Söylemem gerek ama nasıl?

bencede insanın gözü azcık açık olmalı, gerçi o tip kızlarda var. geberesiceler:) eşim yapmaz etmez demicen. diyenleri görüyoruz. herkes yapar diyede bir şey yok ama benim eşim birine gözünün içine bile bakacak olsa hemen anlarım, bir başkasını bir şey söylemesine bile gerek kalmaz.

geberesici hee hahahaha hiç gülecegim yoktu ya hoşuma gitti vallla....canım allah o duruma getırtmesın allah erkekleride kadınlarıda dogru yoldan saptırmasın

Sevgili Eylül öncelikle geçmiş olsun..yaşadığın kötü bir olay.ama bu konuda akıllı kararlar vermelisin..Ben okulda öğrenci ailelerine taciz (istismar )konusunda seminerler veriyorum.Sürekli söylediğimiz şey İSTİSMAR KONUSUNDA SESSİZ KALMAYIN…
Çünkü istismarda sessiz kalındığında istismarı yapan kişi bundan cesaret alarak davranışlarına devam edecektir.sana veya bir başkasına…bu kişi 10 kişilik bir kalabalıkta sana bu davranışı yapma cesareti göstermiş ise yalnızken neler yapacağını düşünmek gerek.sen durumun farkındasın ve gerekli tedbirleri alacaksın.Aile yapın ,işin ,arkadaşın vs hepsini düşünerek mutlaka bir karar varacaksın bu konuda. Ama sessiz kaldığında ya da o kişiye bu konuda rahatsızlığını açık dille dile getirmediğin sürece, bu kişi böyle davranmaya devam edecek..bir sonraki taciz edilecek kişini bir çocuk olmayacağı ne malum…

ya offffffffff cocuklar evet allah kahretsın benim bir an önce düşünüp kararımı vermem gerek olumlu olumsuz cocuklar tarafından bakmamıstım hiç olur mu olur o tip insanlar couluk ccuk yaslı genc dınlemıyolar ki kadın olsn yeter lanet herifler

bencede insanın gözü azcık açık olmalı, gerçi o tip kızlarda var. geberesiceler:) eşim yapmaz etmez demicen. diyenleri görüyoruz. herkes yapar diyede bir şey yok ama benim eşim birine gözünün içine bile bakacak olsa hemen anlarım, bir başkasını bir şey söylemesine bile gerek kalmaz.

valla bende eşimin gözünden nereye baktığını anlarım. ya ben çok cinim ya da zavallı eşim çok acemi...:) tabi kesinlikle yapmaz yapmaz demeyeceksin. çünkü o geberecesilerrr öle zillilerkii. hiç bişey umurlarında değil. özellikle evli mutlu erkekler ilgilerini çeker. ben eşime güvenirim ama dışardaki bayanlara aslaaa.. asla yapmaz demem allahım onu öle hatalar yapmaktan korusun allahım onu şaşırtmasın derimm

Kimsenin ne yapacağını önceden kestiremeyiz.özellikle de bu tür konularda.çocuk bile olmasına gerek yok ki.kendini savunamayan nice kadın ve bu yüzden hayatı mahvolan.sana ortalığı karıştır demiyorum çünkü yaşadığmız toplumu biliyorum.

bence anlatmayın, elinizde isparınız yok. size inanmazlar ve ş.......siz adamda yalanlarla üste çıkar birde sizi suçlu durumuna düşürür hiç gerek yok. keşke masada size değinde ayagınız vs. her neyse işte birinin eli yada bacagı değdi deyip irkilmiş gibi tepki verseydiniz. 2. 3. yapmaya cesaret edemezdi yada masanın altına bakıp kimin ayagı deyidi ya bir irkildim diye patavatsız ve biliçsiz yapmış gibi davransaydınız. mutfaktada aynı şekilde kalcanıza değdiğinde çıgırsaydınız. içerden koşup geldiklerinde birden değince korktum deseydiniz. 1-2 olunca karısıda kesin şüphelenir ve rahatsız olurdu ama olan olmuş artık. görüşmeyin...

