ahh ahh babacımm hayatta olsaydı zaten bunların hiçbiri yasanmazdı eminim..gerçekden dediğim gibi aileden baska dost yok ki insana ..millet zaten varya acaba bugün kimin açığını bulsamda konussam die yer arıorlar..neden böyleler kime büyük konussan basına gelir die bi laf var bunu bildikleri haldede korkmuyorlar büyük konusmakdan..
amin canım allah razı olsun inşallah..annende yine senin iyiliğini istiyor canım anladım ki insanın ailesinden baska bi dostu yok..evleneceğim kişi sonsuzum olsun huzurum olsun...yani illede evleneyim demek için de evlenmek yanllışş..kalp uyucakk kafa uyuşcak.keşke öle biri girseki hayatıma yalnızlığımı karamsarlıgımı mutsuzlugumu alsada götürse..dediğin gibi herşey insana bi tecrübe..bu yönden bakarsak adımlarımı cok daha dikkatli atıcamm..ama en cok üzüldüğüm konu keske hiç basdan olmasaydı...keske.....
amin canım aminnn
eğer ki eski sevgilin sırf bu yuzden aklında sen varken görüşmeyi kestiyse o adamdan bi halt olmazmış zaten emin olklasik erkek bahaneleri sıralamış bide, bi sen benden iyilerine layıksın dememiş yani hiç bişeye kafanı takma, sen ezilirsen mutlaka ezecek biri çıkar. hee velev ki yarın bigun karşına biri çıktı ve sana eskiden sözlüymüşsün o yuzden bu iş olmaz dedi, senin degerinden bişey eksiltmezki yine bu. sen de dersin " sözlenmiştim ayrıldım eee, seni ilgilendiren kısmı tam olarak ne " hiç bişeyi kafana takma Rabbim doğru insanı karşına çıkarana kadar sabret bekle
Kesinlikle öyle..
Gelde bunu insanlara anlat ..
başın saolsun canım, biraz pot kırar gibi olmuşum kusura bakma :26:
insanın ailesi en degerlisi valla kimse kusura bakmasın. bide benim eski nişanlımla beraber olmamı da hiç istememişlerdi, nişanım falan öyle keyifsiz öyle tatsızdı ki. ama asla ayrıl diye baskı yapmadılar, kendin gör olup olmayacagını dediler bana. sadece babam düğün için sürekli bi bahane bulup erteleme yaptı ama iyiki de yapmış diyorum şimdiannen arkandaysa hele hiç sallama kimin ne dedigini, millete eğlence olsun konuşup duruyorlar sen safa yat onlar laf sokmaya çalışırken de, senin tepkisizliğin onlara ders olsun, boşver
e zaten herkes bana dior ondan bi halt olmaz die ama sanırım boşlukta oldugum için konusma ihtiyacı duymusddum..ya o bile böle pat die bağlantıyı kesince ister istemez kendimi aşırı değersiz hissettim..o yüzden kendimi çok mutsuz hissediyorum..acaba o doğru insan cıkdıgında söleme cesaretim olacakmı?benim için dua eder misin rica etsem ..
saol canım yok estagfurullah..gercekden herşeye bi hayır vardır.demek babanın öle yapmasındaki hayırda buymuş..annnem zaten sürekli bana sakın kimseyi takma kimseye kulak asma dior...ama işte öle kolay olmuor 4 5 ay edecek ayrıldık ama hala millet ayy neden ayrıldınız noldu diorlar.ya onuda gecdim diorum anlaşamadık diorlar hangi konuda anlaşamadınız.ya de ki sananeee sananeeee ama tabi bunu yüzlerine diemiorum ne yazıkki
keşke deme bence çünkü dediğim gibi hayat tecrübesi.bu yaşadığımız şeyler bizi olgunlaştırıyo.daha önce tecrübe yaşamamış biri olsaydın evleneceğin kişiye nasıl davranman gerektiğini bilmeyecektin onla sorunlar yaşayacaktın belki büyük sorunlar yada uzun süre olgunlaşamayacaktın.şimdiyse en azından ilerde atacağın adımı biliyorsun.nasıl davranman gerektiğini ne yapman gerektiğini biliyorsun.her şey düşüncede bitiyor karşımızdaki insanla anlaşmak için bile düşüncemizle mümkün olan bi şey.karamsar olmak için de hiç bi sebep yok.evlenseydin de ayrılsaydın daha mı iyi olurdu?çok şükür kurtuldum de öyle bi insanla evlenmeyeceğim de.kendini karamsarlıktan kurtarmak bile senin elinde.yeter ki biraz çabala bunun için.
