Söylemeye bile utanıyorum:( Ne olur yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi puffss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayakta alkisiliyordum benim düsünüp yaziya dökemedim seyleri bu yazinzda okudum tesekkür yorumunuz icin iyiki böyle düsünen insanlar kaldi toplumda

İradene hakim olamadın ve bunun kendi kendine cezasını çekiyorsun anlaşılan

Ama utansanda ağlasanda olan olmuştur...
Bundan sonra ileriye bakmanı tavsiye ederim arkadaşım
Umarım üzüntünü kısa sürede atlatırsın

Yorumlara baktım bakire olupta her haltı yiyen gibi bişey var
Evet bakire olup herşeyi yapan kişi bakireliği önemseyen erkekler için çok değerlidir bence
bunu inkar edemeyiz
adam kızın neler yaptığını nerden bilecek :uhm:
yada bir kız evlenmeyi istediği bir erkekle ilişki yaşadı başka kimseyle yaşamadı bunu bakireliğe önem veren bir erkeğe nasıl anlatacak
ben sadece sevdiğimle yaşadım mi diyecek
bu sadece teselli için söylenmiş laflar(tabi önemseyen kişiler için)
günümüzde bakireliğe önem vermeyen erkeklerde var ama onların çoğu zaten evlilik öncesi ilişki yaşayanlardır

her ne olursa olsun bir şeye katlanabilecekseniz yaşayın derim

ama bu arkadaşımız için artık yapacak bişey yok eğer bu kişiyle değil başka biriyle evlenecekse ve vicdanı rahat edecekse evlenmeden önce kızlık zarı diktirebilir

saygılar sevgiler a.s.

her zaman evlilik dışı ilişkiye karşı çıkmışımdır.
toplumumuzun genelinde ve dinimizde bu böle anlatılmıştır.
bir kadının ilk gecesini kocasıyla yaşaması taraftarıyım.
ama şöle düşünelim şuanki sevgilinizle evlenebilirsiniz ozamanda pek bi sorun kalmaz ama
erkekler çabuk sıkılır dikkat etmek lazım bence işini sağlama al madem böle bişiy istedi
sonuçlarına katlanmalı sonunuz hayır olsun inş

jigsaw yazdıklarına gerçekten çok güldüm:) hoşuma gitti..özellikle son cümlen:)

arkdşlar..bn dün teşekkürü mü ettim ve çıktım..şu anda sadece gelen yorumları okuorm..olumlu yorumlarda var olumsuzlarda..olumsuz yorumlara karşı tepki gösterdiğimi söylemiş bi arkdş..canım bnm tepki göstermiyorm..sadece farkındayım onların..gerçekleri çok iyi biliyorm..olumlu yorumlar insanın içini biras daha rahat ettiriyo..hepinizin yorumlarını dikkatli bir şekilde okudum..hatta dün yatmadan önce son yorumları da okudum ve bugün bütün gün aklımdalardı.resmen kulağıma çınladı her bir laf..hepsi ama hepsi bni kendime getirdi..
yapmamam gereken bir şeyi yaptım ama nefes aldğm sürece yaşadğm şeyler karşısında dik durmam gerekiyo..galiba bu durumu kabullenmem gerekio..son sözüm olumsuz eleştirilerede açığım..herkesin söylediği her lafa saygım war..nasıl ki siz bnmkilere saygı gösteriyorsanız

ya olan olmuş kendini harab etmenin kime ne faydası olucak,sen bundan sonra hayatına nasıl yol vereceğine bak,sevgilinle mutluluklar dilerim,inş evlenirsiniz,ama şunuda sölemeden geçemicem,olurda bir gün anlaşamazsanız,yada bir gün ayrılma durumuna gelirseniz,ona mecburum diye bişey düşünme,kimseye mecbur değilsin

bunda utanılacak bir şey yok.
sanki erkeklerin hepsi bakir mi heh
demek ki çok sevmişsin.inşallah evlenirsiniz.
düşün ki eğer evlenemeseniz bile,diyelim ki anlaşamadınız dünya hali,
e seni her halinle,kalbine değer vererek sevecek biri mutlaka çıkar karşına.