Doğru valla bazen aptalı oynamak anlamaza yatmak en güzeli

:23:
toplum baskısı diyorum ama bizde boşanmak bile yok hiçte savundugum bişiy değil bu asla ama töre işte boşandıgın an hatalı duruma kadın düşüyo yarabbım ne acı ya ne bizim günahımz ne kadın olmakmı nie her türlüğü pisliğe biz boyun eyiyoruz kadın erkek ayrımı taaa dgustan yapılıyo ...hadi oğlum aç pipini amcalara göster diyerek erkek cocuk o an anlıyokı benım farkım var neden erkeklere erkeklıge adım atarken düğünler yapılıyoda kızlar regl oldugunda kutlanmıyo neden ayıp günah bilmem ne adımsa 2 side adım

benim bi kızım olacak ben ona regl partisi yapıcam..Ayıbı günahı yok bütün kızlar gelsin alsınlar hediyelerini:))))

:23:

benim bi kızım olacak ben ona regl partisi yapıcam..Ayıbı günahı yok bütün kızlar gelsin alsınlar hediyelerini:))))

Çok güzel düşünüyorsunuz, ben de yapacağım kızım için. Oğlanların pipisinin ucundan kesilince erkek(!) oluyorlar minnacıklarken, hediyelere boğuluyor, kucaklarda taşınıyorlar erkek oğlum paşa oğlum diye, kızlar kadınlığa ilk adımı atınca ayıp, günah, yok yaaa?! Bitti o devirler! Çocuklarına eşit davranmayanlar da hayatlarının bir yerinde bedelini ödüyorlar zaten, hiçbir şey olmasa, kadınlıklarını bastırmaya uğraştıkları kızlarının ilerideki mutsuzluklarını görüp üzülerek ödüyorlar bu bedeli.

Sevgili Eylül öncelikle geçmiş olsun..yaşadığın kötü bir olay.ama bu konuda akıllı kararlar vermelisin..Ben okulda öğrenci ailelerine taciz (istismar )konusunda seminerler veriyorum.Sürekli söylediğimiz şey İSTİSMAR KONUSUNDA SESSİZ KALMAYIN…
Çünkü istismarda sessiz kalındığında istismarı yapan kişi bundan cesaret alarak davranışlarına devam edecektir.sana veya bir başkasına…bu kişi 10 kişilik bir kalabalıkta sana bu davranışı yapma cesareti göstermiş ise yalnızken neler yapacağını düşünmek gerek.sen durumun farkındasın ve gerekli tedbirleri alacaksın.Aile yapın ,işin ,arkadaşın vs hepsini düşünerek mutlaka bir karar varacaksın bu konuda. Ama sessiz kaldığında ya da o kişiye bu konuda rahatsızlığını açık dille dile getirmediğin sürece, bu kişi böyle davranmaya devam edecek..bir sonraki taciz edilecek kişini bir çocuk olmayacağı ne malum…

Katılıyorum.
Böyle durumlarda insan önce emin olamıyor.Yanlış anlamışımdır diye sessiz kalabiliyor.Ama tacizden emin olunca anında tepki göstermek gerekir.
"Bana bak eline ayağına hakim ol,çok fena yaparım" gibi umulmadık bir çıkış yerinde olur.Bağırman gerekmez,sert ve tehditkar bir ifadeyle söylemen yeterli olur.Cevap vermesine fırsat vermeden uzaklaşırsın.
Arkadaşına gelince,söylesen de söylemesen de nasılsa arkadaşlığınız eskisi gibi olmayacak.
Söylersen en azından arkadaşın sapık bir adamla evli kalıp ondan çocuk yapmadan önce uyarılmış olur.Ben böyle bir durumun bazen zincirin son halkası olabileceğini düşünürüm.Bu adam sadece seni taciz etmiyordur.Kendi evinde eşinin en yakın arkadaşına bunu yapan,başka ortamlarda başkalarına neler yapmıyordur.Belki arkadaşın halihazırda eşinin başka tavırlarından şüpheleniyordur.Sen söyleyince parçaları birleştirir,emin olur.
Tabii tersi de olabilir,melek kocasına iftira attığını düşünebilir.O zaman da ileride başka sorun çıktığında (ki çıkacaktır) aklına senin söylediklerin gelir.