ya tabii haklısın sonda kötü olmaktansa başda ayırdım yolları..olgunlaşma konusuna gelince gercekden öyle bi olgunlaşdım ki insanların bile tek bi kelimelerinden nasıl olduklarını anlıorum..çabalıorum tam tamam artık söz atmakda bişi yok düşüncesini anlıyorum biri gelip o konuyu acıor ve tekrardan hüsrann..
tabi ki dua ederim Rabbim her daim yardımcın olsunyalnız asla söyleme cesaretim olacak mı diye düşünme, mutlaka söylee bu saklanacak bişey değil ki, saklanması gereken bişey değil. inan bana bu karşındaki insanın değerini ölçmek için yapılacak şey. seni gerçekten seviyor mu yoksa kendince kalıpları var o kalıplar senden daha önemli mi diye senin anlaman için bir yol. düşün ki adam sözlenip ayrıldın diye senden vazgeçecek karakterdi bir adamsa, bu adamdan koca olur mu ? bu adam ileride herhangi bir zorlukta seni bırakıp gitmezmi kocan olacak adam, seni herkese karşı savunacak biri olmalı, ezdirmeyecek ve ezmeyecek biri olmalı. eğer sen sözlendin diye senden ayrılacak bir adamsa bunların hiçbirini yapamaz bu da demektir ki ondan koca ve baba olmaz, kurtulduguna şükredilecek biri olur ancak ama sakın saklamayı aklından bile geçirme
işte ben de bunu diyorum birileri böyle ağzını açtığı sürece bu böyle gidecek eğer sen önüne geçmezsen.amann ben ayrıldım daha neden konuşuyorsunuz ki onunla ilgili deyip konuyu kapatabilirsiniz.
ben onlara bu konu beni üzüyo desem varya diecekler bu cocuga hele asıkdır:))ya cok tuhaf bi çevre içindeyim inan :))gidip onlara sorun onlar anlatsınlar neden ayrıldıgımızı deyip başından sav sendeya da bu konuda konuşmak istemiyorum beni üzüyor lütfen bi daha bu konuyu açmayın de insan olan anlar zaten daha da bu konuyu konuşmaz hee hala konuşuyorlarsa da sana ne deme özgürlüğüne sahipsin bence
allah razı olsun cnm cok saol..ama mesela hiç tanımadıgım birine nası güvenipde anlatayım bide o var..haklısın gercekden eğer beni sevmiorsa hemen vazgecer.aldırmazsa zaten sevior demekdir..ve inşallah sorun etmeyen insanlarla karsılasırım..ayy kendimden emin deilim inşallah saklamam
ben onlara bu konu beni üzüyo desem varya diecekler bu cocuga hele asıkdır:))ya cok tuhaf bi çevre içindeyim inan :))
amin canım aminnn
eğer ki eski sevgilin sırf bu yuzden aklında sen varken görüşmeyi kestiyse o adamdan bi halt olmazmış zaten emin olklasik erkek bahaneleri sıralamış bide, bi sen benden iyilerine layıksın dememiş yani hiç bişeye kafanı takma, sen ezilirsen mutlaka ezecek biri çıkar. hee velev ki yarın bigun karşına biri çıktı ve sana eskiden sözlüymüşsün o yuzden bu iş olmaz dedi, senin degerinden bişey eksiltmezki yine bu. sen de dersin " sözlenmiştim ayrıldım eee, seni ilgilendiren kısmı tam olarak ne " hiç bişeyi kafana takma Rabbim doğru insanı karşına çıkarana kadar sabret bekle
sen hiç tanımadıgın birine değil ki sevebilecegini güvenebilecegini düşündüğün birine anlatacaksın bu durumuböylece onun gerçek yüzünü de görmüş olacaksın
valla güzelim yaklaşık 10 yaş var aramızda nacizane abla tavsiyesi saklama ihtimalini bile aklından çıkar. yoksa ileride burda bir konun daha olur, sözlenip ayrıldıgımı söylemedim şimdi başkasından duymuş napacam ben şimdi diye :26: kendini bu duruma sokma bence, sorarsa asla saklama, sormazsa da duruma göre ilişkin ilerleyince anlat, ama mutlaka anlat, saklama, başın ağrımasın ileride
Düşünceleriniz ne kadar güzel ve mantıklı.
Umutsuz insana umut olacak şekilde.Paylaştıgınız için tesekkürler.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Allah mutlulugunuzu daim etsin.
o zaman onlar sana ne sözünü hak ediyorlar
ayy allah korusun:))inşallah hayatımın erkeğini buldum die bi konu acarım ileride:)peki güzel ablacım sözünü dinlicem :)nolursa olsun saklamicam..onu kaybedeceğimi bilsem bile..
çok teşekkür ederim utandım şimdii :26: güzel temenileriniz için de teşekkür ederim
yaşadıklarımı düşünerek gerçek düşüncelerimi yazdım ben umut olduysa ne mutlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?