evlilik öncesi beraberliğe asla,karşı değilim..ben normal karşılıyorum. isteyen yaşayabilir.... ama , bunu yaşadıktan sonra pişman olmayacaksan, yaşayacaksın... yaptığın sana göre hata ise, bunu yapmaman gerektiğini bilip ,bu duruma sokmayacaksın kendini ve kendine hakim olacaksın..
gelelim size,size göre yanlış olan birşeyi yapmışsınız. artık bundan geriye dönüş yok. siz bunu hata olarak görüyorsanız bundan sonra devam etmeyeceksiniz .. umarım,erkek arkadaşınızla olan beraberliğiniz ,evliliğe gider ve sizde bunu artık dert etmezsiniz..

Son düzenleyen: Moderatör:
Erkekler evlenmeden once her halti yesin, aman kizlar bakire olsun :

ben bazen tartıştığımızda aklıma geliyo ve keşke yapmasaydım diyorum ama bunu söylediğim çok nadirr..yoksa çok mutlu bi ilşkim varr

Merak etme canım mutluysan boşver gerisini..

Son düzenleme:
Sen finalini yaşayanlardansın... bazıları o noktaya gelir ve durur. İşte bunun adı bakirelik olur. O yüzden kendini asla kötü hissetme... olan olmuş bundan sonra akıllı adımlar at mutsuz olmazsın. Kendinide onunla birlikte oldun diye hiçbirşeye mecbur hissetme. Herşey bir bacak arası değil..Hayatta daha önemli şeyler var . Hiç kafanı yorma, bunalmana gerek yok.

hakkınızda hayırlısı olsun ilk önce, inşallah evlenir mutlu ve huzurlu bir yuvanız olur.
pişmanlık meselesine gelince bu sadece ve sadece seni ilgilendirir.düşün önüne çıkan her erkekle her haltı yiyip sonra diktirip ben bişey yapmadım tertemizim öyleyim böyleyim diyen sayısız namus kumkuması var.
bence ilişkini yıpratmadan gelecek için sağlam adımlar atın artık.

Bir insanın hazinesi karakteridir, işte bu kültür seviyesine gelebilirsek belki biz bayanlar için daha iyi bir dünya olacak...

bu başarabilmek için öncellikle önümüzde oluşan kadından tabualrı yıkmamız lazım..
erkeklerden çok biz dünyayı dar ediyoruz birbirimize..

Burada yardımcı olmaya,fikir vermeye çalışılmasından çok ayıplama,suçlama,çocuk değilsin,üniversite mezunusun gibi suçlamalarla karşılaştığımda hayal kırıklığı yaşıyorum açıkçası...Bu karşımızdakini daha çok travmaya sokmaktan başka işe yaramaz...Zamanı da geriye döndüremeyiz zaten..Ne biz ne de bu olayı yaşayan arkadaş...

Bana göre yapılması gereken şey şudur..Arkadaşım bu rahatsızlığını,üzüntünü erkek arkadaşınla aynen konuş..Çünkü bunun çözümünü ancak ikiniz bulabilirsiniz...Erkek arkadaşın seni sahiplenmeli,üzüntünü gidermek için çabalamalı...Eğer ki yan çiziyorsa birşeyleri bahane ediyorsa..........Tek erkek o değil dünyada..........Kendini toparla ve nikahı basıncaya dek hiç bir erkekle cinsel ilişkiye girme...Şu da var gerçekten seven bir erkek bekaret takıntısı içinde olmaz zaten..

