hadi bakalım inşallah tutarsın sözünüdoğru insan karşına çıkınca onu kaybetmene izin vermez zaten hiç takma kafana üniversite sınavına da hazırlanıyormuşsun galiba, Rabbim başarılar nasip etsin sana, hep güzel konular aç inşalahh
evett ablacım türkçe öğretmenliğine hazırlanıorum ama seneye giricem sınava bu yıl dert tasayla gecdi inşallah seneye..amiin allah razı olsun inşallah hep mutlu olurumda güzel güzel konular açarım:)
çok teşekkür ederim utandım şimdii :26: güzel temenileriniz için de teşekkür ederim
yaşadıklarımı düşünerek gerçek düşüncelerimi yazdım ben umut olduysa ne mutlu bana
istedigin bölümde çok güzelmiş, bak 1 sene daha da varmış önünde güzelce çalış üniversiteyi kazan, asıl hayat ondan sonra başlayacak
Yaşananlar aynı olunca haklılıgını görüyor insan.
Şu dediğiniz çok çok dogru,ezilmeye yatkınlığını görünce insanlar eziyor.Bende bunu yeni gördüm,öğrendim.
Her zaman güçlü olmak gerekli.Siz başarmışsınız hayatınıza devam etmişsiniz ne güzel.Rabbim daha çok çok mutlu günler nasip etsin.
bizlere de her zaman dik durmamızı nasip etsin insallah
sözelim baya iyidir bi senede kitapları yalar yutarım ben inşallah:)aynen valla belki üniye gidince bütün herşeyi unuturum..
'yaşım küçüktü, yanlış bir karar vermişim' dersin. Hala kabul etmeyip sorguluyorsa, boşuna hayatına alma zaten o kişiyi
Karşı tarafa şayet evlenip boşanmamışsan- iki bence o bile ilişki ciddiye binerse söylenebilir -bunun harici hiçbir şeyi açıklamak zorunda değilsin.Evlenip boşanmış bile olsan sadece bunu söyleyip gerisi benim özelim diyebilirsin.Ne bu canım azıcık özgüvenli olun.Erkekler size kendilerini bu kadar açıklıyorlar mı.Sizin zorunuz nedir.
Yaşın küçükmüş normal benim şu kafaya gelmem anca zamanla bu yaşımda oldu.(26 yaşındayım)Seni anlıyorum.Ama şu kadar söyleyeyim hiç kimse bir diğerine geçmişteki ilişkisini anlatmak zorunda değildir.Ne erkek ne kız.Hatta anlatmamalılar da.Çok sağlıksız bir durum.Banane onun eski kız arkadaşı nişanlısı eşi diyebilmeliyiz.Çünkü kıskanmayacağımız varsa öğrenince meraktan didikler öğrendikçe kıskanır daha didikleriz.Şahsen ben böyle yaptım.Kendimi yok yere üzdüm.Erkekler bunun daha zorba versiyonunu yapar biz normal sanarız.Yetiştiğimiz toplumun kültürün değer yargıları yüzünden bu durum.Şimdiki aklım olsa karşımdakine de kendime de saygı duyar ne anlatır ne dinlerdim.Erkeklerin sorgulamaya sırf erkek oldukları için hele hiç hakları falan yok.Sana saygı duyan birey olmuş özgüvenli biriyle birlikte olduğunda zaten o sana sormayacak.Ama öncelikle sen bu düşünce yapısından acilen kurtul.Kendine değer ver.Neden değerli olmayacakmışsın?Çok kıymetlisindir eminim.Bizi biz yapan ilişkilerimiz değildir ki içimizdeki benliğimiz düşüncelerimiz niyetlerimiz yaptıklarımızdır.ya evet orası öle erkeklere kalsa hiçbişiyi anlatma niyetinde değiller..ama bizle ilgili bişi öğrenseler hemen sorun ediorlar bu durumda doğal olarak benim canımı fazlasıyla sıkıyor.sözlenip ayrıldıkdan sonra kendime olan özgüvenim sıfır oldu.kendimi acaip değersiz görmeye başladım.
iiyi günler..ben bu sorunun cevabını cok merak ediyorum..kendimde sözlenip ayrıldım 3 ay sürdü..ama benim endişem bunu bundan sonra hayatıma giren kişiye nasıl söyleyeceğim?söz atan varmı aranızda ?sözden sonra hayatınıza giren kişiye nasıl anlattınız ve sizi nasıl karşıladı..bu arada 19 uma yeni giricem.yasım küçük oldugu için bu soru kafamı çok kurcalıyor.
