- 1 Eylül 2013
- 1.194
- 241
- 173
ya hayatıma girenlerin hepsi böle olursa kabul etmezse bide o var:)
Bak buraya yazıyorum bir gün gelecek tüm bu düşündüklerin için kendine güleceksin.ah be canım o tip erkekleri zaten sen kabul etmeyeceksin asla.Kendine ne kadar az güvenirsen insanlar o kadar senin üstüne gelir seni sorgular.Unutma bunu.
sırf daha önce sözlenip ayrıldın diye seni kabul etmeyeceklerse etmesinler ya. Dünyanın sonu değil ya ama bunu önce senin kabullenmen lazım, verdiğin cevaptan onu anladım..
Ha sevgiliyken ayrılmışsın, ha sözlüyken bence fark yok olmamalı da
Evet ne var bunda ayip mi? sozlendin diye evlenmek zorunda degilsin.o surecte uyusmaz anlasamazsan ayrilirsin.
ya elbette ayıp deil bana göre gayet dogal ama millet bu anlayışla yaklaşmıor..peki erkek arkadasınız tepki gösterdi mi bu duruma?
Hayir ne flort doneminde ne de evlilik asamasinda vs tek bir sozunu etmedi.hic sormadi beni uzmek istemedi mi yoksa onemsemedi mi bilmiyorum.sanirim onemsemedi.onemsenecek birsey de degil zaten.ikimizi de yipratmaktan birbirimize olan sevgi ve saygimizi kaybettirmekten baska ise yaramazdi.bence evlilik icin cok erken19yas.ev es is sorumluluguna erkenden girme derim abla tavsiyesi sekerim.
ay ben cok dert ediorum ya peki sölediğinizde nası karsılıorlar?ne diorlar?Bende nisanlanip ayrildigimi direkt soyluyorum, hatta bu zamanda o kadar cok aldatilmis kandirilmis erkek varki,
boyle birseyi direkt olarak soyledigin aman durustlugun hoslarina bile gidiyor
Hic dert etme yani :)
yaşın küçük niye dert ediyorsun bu kadar. karşıdaki insan seni beğendikten sonra sırf bu söz den dolayı takıntı yapmaz.
bu kadarcık şeyi takıntı yapacaksa sen onu defet.
Ufacik yasinda sozlenmekle kendini cok buyuk is yaptim zannettin sanirim. Soz yapmak nedir ki? Ha sevgilin olmus, ha sozlenmissin. Tek fark aileler ogrendi..
Soz atip ayrildigina gore senin deger yargilarina ters degil. Sana gore olagan olan bir seyi birilerinin kabulune sunma. Bilmemkim beni kabul edermi ne cirkin bi cumle, zihniyet? Kendini milletin kabulune/reddine sunma. Karsina cikan insani adam akilli tanirsan senin deger yargilarina uyup uymadigini anlarsin, ona gore dewam eder yada etmezsin. Dolayisiyla birilerinin seni kabul etmesine/etmemesine firsat vermezsin.
Ha birde, oku guzelim, oku, calis. Ozguvenli bi kadin ol.
iiyi günler..ben bu sorunun cevabını cok merak ediyorum..kendimde sözlenip ayrıldım 3 ay sürdü..ama benim endişem bunu bundan sonra hayatıma giren kişiye nasıl söyleyeceğim?söz atan varmı aranızda ?sözden sonra hayatınıza giren kişiye nasıl anlattınız ve sizi nasıl karşıladı..bu arada 19 uma yeni giricem.yasım küçük oldugu için bu soru kafamı çok kurcalıyor.
Büyüdüğünde böyle bir şeyi kafana bile takmanın ne kadar saçma olduğunu göreceksin.Bu arada bu zamanda bu yaşta evlenmek istemen yanlış.
Senı cok ıyı anlıyorum .
o yaslarda evlenmek ıstemen cok normal .
Cunku evlılık toz pembeymıs gıbı geliyor .
Bende nısanlıydım ve ayrıldım .
Inan bana senın hayatın kımseyı ılgılendırmez .
O ne demıs bu ne demıs cok takılma .
Evlenıp saçma bı hayatın olduğunda hıc bırı yanında olmayacaktı .
Yenı tanıştığın butun ınsanlara soyle .
Anlasamadınız bıttı .
İsteyen kabul eder ıstemeyen yoluna bakar
ya özgüvenim sıfır oldu bu durumdan sonra..kendimi çok değersiz hissediyorumbi anlık hevesti aile arasında yüzük taktık işte sonra vazgecdim.milletin işi gücü yok benle ilgili konusuorlar.yok nie ayrılmısım yok bilmem ne..ama ya hiç kimse kabul etmezse bu düşünceler beni acayip yıpratıor
Yo yo böyle düşünme .
Eger evlenip kotu bı evlılık yapsaydın kendını degerlımı hıssedıcektın .
Insanların laflarına kulaklarını tııka .
Umursamaz ol susuyorlar bı zaman sonra .
Tecrube konusuyo bebegım
yaşadıklarımızdan ders aldıysak eğer bundan sonra ne birisi ezebilir ne de hakkımızı elimizden alabilir, doğru yerde kullanalım aklımızı yeterRabbim hepimize hep hak ettigimiz mutlulugu göstersin inşallah siz de anladıgım kadarıyla bazı şeyler yaşamışsınız, ama dik durmayı isteyerek birinci adımı başarmışsınız, devamını da getireceginizi temenni ediyorum
belki unuturum değil, kesin unutacaksınmadem sözel yetenek de varmış, ilk hedef üniversite marş marş
iiyi günler..ben bu sorunun cevabını cok merak ediyorum..kendimde sözlenip ayrıldım 3 ay sürdü..ama benim endişem bunu bundan sonra hayatıma giren kişiye nasıl söyleyeceğim?söz atan varmı aranızda ?sözden sonra hayatınıza giren kişiye nasıl anlattınız ve sizi nasıl karşıladı..bu arada 19 uma yeni giricem.yasım küçük oldugu için bu soru kafamı çok kurcalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?