Son düzenleme:
Sana bunu yapan bir erkek, emin olki dışarda kimbilir neler yapıyordur. Er yada geç bunun yaptıkları duyulur, ama senden duyulmasın canım. Madem çok yakın arkadaşmışınız, bu olayı şimdilik saklı tut derim ben, ne nışanlına, nede arkadaşına söyleme.
Bir dahada sakın evlerine gitme, böyle ahlaksız bir kişinin ne mal olduğu ortaya çıkar bak gör.

Şimdi doğruları desen, hem nışanlınla kötü olacaksın, hem arkadaşınla. Bu adam işini bilen biri, sana iftirada atacaktır. Daha çok üzüleceksin o zaman. Sen şimdi bekle bakalım..

Ben olsam arkadaşıma bir şey demezdim ama o adamı anasından dogdugu güne pişman ederdim.

Çeker bir kenarda konuşurdum. Açıkçası tehdit ederdim. Bir daha böyle bir davranışta bulunursa savcılıga suç duyurusunda bulanacagımı söylerdim.

Şayet buna ragmen oldu ya yine böyle bir şeye yeltendi erkek falan dinlemem tekme tokat girişir ve anında hangi ortam olursa olsun polisi çagırırdım!!!

ben olsam arkadaşıma bir şey demezdim ama o adamı anasından dogdugu güne pişman ederdim.

çeker bir kenarda konuşurdum. Açıkçası tehdit ederdim. Bir daha böyle bir davranışta bulunursa savcılıga suç duyurusunda bulanacagımı söylerdim.

şayet buna ragmen oldu ya yine böyle bir şeye yeltendi erkek falan dinlemem tekme tokat girişir ve anında hangi ortam olursa olsun polisi çagırırdım!!!

:46::46::46::46::46:

evlerine falan gitme bence. arkadaşın sana inanmaz falan bu seferde iftira atmış gibi olursun

arkadaşına sakın söyleme. yaptığı şeylerden utanmayan biri kendini öyle bir savunurki 1000 tane yalan uydurur kız arkadşını inandırı. sonra sen iftiracı konumuna düşersin. bir de noldu terledin fln diye soruomuş ya Allah ım ne utanmaz adam:47:

kızlar bugun arkadaşım pazar günü için bişiyler yapalım dedi yok dedim bizim başka işlerimiz var sizinle birlikte olamayız dedim ısrar ettı inatla hayır dedım sonra neyin var bu hafta cok garip davranıyosun falan dedi yok bişyim normal yaşıyorum işte dedim hala ısrar ediyo neyin var neyin var diye üsteledi boğazıma kadar geldı söylesemmi söylemesemmi diye neyse tuttum yine kendimi....

sonra o it herif geldı siparişleri getirdi yine karısına canım cicim ayakları arkadasım arka tarafa gectı ilaçları depoya koyuyo bende o an yaşlı bir hastam vardı onun ilaçlarını anlatıyorum neyse hastamı gönderdım bugun cok güzel olmuşsun ne kadar yanlıs bir evlilik yaptıgımı senı tanıyınca anladım vs vs kur yapıyo ne diyosun sen be dedım sesımı yukselltım dükkan inledı eşime canım cicim derken yanlıs evliliğin aklına gelmıyodu dimi dedim yüzüne tükürdüm falan neyse tabi arkadasım yanımıza geldı ilk feryatta ne oluyo falan dayanamadım kocan bana asılıyo sabredecek gücüm kalmadı gecen hafta sizdeykende taciz etti beni senin için sustum ama yeter artık susmıcam ve nişanlıma bildiricem bu durumu dedim arkadasım şoklarda ...kızlar haklısınz ben suclu oldum evliliğini kıskanmısım o yüzden iftira etmişim neyse birde onunla tartıstık...dedim ki sana tek bişiy söylicem 8 yılın hatrına ağzımı bozmak istemıyorum umarım kocannın bir gün gercek yüzünü ögrenirsin ama o zman dost olarak ben yanında olmıcam sen benı 8 yılda bu kadarmı tanıdın yazıklar olsun sana dedim tabi bu arada millet bize bakıyo o ş....z hala karıcım yalan söylüyo falan diyip duruyo yine bişiy demedim tam o anda nişanlım aradı tabi sesımden bir gariplik oldugu belli ne oldu falan derken 5 dakıkaya dukkana geldı adamı patakladı bir güzel dükkanın camlarını asagı indirdi küfürler hakaretler....sonu karakolluk tabi iifade falan verdik şimdi mahkemelik olacaz muhtemelen.....nişanlım daha tepkili baska yoldan halletme cabası içinde ama yeminler ettırerek vazgecırdım onların yuznden ben mutlulugumu bozamam