Güzelim saçmalama ya.Yaşın küçük diye herşeyi kafana takıyorsun.Ben boşanma yaşadım,,ilk başta taktım ama sonra alıştım,hiç takmıyoarum şimdi.Ben bile nadir de olsa talip buluyorum bu yaşta.Sen çok gençsin .sözden ayrılmak nedir ki.Güldürme beni ya.Bizim yerimize olsa napacaktın merak ettim..Saçmalama..Sen kendini küçük görürsen herkes küçük görür..
Kisiden kisiye degisir Galiba.ama normal bir insan dogal karsilamali.ben sorun yasamadim cok sukur.hic sormadi sormaz da
ya cok takıntılı oldugum için kafayı yerdim heralde..aslında dediğiniz gibi yasım küçük oldugundan böyle düşünüyorumdur.acaba yıllar sonra nası bi düşünceye sahip olurum..ama işte cevrem sözlenip ayrılmayı hoş karşılamadıgı için ister istemez bende kendimi küçük görüyorum
Yaşın küçükmüş normal benim şu kafaya gelmem anca zamanla bu yaşımda oldu.(26 yaşındayım)Seni anlıyorum.Ama şu kadar söyleyeyim hiç kimse bir diğerine geçmişteki ilişkisini anlatmak zorunda değildir.Ne erkek ne kız.Hatta anlatmamalılar da.Çok sağlıksız bir durum.Banane onun eski kız arkadaşı nişanlısı eşi diyebilmeliyiz.Çünkü kıskanmayacağımız varsa öğrenince meraktan didikler öğrendikçe kıskanır daha didikleriz.Şahsen ben böyle yaptım.Kendimi yok yere üzdüm.Erkekler bunun daha zorba versiyonunu yapar biz normal sanarız.Yetiştiğimiz toplumun kültürün değer yargıları yüzünden bu durum.Şimdiki aklım olsa karşımdakine de kendime de saygı duyar ne anlatır ne dinlerdim.Erkeklerin sorgulamaya sırf erkek oldukları için hele hiç hakları falan yok.Sana saygı duyan birey olmuş özgüvenli biriyle birlikte olduğunda zaten o sana sormayacak.Ama öncelikle sen bu düşünce yapısından acilen kurtul.Kendine değer ver.Neden değerli olmayacakmışsın?Çok kıymetlisindir eminim.Bizi biz yapan ilişkilerimiz değildir ki içimizdeki benliğimiz düşüncelerimiz niyetlerimiz yaptıklarımızdır.
Boşver çevreni..Herkes okadar katı düşünmez..Sen de bu konuda çok katı olmayan birini bulursun..Kafaya takılacak zerre durum yok..
Bak buraya yazıyorum bir gün gelecek tüm bu düşündüklerin için kendine güleceksin.ah be canım o tip erkekleri zaten sen kabul etmeyeceksin asla.Kendine ne kadar az güvenirsen insanlar o kadar senin üstüne gelir seni sorgular.Unutma bunu.ya bencede anlatmamalı bu daha cok karsıdaki kişileri üzmeye yarıor baska da bişey deil.ama işte cogu erkek o kafada deil ıncıgına cıncıgına kadar herşeyi illa sorup öreneck..bana göre geçmiş geçmişde kalmısdır ama erkekler ne yazıkki böle düşünmüyorlar.ya işte çevrem hoş karsılamadıgı için bu durumu bende kendimi çok değersiz hissediorum sanki artık hiç kimse beni sevmezmiş istemezmiş gibi düşünüyorum ne yazıkki.elimde olsa zamanı geriye almayı öyle cok isterdim ki anlatamam....
siz sözlenip ayrıldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?