Söylenen sözlerin akla gelmesi

Merhaba arkadaşlar, sorunum gerek benim daha önceden söylediğim, gerekse başkalarının söylediği sözler aklıma geliyor. Lavaboda elimi yıkıoyorum mesela, aklıma geliyor. Belli başlı sözler. Belli bir düzeni yok, o anda öyle gelip duruyor. Benim söylediğim aklıma gelen sözler mesela iyi ki şunu söylemişim dediğim türde sözler, başlakalarının sözleri de saçma sapan olaylar, saçma bulduğum şeyler. Bunlara örnek göstermeye kalksam, anlatması çok uzun sürer. Merak ettiğim şey, siz de böyle bişey yaşıyor musunuz?

Mesela ders çalışırken bilgisayar başındayken aklıma gelmiyor, elimi yıkarken, koridorda yürürken mesela aklıma geliyor.. Siz öyle normal bir zamanda neler aklınıza geliyor?
Zihnimizi mesgul etmek icin mesela ev isi yaparken muzik açabilirsiniz dikkat grrekyirmeyen film izleyebilirsiniz videolar izleyebilirsiniz

• Beğen
Reactions: mb1
Bende dediğini denedim canım müzik açıyorum ya da kendime iş çıkarıyorum ama sonrasında bir başka birşeyi hatırlayıveriyorum.18/19 yaşımdan beri çok sık bu hatırlama işleri

Benim öyle olmaması gerektiğini düşündüğüm şekilde 24-25 yaşından beri var. Ama başlarda yaşadığım komik bir olayı mesela ya aklıma getiriyordum ya da kendi geliyodu, tekrar gülüyodum o olaya. :D

Merhaba arkadaşlar, sorunum gerek benim daha önceden söylediğim, gerekse başkalarının söylediği sözler aklıma geliyor. Lavaboda elimi yıkıoyorum mesela, aklıma geliyor. Belli başlı sözler. Belli bir düzeni yok, o anda öyle gelip duruyor. Benim söylediğim aklıma gelen sözler mesela iyi ki şunu söylemişim dediğim türde sözler, başlakalarının sözleri de saçma sapan olaylar, saçma bulduğum şeyler. Bunlara örnek göstermeye kalksam, anlatması çok uzun sürer. Merak ettiğim şey, siz de böyle bişey yaşıyor musunuz?

Mesela ders çalışırken bilgisayar başındayken aklıma gelmiyor, elimi yıkarken, koridorda yürürken mesela aklıma geliyor.. Siz öyle normal bir zamanda neler aklınıza geliyor?
Yaşadıklarını aynen yaşıyorum maalesef. Resmen beynimn içinde kendimle ve kişilerle kavga ediyorum hem de durduk yere olmadık zamanda aklıma geliyor. Çok can sıkıcı bir durum sanırım bunun için psikiyatriye gidicem.

kafanın boş olmasıyla ilgili bi durum kaygı falan yok gündemdekiler dönüyor bi dönem benim de öyleydi. o gün bana söylenen sözleri falan anımsardım. şimdi stresten kaygıdan o gün ne yediğimi bile unutuyorum daha yanımdaki adam konuşurken bile unutuyorum söylediklerini

kafanın boş olmasıyla ilgili bi durum kaygı falan yok gündemdekiler dönüyor bi dönem benim de öyleydi. o gün bana söylenen sözleri falan anımsardım. şimdi stresten kaygıdan o gün ne yediğimi bile unutuyorum daha yanımdaki adam konuşurken bile unutuyorum söylediklerini

Aynı gün içinde olanlar olsa neyse. Ben yazmamışım konuya 10 yıl önceki bir olayı hatırlamak o zamanki sözlerin akla gelmesinden bahsediyorum.

Aynı gün içinde olanlar olsa neyse. Ben yazmamışım konuya 10 yıl önceki bir olayı hatırlamak o zamanki sözlerin akla gelmesinden bahsediyorum.
sürekli aynı şey tekrar ediyorsa sıkıntılı bir durum var ama başka başka konularda normaldir bu durum bence

Benim öyle olmaması gerektiğini düşündüğüm şekilde 24-25 yaşından beri var. Ama başlarda yaşadığım komik bir olayı mesela ya aklıma getiriyordum ya da kendi geliyodu, tekrar gülüyodum o olaya. :D
Eşim deli misin diyor kendi kendime gülünce 🤣bilmiyor kafamın içi panayır gibi🤣🤣

• Komik
Reactions: mb1
Eşim deli misin diyor kendi kendime gülünce 🤣bilmiyor kafamın içi panayır gibi🤣🤣

Düzeliriz inşallah.. Benim 100 yaşında vefat eden büyük ananem, eskileri anlatır dururdu ama güzel anılar. Biz de bu düşündüklerimizi mi anlatıcaz yani :D

Yaş gittikçe eskileri hatırlama anlatma isteği doğuyor herhalde içimize biz anormal değilsek 🤣gerçi şimdilik kendi kendime gülüyorum komik olanlara geri kalanlarıda beynimden atmak için amuda kalkıyorum 🤣🤣15-20 yıl sonra başlarız eteğimize bebeleri toplayıp anlatmaya🤣🤣🤣

Yalnız değilsin merak etme 😀 ama kendini kontrol etmelisin çekilir huy değil. Öyle anlarda kafanı salla üstündeki bulutlar dağılsın. Başka şeyler düşünmeye çalış. Yoksa kafası çatlayacak duruma geliyor insanın.

Back
X