dün ne yazdım bugun neler yaşadım ne kadar hızlı oldu ama inanın içim rahat garip ama hiç bişiy hisetmıyorum bir yöndende seviniyorum dostum dediğim insan beni 1 yıldır tanısıgı ş....z adama tercih etti hayırlısı böyleymiş ama yinede onun hakkındada kötü söylemiyorum inşallah anlar kocasının ne b..k oldugunu anlar ....

offf cok daraldım ya nerden nereye geldim geldik bunları hakedecek ne yaptım nerde hata yaptım ama bundan sonra evli arkadaslaımla ev görüşmeleri yapmamayı dusunuyorum en azındna bir süre görüşsemde eşler olmadan olur artık ......

Ne utanmaz, arlanmaz, haysiyetsiz insanlar var yaaa ayyy nasıl sinirlerim bozuldu... ALLAH nasıl biliyosa öyle yapsın!!! lütfen bi daha gitmeyin o eve, görmeyin o adamı !! karısına yazık yaa
ama cidden arkadasların dediği gibi tepki vermediğin için yalancı durumuna düşersin düğün öncesi dur bence erkekler pistir nişanlına o bana cilve yaptı der kalırsın ölee sizi ayırmaya bile çalışır, uzak durmanız yararınıza olacaktır :43::43::43:

nasıl insanlar varya çok sinirlendim şuan. ben bile gidip şuan o adamın ağzını burnunu kırmak istiyorum nişanlın duyarsa ne yapar kim bilir..! sinirden patlıyorum nasıl insan ya o. Şunu söyliyim sen bence ilk felan değilsin. bu adam daha öncede başka kadınlarla olayları olmuştur ve hatta karısını aldatmıştır. böyle insanların doğasında var. Ben olsam o olayları hissettiğim zaman bağırır çağırır ortalığı birbirine katardım. yüzsüz herif bide neyin var diye soruyor. yanlış yaptın be canım hissetiğin an bağır çağır ortalığı ayağa kaldırsaydın olay daha sıcakken. Arkadasının nasıl biri oldugunu bilmiyorum ama bencede bişey soyleme. kadın kafasında kurar bişeyler kocasının dolduruşuna da gelir. Dedim sana adamın vardı başka şeyleride belli çünkü adam sapıııık! elbet karısı öğrenir bunu terbiyesiz !

bak nasıl söylesem ne yapsam diye kıvranıyordun bi yerde Allah yardımcın olmuş olay bianda su yüzüne çıkmış.. hoşş dostun sana inanmak yerine kocasına inanmayı tercih etmiş ama onu da anlamak lazım nasıl bi şok yaşadığını bilemeyiz... sen yine de sabret elbet birgün onun gerçek yüzünü görecektir ve sana hak verecektir yargılama onu psikolojisini anlamaya çalış sonuçta söylediğinde seni suçlayacağını tahmin etmiştin öyle de oldu boşwer sıkma canını. nişanlına gelince şükür zaptedebilmişsin yoksa kan çıkardı valla. ne ş....zler var yaa dışkapının dış mandalı yüzünden insanın huzurunun kaçması ne kadar kötü !! tekrardan geçmiş olsun umarım en kısa zamanda kurtulursun bu beladan...

