onunla birlikte olduktan sonra aileme söyledim ciddi bir ilişkimin olduğnu..ben herhangi bir problem çıkaracaklarını tahmin etmemiştim.çnkü damat adayı tamamen ailemin istedği özelliklere sahip ama aileler birbirini gördükten sonra iş değişti..şu anda ilişkimi sürdürmemin sebebi bakire olmayışım değil..onu gerçekten çok sevdiğim için..o gerçekten çok iyi bir insan..her bayanın başına gelmez belkide öle birisi..ince ve detaycıı..öle olmasına rağmen neden bu yaşandı diceksiniz..yaşandıı..o an farklı hatırlamıorum bile..tek hatırladğm "artık kadın oldm" lafımdı
evet kadın oldunuz abla olarak yazıyorum korunun muhakkak hazırlıksızken birde ANNE olmayın allah yolunuzu açık etsin
evet kadın oldunuz abla olarak yazıyorum korunun muhakkak hazırlıksızken birde ANNE olmayın allah yolunuzu açık etsin
onunla birlikte olduktan sonra aileme söyledim ciddi bir ilişkimin olduğnu..ben herhangi bir problem çıkaracaklarını tahmin etmemiştim.çnkü damat adayı tamamen ailemin istedği özelliklere sahip ama aileler birbirini gördükten sonra iş değişti..şu anda ilişkimi sürdürmemin sebebi bakire olmayışım değil..onu gerçekten çok sevdiğim için..o gerçekten çok iyi bir insan..her bayanın başına gelmez belkide öle birisi..ince ve detaycıı..öle olmasına rağmen neden bu yaşandı diceksiniz..yaşandıı..o an farklı hatırlamıorum bile..tek hatırladğm "artık kadın oldm" lafımdı
bilmiorum nasıl bi çare olur yorumum ama en ama en kötüsü , artık tıp'ın ilerlemesiyle yapabileceğin tek şey "kızlık zarının dikimi"...
tabi etrafımdaki arkadaş,iş,aile çvremde ne gördüm nede duydum..sadece internetten okuduğum kadarıyla bahsediyorum.
tabi bunu yapman içinde en kötü ihtimal olan , ileride erkek arkadaşınla evlenememe ve ayrılma durumunda bunu yapabilirsin geleceğin açısından ..
jigsaw yazdıklarına gerçekten çok güldüm:) hoşuma gitti..özellikle son cümlen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?