ceker vururlar amaaa boşanıcam ben dersen aldatan adam haklı durumuna düşüyo garip bi durum ya ve malesef ben bunların içindeyim allah kimseyi boşanma asamasına getırmesın ama şuda var bizde boşanmak yok dogru ama evliliklerin cogu güzel yürür çünkü erkeğin kadına hatası varsa dersini bildirirler

aynen ya gerçekten aslında erkeklere verilen bu aptalca güç ailen geliyor. seninde dediğin gibi aç pipini göster. kız çocuklarında kızım düzgün otur ayıp bak eteğin açılıyor ayıp ayıp ne bu çiftte standart.yok yiğidin malı ortada olur .. daha küçük yaşlarda benim oğlan ne kızlar koşturacak peşinde. ee çocukta haklı erkek olmanın çok daha önemli olduğunu düşünmeye ta o yaşlarda başlıyor. sonrada büyüdüğünde bu eşitliği asla kabul etmeyen bi birey haline geliyor. ne de olsa ona böle düşünmek bütün saçmalıkları yapabilme hakkkı veriyor. acaba kendi eşine kızkardeşine biri böle tacizde bulunsa işte o zamanda namus bekçisi kesilir başımıza..ondan daha namuslusunu bulamazsınız o anda . ama işte o erkek ya onun böle rezillikler yapmaya hakkı vardır. çünkü karşısındaki kişi onun gözünde bunu kabul edebilecek rahatlıkta olan kişidir. sorsan o asıldı bana der pişkin pişkin. nerden anladın dersende konuşmasından gülmesinden der çıkar işin içinden. çünkü o anlamak istediği gibi anlar ve kendi yaptığının kabul görmesini suçunun olmadığını ispatlamaya çalışır. hııı çünkü bayan güldümü biraz yakın biraz içten davrandımı biraz da güzelse o kendinde böle davranışlar yapmaya hak bulur

bak sana kendimden bir örnek daha vereyim. evlenmeden önce tabi. başka bir kız arkadaşım ve erkek arkadaşı. bana bakışları felan hiç hoş değildi ama kötü düşünmek istemedim. sonra bir gün telefonla aradı. iltifat etmeler felan. saydım sayıştırdım tabi. hemen kız arkadaşımı aradım anlattım, dumur oldu. erkek arkadaşı yalanladı. öylesine bir ne var ne yok dedim demiş vs. vs. yalanlar yani ve kız arkadaşım ona olan sevgisinden benim onları kıskandıgımı ve hoşlandıgımı düşündüğü için benimle görüşmeyi kesti. çok üzülmüştüm ama allah öyle büyük ki erkek arkadaşı bir süre sonra beni sevdiğini arkadaşımın yüzüne söylemiş. arkadaşımda geldi benden özür diledi ama bu şekilde sonuçlanmayada bilirdi. o yüzden bu olayı unut, düşüme hani ispatın olsa 1 an bekleme arkadaşına anlat dicem ama ispatlayamazsın.

evet haklısın elle tutulur bişiyim yok ne dersem arkadasım halıyle o cok sevdiği it herifi koruyacak

ya aslında biraz derine inersek kadın erkek asla eşit olmadı bundan sonrada olmayacak yüce allah bile kadın ve erkegı farklı yaratmıs kadın ve erkegın güçleride eşit degıl kı hakları eşit olsun

ay vallahi biz kıslarmı ne kadar safız ya.. en yakınız olanların bizim mutluluğumuzu kıskandığı için sevgilimize nişanlımız eşimize iftira attığını sanıyoruz. oysaki erkekler oooo ooo işi götürmüş bile. bizi kandırma zahmetinde bile bulunmuyorlar . çünkü nede olsa bizi kıskananlar var sevdiğimize iftira atıyorlar. yapmaz öle şey sevdiğimiz adamlar :) ahh bu erkeklerden sonra bencede ahh biz bayanlar dememiz lazım. sevdiğimiz erkekleri kendimize ilah yapmamalıı gözlerimizi daha çok açmalıyız...

gözü kör sevıyoruz yenı tanıdıgımz biri için onca yıllık arkadaslıgımzı bitiriyoruz valla ben sevgilimden cok arkadasıma inanırım sevgili bugun gider yarın baskası gelır ama arkadas öyle değil çok sey paylaşırsın her zaman yanında olur arkadas en azından gitmez durup dururken

bencede insanın gözü azcık açık olmalı, gerçi o tip kızlarda var. geberesiceler:) eşim yapmaz etmez demicen. diyenleri görüyoruz. herkes yapar diyede bir şey yok ama benim eşim birine gözünün içine bile bakacak olsa hemen anlarım, bir başkasını bir şey söylemesine bile gerek kalmaz.

Sevgili Eylül öncelikle geçmiş olsun..yaşadığın kötü bir olay.ama bu konuda akıllı kararlar vermelisin..Ben okulda öğrenci ailelerine taciz (istismar )konusunda seminerler veriyorum.Sürekli söylediğimiz şey İSTİSMAR KONUSUNDA SESSİZ KALMAYIN…
Çünkü istismarda sessiz kalındığında istismarı yapan kişi bundan cesaret alarak davranışlarına devam edecektir.sana veya bir başkasına…bu kişi 10 kişilik bir kalabalıkta sana bu davranışı yapma cesareti göstermiş ise yalnızken neler yapacağını düşünmek gerek.sen durumun farkındasın ve gerekli tedbirleri alacaksın.Aile yapın ,işin ,arkadaşın vs hepsini düşünerek mutlaka bir karar varacaksın bu konuda. Ama sessiz kaldığında ya da o kişiye bu konuda rahatsızlığını açık dille dile getirmediğin sürece, bu kişi böyle davranmaya devam edecek..bir sonraki taciz edilecek kişini bir çocuk olmayacağı ne malum…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…