Olan olmuş inceldiği yerden kopmuş.Arkadaşında acınacak halde yazık o adama inanıyor.İlk aldatılmasında seni arayacak emin ol haklıymışsın diye sonra gene barışacaklar ve arkadaşta kalsanız o seni öbür boyu kıskanacak...Bu dostluk bitmiş yazık...ortak dükkanınız var o nasıl hallolcak sözleşme varmıydı dükkan kimin üstüne onun üstüneyse yandın

bir süre erkeklere karşı soğukluk hissetmen gayet normal. ben de iki sene önce bir teşhirci ile karşılaşmıştım ve bir süre boyunca yanımdan biri geçtiğinde acaba bu da aynı pisliği yapacak mı diye düşünmüştüm.

aslında bu adam şöyle güzel bir oyunu hak ediyor ama.

kızlar bugun arkadaşım pazar günü için bişiyler yapalım dedi yok dedim bizim başka işlerimiz var sizinle birlikte olamayız dedim ısrar ettı inatla hayır dedım sonra neyin var bu hafta cok garip davranıyosun falan dedi yok bişyim normal yaşıyorum işte dedim hala ısrar ediyo neyin var neyin var diye üsteledi boğazıma kadar geldı söylesemmi söylemesemmi diye neyse tuttum yine kendimi....

sonra o it herif geldı siparişleri getirdi yine karısına canım cicim ayakları arkadasım arka tarafa gectı ilaçları depoya koyuyo bende o an yaşlı bir hastam vardı onun ilaçlarını anlatıyorum neyse hastamı gönderdım bugun cok güzel olmuşsun ne kadar yanlıs bir evlilik yaptıgımı senı tanıyınca anladım vs vs kur yapıyo ne diyosun sen be dedım sesımı yukselltım dükkan inledı eşime canım cicim derken yanlıs evliliğin aklına gelmıyodu dimi dedim yüzüne tükürdüm falan neyse tabi arkadasım yanımıza geldı ilk feryatta ne oluyo falan dayanamadım kocan bana asılıyo sabredecek gücüm kalmadı gecen hafta sizdeykende taciz etti beni senin için sustum ama yeter artık susmıcam ve nişanlıma bildiricem bu durumu dedim arkadasım şoklarda ...kızlar haklısınz ben suclu oldum evliliğini kıskanmısım o yüzden iftira etmişim neyse birde onunla tartıstık...dedim ki sana tek bişiy söylicem 8 yılın hatrına ağzımı bozmak istemıyorum umarım kocannın bir gün gercek yüzünü ögrenirsin ama o zman dost olarak ben yanında olmıcam sen benı 8 yılda bu kadarmı tanıdın yazıklar olsun sana dedim tabi bu arada millet bize bakıyo o ş....z hala karıcım yalan söylüyo falan diyip duruyo yine bişiy demedim tam o anda nişanlım aradı tabi sesımden bir gariplik oldugu belli ne oldu falan derken 5 dakıkaya dukkana geldı adamı patakladı bir güzel dükkanın camlarını asagı indirdi küfürler hakaretler....sonu karakolluk tabi iifade falan verdik şimdi mahkemelik olacaz muhtemelen.....nişanlım daha tepkili baska yoldan halletme cabası içinde ama yeminler ettırerek vazgecırdım onların yuznden ben mutlulugumu bozamam

dün ne yazdım bugun neler yaşadım ne kadar hızlı oldu ama inanın içim rahat garip ama hiç bişiy hisetmıyorum bir yöndende seviniyorum dostum dediğim insan beni 1 yıldır tanısıgı ş....z adama tercih etti hayırlısı böyleymiş ama yinede onun hakkındada kötü söylemiyorum inşallah anlar kocasının ne b..k oldugunu anlar ....

offf cok daraldım ya nerden nereye geldim geldik bunları hakedecek ne yaptım nerde hata yaptım ama bundan sonra evli arkadaslaımla ev görüşmeleri yapmamayı dusunuyorum en azındna bir süre görüşsemde eşler olmadan olur artık ......

bak bu yazdıgını sonra okudum dahada sinir oldum ! ya bana nolur o dükkanın içinde kamera var de nolursun ya.. eğer varsa o kadınıda kocasınıda mahkemeyide öyle bi kazanırsın ki...
Bide canım bu iftiradan kurtulmak için Allah'a yalvar. iftira duası var internetten bulursun. oku her gece oku. Allah gerçekleri gün yüzüne çıkarır. Senin durumuna benzer olay başıma geldi hergece o duayı okudum 1 hafta sonra herşey kanıtlandı. Allah bu konularda kullarına çok yardımcı oluyor

Back
X