bencede insanın gözü azcık açık olmalı, gerçi o tip kızlarda var. geberesiceler:) eşim yapmaz etmez demicen. diyenleri görüyoruz. herkes yapar diyede bir şey yok ama benim eşim birine gözünün içine bile bakacak olsa hemen anlarım, bir başkasını bir şey söylemesine bile gerek kalmaz.
geberesici hee hahahaha hiç gülecegim yoktu ya hoşuma gitti vallla....canım allah o duruma getırtmesın allah erkekleride kadınlarıda dogru yoldan saptırmasın
Sevgili Eylül öncelikle geçmiş olsun..yaşadığın kötü bir olay.ama bu konuda akıllı kararlar vermelisin..Ben okulda öğrenci ailelerine taciz (istismar )konusunda seminerler veriyorum.Sürekli söylediğimiz şey İSTİSMAR KONUSUNDA SESSİZ KALMAYIN…
Çünkü istismarda sessiz kalındığında istismarı yapan kişi bundan cesaret alarak davranışlarına devam edecektir.sana veya bir başkasına…bu kişi 10 kişilik bir kalabalıkta sana bu davranışı yapma cesareti göstermiş ise yalnızken neler yapacağını düşünmek gerek.sen durumun farkındasın ve gerekli tedbirleri alacaksın.Aile yapın ,işin ,arkadaşın vs hepsini düşünerek mutlaka bir karar varacaksın bu konuda. Ama sessiz kaldığında ya da o kişiye bu konuda rahatsızlığını açık dille dile getirmediğin sürece, bu kişi böyle davranmaya devam edecek..bir sonraki taciz edilecek kişini bir çocuk olmayacağı ne malum…
ya offffffffff cocuklar evet allah kahretsın benim bir an önce düşünüp kararımı vermem gerek olumlu olumsuz cocuklar tarafından bakmamıstım hiç olur mu olur o tip insanlar couluk ccuk yaslı genc dınlemıyolar ki kadın olsn yeter lanet herifler