Herşey gönlünce olsun.....

ben de badem e aynen katılıoyorum.duygularına hakim olamayıp böyle bişey yaşamış olabilrsin ama önemli olan bundan sonrası..bi kere ilişkiye girdik zaten bakireliğim bozuldu diye bunu erkek arkadaşınla sürekli tekrarlama bence.evlenmeden herşeyi altın tepsiyele sunmaya benzer olay..Erkek arkadaşın seni kesinlikle bu durumda sahiplenmeli..eğer gerçekten sana değer veriyorsa seninle bu yolda yürümeye devam edecektir.ama aksi olursa da sende bakireliğimi alan o diye yakasına yapışıp kendini acizleştirme.ozaman yazık dersin gider gider..sen hayatını yaşamaya devam edersin..dünyada hele ki türkiyede neler oluyor..sen iyi düşün iyi şeyler olsun hayatında..hiçbişey imkansız değil..öptüm canım..

bilmiorum nasıl bi çare olur yorumum ama en ama en kötüsü , artık tıp'ın ilerlemesiyle yapabileceğin tek şey "kızlık zarının dikimi"...

tabi etrafımdaki arkadaş,iş,aile çvremde ne gördüm nede duydum..sadece internetten okuduğum kadarıyla bahsediyorum.

tabi bunu yapman içinde en kötü ihtimal olan , ileride erkek arkadaşınla evlenememe ve ayrılma durumunda bunu yapabilirsin geleceğin açısından ..

tatlım benden bir tavsiye ne olur ne olmaz, bu konuyu yeni açmışsın daha, avatarındaki resmini kaldır, mazallah bir tanıyan çıkar vesaire, dünya küçüktür, sonra canın sıkılır.

Geleyim sorununa, inşallah ki evlenirsiniz ve çook mutlu olursunuz, insan mükemmel değil hepimiz hatalar yapabiliriz, eğer bunu bir hata olarak görüyorsan böyle düşün.
Ama aslında bu hata mı? evet belki olmaması gerekirdi toplumsal açıdan ama insanın değerini düşürecek birşey asla değil, bunu böyle düşünenler utansın. Bence yetişkin iki insanın yaşayabileceği birşey ne var bunda... Bekaret insanın önüne geçmemeli...

Ben de diğer arkadaşlara katılıyorum, bunu alışkanlığa dönüşmesine izin verme, kaza olur Allah korusun hamile kalırsın ondan sonra ayıkla pirincin taşını.

Ve evet bir defalık yapmışsın baktın ayrıldınız, başkası girdi hayatına, seni rahatsız edecekse ileride evleneceğin zaman diktirirsin olur biter.

insallah senın ıcın hayırlısı olur demekle baslıyorum,evlen yada evlenme ama hayırlısı neyse o olsun ki birdaha keşke deme..
maalesef zamanı gerıye cevıremedıgımızden bu gibi telafısı ımkansız hatalarımız için artık yapacak bir şey yok.bu yüzden olayı artık küllendirip ilerisi için ne olacağına hayatında bundan sonrasında ne yapabileceğine bakarsan senin için çok daha iyi olur tatlım! hayatta ne sorunlar var azcık pollyaanna olacaksın şimdi, bunun için kendine dert yapma tamam olmuş bir hatan belki ama bu sade ve sadece seni ilgilendirir senin özelin o an senin için doğrumuydu ozaman bırak başkalarını ve ileriye bak ...,

cevabınızın başlangıç cümlesine bende katıldım hatta kendisine özel mesaj yolu ile haber verdim durumu.

benim öğrenmek istediğim bişi var...hiçbir bilgim yok bu diktirme konusunda,ihtiyacımda yok allahıma bin şükür..
ama gerçekten internettede yazdıgı gibi var bu olay ve gerçekle bire bir mi acaba? :S

çok ilginç o zaman herkez yapar diktirir ama her seferinde :S

google a bu konuyu yazarsanız karsınıza bilgilendirici bircok konu cıkacaktır zaten sana yardımcı olur sanırım bu,konuyu saptırmayalım canım istersena.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…